View Full Version : Проблемче във връзката ми.
Значи,ще се опитам да се изкажа на кратко.В момента сме на голямо разтояние с приятеля ми и можем само да общуваме по телефона или по skype. На 28-ми Февруари вечерта имах възможност да стоя на компа (защото обикновенно аз стоя през деня а сестра ми вечер) но приятеля ми не ми пишеше,а гледаше филми и аз го изчаках и накрая ми каза,че си ляга ,защото на сутринта ще е на лекции и аз супер се ядосах ,че чаках за нищото и почнах да му прозвънявам и той стана и ми писа да престана,но аз продължих и той много ми се ядоса и каза че няма да ми пише седмица или повече.Постъпих глупаво,но тогава бях ядосана :( Аз му писах,но той не ми пише.Само на 3-ти Март ми честити празника и ми прати целувка и пак спря. Супер тъжно ми е, че не ме е попитал дори как съм и сега съм му ядосана,че така ме остави :cry: Много ми е трудно да го гледам, че е на линия и да трябва да се сдържам да не му пиша. Ако бяхте вие на мое място какво бихте направили и какво да му пиша когато се сети да ме потърси :( Мислих да питам приятелите си, но те са много малко пък и не ме разбират,отговарят ми с едно "абе оставяй го тоя като иска да се прай на интересен".Благодаря предварително
SkylineDrift
03-05-2010, 11:33
Нали вече пусна 1 тема.Защо ти е втора?
Държи се детински + това си играе с теб.
Напиши му едно "есе" в скайп, чрез което ясно да му покажеш, че ако продължава да те върти по този начин, връзката ви ще е до тук. Отдръпни се леко, не го търси, не му се обаждай, дори стой на инкогнито в скайп... ще усетиш ако прояви желание да поговори с теб.
Annihilati0N
03-05-2010, 16:28
Поддържането на връзка от разстояние не е толкова лесно нещо колкото изглежда в началото. И все пак, ако той има някакви чувства към теб няма да се държи по този начин, макар и аз да съм избухлив и да се сърдя често, но винаги ми минава бързо. Най-добре е да му поставиш някакъв ултиматом, ако не - ти по своя, той по неговия път. ;)
Everytime
03-05-2010, 16:30
играе сии :) остай го ще ти пише той само го изкачай.
Take_That
03-05-2010, 17:42
Не отива на едно момче, което обича да се държи по този начин... остави го, да видиш кога ще ти пише.
SpOrTs_GiRl
03-05-2010, 19:10
Държи се детински + това си играе с теб.
Напиши му едно "есе" в скайп, чрез което ясно да му покажеш, че ако продължава да те върти по този начин, връзката ви ще е до тук. Отдръпни се леко, не го търси, не му се обаждай, дори стой на инкогнито в скайп... ще усетиш ако прояви желание да поговори с теб.
soul1199
03-05-2010, 20:21
играе сии :) остай го ще ти пише той само го изкачай.
nicolepcd
03-05-2010, 21:21
Много ме дразнят такива. От опит знам :lol: 8-) Праат се на интересни, смрадовете :D
pussucetka
03-05-2010, 21:33
Що за `` пич `` e товаа .. :lol: .. Кажии му, че се държи детински . . напиши му всичко което мислиш .. Ако не те разберее .. Явно изобщо не трябва да сте заедно .. :? ..
cherinka
03-05-2010, 21:54
втълпяваш си
Малко детинско е всичко това от негова страна... :(