View Full Version : Как бе
123456789987654321
03-06-2010, 20:43
Здравейте , нов съм в форума и се надявам това да е точната тема за раздела.
Имам малък проблем/въпрос.
Така ... Харесвам 1 момиче от моя град виждал съм я в дискотеки / кафета и др . Но не се познаваме .
Имам я в скайп но не знам за какво да и говоря за да и стане интересно с мене или как да се запознаем/упознаем.
На 15 години съм.. Четох темата "Как да се харесаме на момиче" (цялата)
но няма точен съвет за моя проблем ... Искам да излезем да се упознаем
но незнам как да я забия или да и се харесам по скайп за да илезем ..
Мерси ПРЕДВАРИТЕЛНО .
И се надявам темата да не бъде изтрита.
Моля пиклювци на 10 - 11 години да не се правят на разбирачи и да не пишат ..
:( :)
ShtrudeL
03-06-2010, 20:47
ХАХАХХХАХАХАХАХАХ!
.......АХАХАХАХАХАХАХХХААХХА ХХАХАХАХХ ^^!
Пикльо на 15,който харесва момиче,което вижда толко често и дори я има в скайп иска пикльовци на 11-12 да не пишат^^
АХАХАХАХХХААХАХХХА ^^
123456789987654321
03-06-2010, 20:50
знаех си ,че ще има и неадекватни отговори но се надявам за съвет
ShtrudeL
03-06-2010, 20:52
Абсолютно адекватна съм!. ^^
хD! АХААХХХАХАХА ^^
@123456789...
shtrudel е една от простите пачи на форума, от нея смислено мнение не очаквай, аз даже не чета какво пише. Относно проблема ти, първо трябва да я изтриеш от скайп и второ като я видиш да отидеш при нея и да и кажеш здрасти и продължаваш разговора, взимаш й телефона и т.н.
GossipGirl89
03-06-2010, 21:01
Човек, зарежи го тоя скайп. Ако ще правиш нещо и искаш наистина да я впечатлиш най-добре да е на живо. Скайпа е тъпа работа и води само до проблеми и неразбрани думи. Като се видите някъде се запознай с нея и я заговори - оттам нататък квото е писано да става ще стане.
sunshinepp
03-06-2010, 21:03
знаех си ,че ще има и неадекватни отговори но се надявам за съвет
"пикльовци на по 10-11 години да не пишат" ?!
А ти много по-голям от тях ли се чувстваш!? :-o
По темата ти - Просто й пиши малко по-често в тоя скайп и после я покани да излезнете
П.П
На 15 съм след 2 месеца правя 16 , ок ли съм? :-o :(
filmimilmi
03-06-2010, 21:08
Няма как да я заинтригуваш по скайп, особено ако е хубава и е от типичните кифли дето се снимат в банята, качват си снимки в импулса, раздават си скайпа на абсолютно всеки (факт е, че и ти го имаш) само, за да получи признание от света колко е хубава. Абсолютно сигурен бъди, че в скайп няма какво друго да и кажеш освен дали може да ти прати снимки, които тя несъмнено ще ти прати, да и направиш комплимент ква е сладка, да и задоволиш манията да получава овации, че се снима с 1 тон грим, пъчи гърди и дупе оскъдно облечена и прави физиономии с джуките си... Разбирасе това са спекулации, защото не казваш нищо за това момиче и просто предполагам. Та да продължа със сценария, който би могъл да се случи... И така ти пратиш свои снимки, но тя с нищо не се впечатлява защото не си особено сладък (да речем, че нямаш развито телосложение, все пак си на 15, розова блузка, гривнички, кецове пума и очила на щори) и фейлваш яко. Губи интерес директно и то защото не си подбрал хубави снимки... А сега към същността на съветите.
