PDA

View Full Version : Намиране на секс партньор

Technique07
03-07-2010, 01:00
Има ли саитове в които човек може да си намери директно секс партньор без свалки, без много излишни приказки. Просто се уговаряте за ден и час, отиваш, ебеш, и се прибираш, ако ти хареса на другия ден пак. Къде може да се намерят такива партньори ?

SmilezZz
03-07-2010, 07:50
Не съм сигурна,но май имаше - но не го знам какъв е..
Попитай Чичко Гугъл..

Иначе не можеш ли да си намериш сериозна приятелка и да го правиш с нея :? ,вместо да търсиш по разни сайтове

hamilcar
03-07-2010, 08:44
Разбира се, че има такива сайтове. Само трябва пари да имаш и може всеки ден по няколко пъти.

Emilen
03-07-2010, 08:47
Но обикновено такива партньори са като сваляне на crack от мрежата - никога не си сигурен колко и какви вируси можеш да си "инсталираш"...

Annihilati0N
03-07-2010, 09:26
Снимаш си пакета в gepime и почват да пишат всякакъв вид разгонени лелки. :D

DjPiRgOs
03-07-2010, 10:00
Гепи ме е добър сайт

AlokiNn
03-07-2010, 11:50
Не мисля че без минимални познания за човека срещу теб ще стане нещо..
Няма как да стане виждаш някой онлайн радва те.. пишеш му айде да правим секс утре в нас.. и той да ти отговори ок.. пиенето от мен ;)

sodamngood
03-07-2010, 12:32
gepime / hotgirls.bg виж

dimitar_ak
03-07-2010, 12:52
Не мисля че без минимални познания за човека срещу теб ще стане нещо..
Няма как да стане виждаш някой онлайн радва те.. пишеш му айде да правим секс утре в нас.. и той да ти отговори ок.. пиенето от мен ;)

Да ти кажа получавало се. Сутринта се запознаваме в скайп, цял ден чат и вечерта в леглото, но това са случайности.

Doga
03-07-2010, 13:27
Качи се на такси и кажи на шофиора "Карай към труженичките",той веднага ще те закара,където трябва.. :-D
По темата:Има много сайтове такива и някой път,както казват някои се получава,ама не си ли малко нахален.........?Без нищо да правиш,без много приказки.....Ти какво искаш,както си вървиш и някоя да те тупне по рамото и да ти каже "Пукни ми вазичката"....,ами не става така.... :smt018

beretta92sd
03-07-2010, 15:00
до Дога
недеи говори така щото всичко е възможно в БГ, аз се бях запознал с една дето които не си е поискал тои нея е оправил ама покъсно разбрах че неотказва :)) след като и аз я оправих.По принцип такива дет половината град ги е минал нехаресвам :)
А тези в гепиме по голямата част там са за базика а останалата част си търсят чичко паричко за 1-2 вечери ако имаш кинти или за много вечери ако имаш МНОГО кинти.Аз пари на ръка за секс недавам :) ако ще и заслепителна красавица да е:)

Ecstasy
03-08-2010, 13:37
gepime.com

dimitar_ak
03-08-2010, 14:06
до Дога
недеи говори така щото всичко е възможно в БГ, аз се бях запознал с една дето които не си е поискал тои нея е оправил ама покъсно разбрах че неотказва :)) след като и аз я оправих.По принцип такива дет половината град ги е минал нехаресвам :)
А тези в гепиме по голямата част там са за базика а останалата част си търсят чичко паричко за 1-2 вечери ако имаш кинти или за много вечери ако имаш МНОГО кинти.Аз пари на ръка за секс недавам :) ако ще и заслепителна красавица да е:)

Тези красавици пари на ръка не искат. Просто ще ти се завие свят като обиколи с теб магазините, заведеш я на ресторант и накрая си легнете в луксозен хотел.

ozzy
03-08-2010, 15:26
много ви се учудвам аз .. и щи дойде някоя с минингит и котлен камък и ще видя кво ще правиш после .. !

beretta92sd
03-08-2010, 16:30
До dimitar_ak

АА не искат стана вече няколко в гепиме и в аха чисто и просто си искат 50 лв свирка 100 лв секс на техен терен.
Имаги няколко дето директно си предлагат услугите в тия саитове.

Doga
03-08-2010, 17:24
до Дога

Тези красавици пари на ръка не искат. Просто ще ти се завие свят като обиколи с теб магазините, заведеш я на ресторант и накрая си легнете в луксозен хотел.

Еми,то коя жена на харчи парите на половинката си....Моята заплата половината там отива и за колата малко и тя свърши.. :-D Ама какво да ги правим,нали трябва да ги глезим....

Shia
03-08-2010, 18:01
Казваш на твой приятел да доведе някаква негова позната,която не е виждал много време.Излизате тримата я на кафе,я нещо друго,после само двамата.Първия път се закачаш,за да й покажеш интерес и след това могат да се развият нещата.

Може да имаш и късмет в гепиме-чук-чао,но аз поне ,колкото и разкрепостена да съм бих предпочела поне две кафета преди леглото поне като ще е само секс да си ми симпатичен-поне малко.

gabsan
03-08-2010, 18:14
до Дога

Един приятел имаше подобен случей. Цял ден кафета, магазини ала бала и какво стана.Вечерта тя не иска и той БОЙ.

V14D0
03-08-2010, 19:25
Отиваш в Биад/Син Сити/Дабъл Вижън/Амор или в някоя дискотека, черпиш някоя 2 афтършока (СЛЕД КАТО СИ СЕ УБЕДИЛ, ЧЕ НЯМА ГАДЖЕ !!!!) взимаш й телефона (или направо я водиш у вас) .. друг вариант е търсиш в нета.. повечето са ***ви макар да не си го признават ;)