View Full Version : Намиране на секс партньор
Technique07
03-07-2010, 01:00
Има ли саитове в които човек може да си намери директно секс партньор без свалки, без много излишни приказки. Просто се уговаряте за ден и час, отиваш, ебеш, и се прибираш, ако ти хареса на другия ден пак. Къде може да се намерят такива партньори ?
SmilezZz
03-07-2010, 07:50
Не съм сигурна,но май имаше - но не го знам какъв е..
Попитай Чичко Гугъл..
Иначе не можеш ли да си намериш сериозна приятелка и да го правиш с нея :? ,вместо да търсиш по разни сайтове
hamilcar
03-07-2010, 08:44
Разбира се, че има такива сайтове. Само трябва пари да имаш и може всеки ден по няколко пъти.
Но обикновено такива партньори са като сваляне на crack от мрежата - никога не си сигурен колко и какви вируси можеш да си "инсталираш"...
Annihilati0N
03-07-2010, 09:26
Снимаш си пакета в gepime и почват да пишат всякакъв вид разгонени лелки. :D
DjPiRgOs
03-07-2010, 10:00
Гепи ме е добър сайт
Не мисля че без минимални познания за човека срещу теб ще стане нещо..
Няма как да стане виждаш някой онлайн радва те.. пишеш му айде да правим секс утре в нас.. и той да ти отговори ок.. пиенето от мен ;)
sodamngood
03-07-2010, 12:32
gepime / hotgirls.bg виж
dimitar_ak
03-07-2010, 12:52
Не мисля че без минимални познания за човека срещу теб ще стане нещо..
Няма как да стане виждаш някой онлайн радва те.. пишеш му айде да правим секс утре в нас.. и той да ти отговори ок.. пиенето от мен ;)
Да ти кажа получавало се. Сутринта се запознаваме в скайп, цял ден чат и вечерта в леглото, но това са случайности.
Качи се на такси и кажи на шофиора "Карай към труженичките",той веднага ще те закара,където трябва.. :-D
По темата:Има много сайтове такива и някой път,както казват някои се получава,ама не си ли малко нахален.........?Без нищо да правиш,без много приказки.....Ти какво искаш,както си вървиш и някоя да те тупне по рамото и да ти каже "Пукни ми вазичката"....,ами не става така.... :smt018
beretta92sd
03-07-2010, 15:00
до Дога
недеи говори така щото всичко е възможно в БГ, аз се бях запознал с една дето които не си е поискал тои нея е оправил ама покъсно разбрах че неотказва :)) след като и аз я оправих.По принцип такива дет половината град ги е минал нехаресвам :)
А тези в гепиме по голямата част там са за базика а останалата част си търсят чичко паричко за 1-2 вечери ако имаш кинти или за много вечери ако имаш МНОГО кинти.Аз пари на ръка за секс недавам :) ако ще и заслепителна красавица да е:)
dimitar_ak
03-08-2010, 14:06
до Дога
недеи говори така щото всичко е възможно в БГ, аз се бях запознал с една дето които не си е поискал тои нея е оправил ама покъсно разбрах че неотказва :)) след като и аз я оправих.По принцип такива дет половината град ги е минал нехаресвам :)
А тези в гепиме по голямата част там са за базика а останалата част си търсят чичко паричко за 1-2 вечери ако имаш кинти или за много вечери ако имаш МНОГО кинти.Аз пари на ръка за секс недавам :) ако ще и заслепителна красавица да е:)
Тези красавици пари на ръка не искат. Просто ще ти се завие свят като обиколи с теб магазините, заведеш я на ресторант и накрая си легнете в луксозен хотел.
много ви се учудвам аз .. и щи дойде някоя с минингит и котлен камък и ще видя кво ще правиш после .. !
beretta92sd
03-08-2010, 16:30
До dimitar_ak
АА не искат стана вече няколко в гепиме и в аха чисто и просто си искат 50 лв свирка 100 лв секс на техен терен.
Имаги няколко дето директно си предлагат услугите в тия саитове.
до Дога
Тези красавици пари на ръка не искат. Просто ще ти се завие свят като обиколи с теб магазините, заведеш я на ресторант и накрая си легнете в луксозен хотел.
Еми,то коя жена на харчи парите на половинката си....Моята заплата половината там отива и за колата малко и тя свърши.. :-D Ама какво да ги правим,нали трябва да ги глезим....
Казваш на твой приятел да доведе някаква негова позната,която не е виждал много време.Излизате тримата я на кафе,я нещо друго,после само двамата.Първия път се закачаш,за да й покажеш интерес и след това могат да се развият нещата.
Може да имаш и късмет в гепиме-чук-чао,но аз поне ,колкото и разкрепостена да съм бих предпочела поне две кафета преди леглото поне като ще е само секс да си ми симпатичен-поне малко.
до Дога
Един приятел имаше подобен случей. Цял ден кафета, магазини ала бала и какво стана.Вечерта тя не иска и той БОЙ.
Отиваш в Биад/Син Сити/Дабъл Вижън/Амор или в някоя дискотека, черпиш някоя 2 афтършока (СЛЕД КАТО СИ СЕ УБЕДИЛ, ЧЕ НЯМА ГАДЖЕ !!!!) взимаш й телефона (или направо я водиш у вас) .. друг вариант е търсиш в нета.. повечето са ***ви макар да не си го признават ;)