Явно сте от малък град и се засичате се често, (по-скоро ти я засичаш защото тя не ти обръща никакво внимание явно), та какво ти пречи следващия път като се видите да се запознаеш с нея. Но не отивай сам, а вземи някой приятел със себе си. Разбирасе не цяла тайфа, не е хубаво да я запознаваш с цяла коч компания, а просто подбери прятел, който да не изпъква много пред теб, но да действа като "втори пилот" в случай, че си стеснителен и вземеш, че млъкнеш, за да те извади от неловка ситуация или просто, за да не изглеждаш самотник... Както и да е, второто е да си облечен хубаво и да показваш самочувствие. Все едно отиваш и се запознаваш просто ей така, от любопитство, че често я виждаш. Не казвай, че си и взел скайпа от някъде, да не си помисли, че я следиш нещо. Дори за целта си направи нов, за да поддържате контакт по-нататък. Ако си забравил тази стъпка на място защото все пак ще се получи спонтанно следващата ви среща, няма как да си я проследил от тях предполагам 8-) , то просто поискай нейният скайп сякаш го правиш за първи път, а вече в къщи си направи нов никнейм и т.н. Ох, поувлякох се, но се старая. Та продължавам - бъди спокоен като се запознаете, не го прави да изглежда така сякаш целта ти е да я сваляш, така че не почвай с комплиментите веднага - това по-късно в скайп... Важното е на живо да и направиш хубаво впечатление, а не да рискуваш да я отблъснеш само защото си изпратил неподходяща снимка в скайп. Гледай запознанството ви наистина да изглежда случайно... Това е в най-общи линии и не е голяма философия. Помни просто, че скайп проваля всичко. Необходима е жива среща, а едва тогава скайпове. Не, че облъчването по скайп е трудно, но трябва да си зареден с огромно търпение преди да я навиеш да се види с някакъв дето и лафи в чата някакво късо време всяка вечер и ни в клин, ни в ръкав изведнъж предложи "ай са видим" и още по-страшничкото, което може да изръсиш чудейки се какво да кажеш на момемнта след като ти прати снимките и без да мислиш много да кажеш "виждал съм те почти навсякъде", при което веднага би си помислила, че я следиш... 8-) В скайп стават единствено фалове!
Дълго стана, но основаната идея я повтарям отново - запознайте се наживо и не казвай, че си я виждал насам натам и сега чак си се престрашил да я заговориш. Гледай да е спонтанно, непринудено и да се получи като на майтап запознанството ви. Отивате с приятеля си дето си го взел, приближавате се до нея и приятелките й и почвате да си правите майтапи дори да изглеждате като досадници. Ако нещо се е провалило, то тогава когато и посикаш скайп ще усетиш веднага ако е решила да се оттърве от теб и в случая ти даде фалшив юзернейм (все пак и имаш вече скайпа 8-) ), но нищо дали ще стане така няма значение, важното е поне, че ще си опитал пък и то лице в лице ще си се изправил пред страховете си, тоест ще си преборил срамежливостта. 8-)
Не знам и аз защо пиша като бот цял километър напътствия, но просто ми е хоби да давам съвети. Хайде, успех! 8-)
ShtrudeL
03-06-2010, 21:13
@123456789...
shtrudel е една от простите пачи на форума, от нея смислено мнение не очаквай, аз даже не чета какво пише. Относно проблема ти, първо трябва да я изтриеш от скайп и второ като я видиш да отидеш при нея и да и кажеш здрасти и продължаваш разговора, взимаш й телефона и т.н.
STFU ^^
123456789987654321
03-06-2010, 21:17
мерси на всички особенно на filmimilmi :)
вторник се надявам да я видя в дискотеката и да се запознаем , ще следя темата често и се надявам на още съвети(колко повече толкова по добре)
имам един въпрос като се запозная с нея какво да говоря или правя да танцувам с нея да и поръчам нещо и са си бъбрим , и после :)
georgerrrrr
03-06-2010, 21:21
Да ти кажа нещо- дори и започнете да си чатите по скайп с часове пак не си за никъде.. като се видите на живо ще го има напрежението, т.е леда все още няма да разчупен.. тка че не се надъхвай с тоя скайп .. Най лесно ако някой общ ваш познат ви запознае.. просто се огледай, по интересувай .. намери общ познат.. веднъж стиснете ли си ръцете, запознаете ли е офицялно става мн по лесно.. а да и нека да не излезе тка сякаш спецялно отивате да се запознаете с нея.. примерно като знаеш в кое кафе е най често и с тоя общ познат (ако намериш такъв) случайно ще се окажете в същото кафе.. оттам знаеш кво следва,. .късмет
Офф топик : Как да си сложа аватар ? нов съм във форума та не успях да намеря такава опция :shock:
Krisiity
03-06-2010, 21:23
ми значи пиши и в скайп и я покани да излезете... по-добре е като я видиш да я заговориш ,ако не те е срам ама от срам няма смисал... просто я покини да изл говорете си пък другото само ще дойде.. :) успех :)
georgerrrrr
03-06-2010, 21:45
ми значи пиши и в скайп и я покани да излезете... по-добре е като я видиш да я заговориш ,ако не те е срам ама от срам няма смисал... просто я покини да изл говорете си пък другото само ще дойде.. :) успех :)
него го е срам да и пише по скайп .. ти наживо.. затова викам да ги запознае общ познат, със сигурност има такъв щом града е малък и се виждат често.. нека излязат заедно в компания със общи познати, тогава ще се разучпи леда.. толкова ли е трудно..
