PDA

View Full Version : Той не можа да свърши

fatallady
03-06-2010, 06:16
Здравейте!Има едно нещо което ме безпокои и търся съвет и мнение от вас.Надявам се за сериозни мнения.С моя приятел не можехме да правим секс поради дадени обстоятелства и аз реших да му помогна да свърши по друг начин.Какво ли не правих-и с ръка и с уста ама не можа да свърши...При положение че друг път не е ставало така а и аз въобще не може да се каже че съм некадърна в това отношение.Чудя се защо стана така,дали защото напоследък той е много натоварен и преуморен от работата.Ето вчера се върна от командировка и веднага ми се обади но беше много изморен че цял ден е карал и изобщо една седмица не е спрял да работи...Притеснена съм проблема да не е в мен но не мисля,правя всичко както трябва и определено не може да се каже че сме си омръзнали защото сме от скоро заедно.Моля ви,дайте мнение на какво се дължи това че той не можа да свърши,че съм притеснена.Благодаря!

Everytime
03-06-2010, 09:16
човека не може да свърши като му помагаш с ръка и уста.Требе му секс.А и умората си казва думата :)

Annihilati0N
03-06-2010, 09:46
Споко моме, просто на някои им трябва доста повече игра с ръка и уста отколкото си мислиш. На човека му се е*е и ръката ти няма да му помогне. Не е проблема в тебе не бой се. 8)

AlokiNn
03-06-2010, 10:50
Години?

DevilWish
03-06-2010, 13:24
Години?
Какво значение има? :shock:

Иначе и аз мисля като останалите, че това не е достатъчно ;) пък и наистина умората прави "чудеса" ама в лошият смисъл ;)

rosencetooo
03-06-2010, 13:30
Амии липсата на секс и умората си казват думата :) Няма от какво да се притесняваш ...

c0ci
03-06-2010, 13:34
Амии липсата на секс и умората си казват думата :) Няма от какво да се притесняваш ...

и аз като съм уморена става така :)

ludia93
03-06-2010, 15:23
na komandirovkata e imalo sexx i sega mu trqbva malko po4ivka ;))

torresinho
03-06-2010, 16:25
Няма за какво да се тревожиш.С една от бившите ми приятелки също бе така - с орална любов не свършвах.Но просто свирките не ми харесват като отделно действие - тоест без секс.
След седмица правихме секс както си му е реда - орална преди акта и по време на акта бях свежарка.Свърших.Няма поводи за притеснение :)

jessicaaa
03-08-2010, 17:54
и аз имам подобен проблем,не си сама!Само,че при мен е всеки път!Досега съм пробвала няколко пъти със сегашния ми партньор,но само с орална любов не може да свърши!! В началото много се притеснявах,защото преди не съм имала този проблем,но ме успокоиха,че някои мъже са така...просто не могат само с орална...

dembi
03-08-2010, 18:10
Споко, аз никога не съм свършвал (за съжаление) от орална любов или "ръчна" обработка..... нивга..... няма място за тревога, не скачай от моста

fatallady
03-09-2010, 21:08
Много благодаря на всички за отговорите