View Full Version : писна ми
BuKLiChKa
03-06-2010, 18:35
целият ми клас ме мразят и ми говорят зад гърба и постоянно ме обиждат и излагат пред всички. другите казват, че ми завиждат, защото много момчета ме харесват. може би проблема е в това, че не им казвам нищо и си трая и им позволявам да ме тъпчат.
nIkEnCeTy_bE
03-06-2010, 19:01
еми няма да им позволяваш да го правят. като знаеш, че е така защо го допускаш?! Гордей се, че те харесват, а те са утрепки, които явно ти завиждат. Докажи се и не им позволявай да ти се правят. казвай си всичко в очите, да видим дали ще ти кажат нещо.
BuKLiChKa
03-06-2010, 19:07
ако кажа нещo обръщат всичко на бой ..
Ами ти сама си отговаряш - не им позволявай да го правят. Докато им позволяваш те все повече ще се заяждат - като животни са, ако покажеш слабост ще те разкъсат. Бъди горда, че теб те харесват, а тях не и не се занимаваи с тях, намери си други, истински приятели!
И горе главата! :)
nIkEnCeTy_bE
03-06-2010, 19:18
обръщат всичко на бой ?!?! Те може на приказки да са много големи или да ти кажат ще те пребия, ама няма да го направят убедена съм. Само не ми казвай, че са ти посегнали?! Баси хората..
petinkataaa
03-06-2010, 19:37
прави го и ти..те не са хора.. :x
poni4kat1
03-07-2010, 07:43
При мен бжеше нещо такова,но едно момиче ми вика закакво аз съм говорила зад гърба и а аз и казвах че не съм и тя щеше да ме бие :( но нищо не ми направи но все пак не беше само това исках да се махна и се махнах ти кои клас си :(
Незнам какъв съвет да ти дам само да не им обръщаш внимание.. :smt023 Все пак Успех!! ти желая :-)
BuKLiChKa
03-07-2010, 08:09
мм 8 клас съм.. ново училище.. нов клас :?
SmilezZz
03-07-2010, 08:12
"Прибягват към бой"
- Тогава им кажи,че значи се страхуват,щом прибягват към бой..Кажи им,че с бой НИКОГА няма да решат проблемите си..
Кажи им всичко в очите..НЕ се оставяй на такива лигли.. :? :?
BuKLiChKa
03-07-2010, 08:44
ама те са хем грозни, хем надути със самочувствие до небето..
Iceshark
03-07-2010, 09:22
ама те са хем грозни, хем надути със самочувствие до небето..
ходи в някоя зала и боксирай яко, за 1 месец си машника ! Ше ти се обърнат кожичките на ръцете няколко пъти ама после нема да имаш проблеми ;) .. а и по леко с гърба да не станеш културист :D
StreetFame
03-07-2010, 09:28
Няма да те бият 100%. Миналата година колко пъти щяха да ме бият, ама нищо не стана. 8-) Казвай си им всичко и т'ва е.
Аве ти нямаш ли никакви други приятелки и приятели...
nIkEnCeTy_bE
03-07-2010, 16:18
Нищо няма да ти направят. Просто отстоявай себе си! Нормално е нов клас, нови хора, нормално е да се правят, да се докажат, да искат да станат лидери и да си показват простащината на ново място. Просто им докажи, че при тебе тия неща не минават.