moisture
03-06-2010, 21:48
като за начало я покани да излезете
123456789987654321
03-06-2010, 21:49
Проблема е ,че нямаме общи познати :?
като за начало почни с репликата
" извинявай, но ти си ?! "
като си каже името ти кажи " мхм не се сещям, може ли снимка? "
като ти прати ти кажи " мхм красавица 8-) "
в цялото това време и ти отговаряй ако тя те пита нещо за теб.
после почни с " на колко години си " , " каде учиш " и м/у тия работи и пусни един линк с някоя хубава песен и кажи пз ( поздрав ). ако има нещо на профила ;( или (happy) я питай каква е причината да е тъжна/весела ако е тъжна влез и в положението ( тука е момента да и пратиш прегръдка ) и я успокой ако и криво. после кажи, че имаш работа и ставаш и кажи чао. като видиш,че е махнала тъжното можеш да започнеш чат след 2-3 дни и да я питаш добре ли е ... а ако не е махнала след 2-3 дни пиши " не ти ли мина вече ". гледай през тия 2-3 дни да се видите някаде и ако не те познае после в скайп и кажи " днес и едно здр не каза " и като каже не съм те познала ти кажи другия път аз ще те поздравя първи, и така. ох много дълго стана дано ме разбра ама съм леко пиинал( но нима това е най-важното ?! )
georgerrrrr
03-06-2010, 22:01
Проблема е ,че нямаме общи познати :?
Сигурен ли си ? Аз съм се убеждавал многократно колко е малък света.. хора които не подозираш да се познават имат някаква връзка.. тя има ли импулс ? или рег в някой сайт, ако да разгледай фр листата и , чети коментарите все ще намериш някой (един фр го наричам Шерлок Холмс по тая причина ) .. и ако пак нищо не откриеш.. трябва да помисля
:oops:
georgerrrrr
03-06-2010, 22:03
като за начало почни с репликата
" извинявай, но ти си ?! "
като си каже името ти кажи " мхм не се сещям, може ли снимка? "
като ти прати ти кажи " мхм красавица 8-) "
в цялото това време и ти отговаряй ако тя те пита нещо за теб.
после почни с " на колко години си " , " каде учиш " и м/у тия работи и пусни един линк с някоя хубава песен и кажи пз ( поздрав ). ако има нещо на профила ;( или (happy) я питай каква е причината да е тъжна/весела ако е тъжна влез и в положението ( тука е момента да и пратиш прегръдка ) и я успокой ако и криво. после кажи, че имаш работа и ставаш и кажи чао. като видиш,че е махнала тъжното можеш да започнеш чат след 2-3 дни и да я питаш добре ли е ... а ако не е махнала след 2-3 дни пиши " не ти ли мина вече ". гледай през тия 2-3 дни да се видите някаде и ако не те познае после в скайп и кажи " днес и едно здр не каза " и като каже не съм те познала ти кажи другия път аз ще те поздравя първи, и така. ох много дълго стана дано ме разбра ама съм леко пиинал( но нима това е най-важното ?! )
какви глупости приказваш, наистина си пийнал, не го окуражавай да прибягва до скайп което е най тъпото ;/ :shock: .. отвратително е да се запознаваш по скайп, по добре от нищо но все пак.. нищо не може да замени ръкостискането, погледа .
ох разбирач, моля те не се бъркаи в скайп е 100пъти по лесно да се заговорят, на живо няма да му стигне смелост, а и да се усмели да я заговори то той ше зацикли и няма да може да и направи впечатление... ся говоря от опит половината ми връзки винаги са почвали в скайп от чат туй унуи и после се виждаме и няма проблем ... ; ) автора на темата пратих ти Лично Съобщение ;p
mArMaLaDkA
03-06-2010, 22:14
Боже, опази!
georgerrrrr
03-06-2010, 22:15
ох разбирач, моля те не се бъркаи в скайп е 100пъти по лесно да се заговорят, на живо няма да му стигне смелост, а и да се усмели да я заговори то той ше зацикли и няма да може да и направи впечатление... ся говоря от опит половината ми връзки винаги са почвали в скайп от чат туй унуи и после се виждаме и няма проблем ... ; ) автора на темата пратих ти Лично Съобщение ;p
ок бе.. ти си разбирач тогава :razz: Нека си драскат 1 седмица по скайп докато стигнат до там че да нямат кво да си кажат..
-zdr
-zdr
-kvo pr
-ni6o , ti ?
-mni6o ..
;/ няма да споря и да се карам.. просто лично мнение..
той: извинявай,но ти си ?!
тя: Пенка
той: хмм не се сещям, може ли снимка ?!
тя: заповядай ( праща му )
той: мм красавица 8)
тя: мерси/ ти си/ може ли снимка
той: пешо, тука и праща снимка ( ся ако е грозен няма как да стане,но ако е нормално момче с чар всичко зависи от него и държанието му )
той: на колко години си
тя: 14 u?
той: www.vbox7.com/play:g44h2t3 ( примерно ) пз ;p
той: 15
той: каде учиш?
тя: ПМГ ( примерно )
тука вече включва настроението и на скайп ( всички си изразяват там настроението )
разменят няколко думи закво е щастлива/тъжна и казва чао. дори и да няма работа спира да пише с нея
след 3 дни видял я някаде и тя него, ако се поздравят екстра, ако не после в скайп
той: днес като се видяхме и едно здр не каза :X
тя: къде сме се видяли !?
той: тука казва каде са се видяли ( а ако са в едно училище примерно по коридорите като са се разминали )
тя: ее сори не съм те познала
той:... нп другия път поне едно здр кажи, или пък аз ше те поздравя първи
тя: окее обещавам
той: кво правиш ?
тя : чатя слушам музика и еди какво си. u?
той: хах тука с приятели се разбираме утре да ходим да играем в залата на "еди кое" си училище.
той: айде аз отивам с приятели по квартала, после като се прибера може да драсна ; )
дори и да не излезне вечерта нетрябва да и пише нека смени настроението си на скайп ако тя забележи,че го е сменил ( тоест се е прибрал ) и му пише, идеално, той и е симпатичен.
а щом тя му пише първа то тя трябва да води разговора, отговаряй на това което те пита и не започвай тема ( ти трябва да водиш разговора ) после като се видите другия път на живо се поздравете и това е
после в скайп няколко комлимента за прическата и/погледа и и т.н после в диското ( нали каза че там се засичате ) нещо танц и работата ще стане ; )
незнам дали ме разбрахте и не ми пука :D
Да и като почне по скайп и се уговорят и после като се видят ще има "ЪЪъъ" ...
Моя съвет: Намери й номера от някъде, и й се обади :) Направи й някой друг комплимент, преди да я поканиш да излезете за да омекне малко :Р
ReachlessGirl
03-07-2010, 05:15
оф ми хората ти го казаха .. имаш на разположение:
- скайп (най - проклетото нещо, в което лично аз съм се убедила в това!)
- телефона й (един приятен, неочакван, непринуден разговор мисля, че ще е добра идея .. )
- на живо (ясно е, че ще се спечеш, но може първоначално да излезнете с общи приятели и след известно време след като я опознаеш по - добре да й предложиш да излезнете само двамата .. )
Сега за срама .. от какво толкова те е срам?
Ако ти откаже нито ще е първата, нито последната .. но трябва да опиташ, за да разбереш!!
SkylineDrift
03-07-2010, 07:04
той: пешо, тука и праща снимка ( ся ако е грозен няма как да стане,но ако е нормално момче с чар всичко зависи от него и държанието му )
тука вече включва настроението и на скайп ( всички си изразяват там настроението )
разменят няколко думи закво е щастлива/тъжна и казва чао. дори и да няма работа спира да пише с нея
след 3 дни видял я някаде и тя него, ако се поздравят екстра, ако не после в скайп
той: тука казва каде са се видяли ( а ако са в едно училище примерно по коридорите като са се разминали )
той: хах тука с приятели се разбираме утре да ходим да играем в залата на "еди кое" си училище.
той: айде аз отивам с приятели по квартала, после като се прибера може да драсна ; )
дори и да не излезне вечерта нетрябва да и пише нека смени настроението си на скайп ако тя забележи,че го е сменил ( тоест се е прибрал ) и му пише, идеално, той и е симпатичен.
а щом тя му пише първа то тя трябва да води разговора, отговаряй на това което те пита и не започвай тема ( ти трябва да водиш разговора ) после като се видите другия път на живо се поздравете и това е
после в скайп няколко комлимента за прическата и/погледа и и т.н после в диското ( нали каза че там се засичате ) нещо танц и работата ще стане ; )
Хахаха,абе едва ли ще минава толкова гладко.
Annihilati0N
03-07-2010, 09:00
Тоя диалог изглежда като сценарий на филм. Тя няма да му отговаря точно така, а ако той се срамува и не знае как да замаже положението е лошо.
Хахаха,абе едва ли ще минава толкова гладко.
Едва ли, обаче има логика в думите му. :-D
И аз съм съгласен, че по скайп не е като хората, обаче може да се получи. А относно "Ъъъъъ"-то, зависи колко е спекнат пича, ако може да разговаря няма да има такъв проблем. :-D :-D
Still1ME1Still1HERE
03-07-2010, 20:56
Въпреки,че не ме кефи щрудела съм съгласен с нея :D
valdesbg
03-07-2010, 21:42
Омг явно дори за да си идиот се иска талант.
Освен да я намериш в импулсчиту(недей) и да и даваш плюсчита(недей) невиждам какво друго да(не) правиш.
Викаш наживо няма да отидеш до нея(а трябва), щото видиш ли може да вземе да се заговорите(което ще е перфектно).
lilincituuuu
03-07-2010, 22:30
стига сте нападали момчето, бе :x баси хората и кво като е на 15 :x :?
Пробвай на живо .. ако не и едно здрасти, кво праиш в скайпа за начало не е зле :) а когато я видиш на живо после, що пък да не я прегърнеш? :grin: просто за поздрав :)
айде успех с момичето :-)
ScionOfStorm
03-07-2010, 22:43
@123456789...
shtrudel е една от простите пачи на форума, от нея смислено мнение не очаквай, аз даже не чета какво пише.
epic fail и преди да кажеш нещо, дори не познавам щруделката...
всъщност е една от най-смислените потребителки в тоя раздел специално.
иначе, пич, не знам накъде си тръгнал. извинявай, но действането по схеми и програмиране на кое-как-защо винаги е било обречено. поне така виждам нещата аз. действай непринудено, щото иначе оплитането е голямо.
valdesbg
03-08-2010, 07:19
Абе това тема за Щрудела ли е, или не?
Естествено че Мишето приказва верни неща. Проблема(за вас) е че доста често ви настъпва по мазолите, за които сами сте си виновни.
По темата на автора съм се изказал вече.
авторе темата ти е една от тези ,които ме заинтригува :)
от тези отговори най ми хареса на филмимилми кефи ме как се е обосновал и съм съгласен с него :grin:
та моята позиция:скайп..не ,не и не!!това е най тъпия начин за привличане на моми4е най много да завържеш прителство :? много пъти съм опитвал с скайп и накрая нищо..(колкото и да съм бил мил,забавен и като картинка съм красив :Д айди среден че е ся ще ме обсипят с критики не се е полу
(чавало)...така и по импулс и по др сайт същото ако нямаш хувава "фешанска снимка" няма да те забележи...да даваш +++ пак няма да я заинтригуваш
На живо му е майката,там има тръпка ,има какво да се каже а не да изчерпиш всичко по скайп и накрая "ъъъъъъ....." :-D
та моя съвет е да се запознаш с нея едно "здр","извинявай как се казваш" няма да те убие :Д пробвай се иначе от стоене файда няма никоя няма ей така да дойде и да те заговори все пак ти си момчето направи пръв стъпката прояви кураж тя го вижда усеща желанието ти ..
пс:леле колко съм се заблождавъл преди ...но разбрах че момичето вижда и усеща най малкото в теб!