View Full Version : Лице или тяло е по-яко за вас
golqmumnik
03-09-2010, 13:48
Абе такова, викам да подхвана тема кое предпочитате да е по-убаво в срещуположния пол.Аз наблягам на лицето,щото уя ми рипа повече ако е готина у лице па и секса на светло е готин.Един път бех домъкнал една грозница да я шибам у квартирата, па котката ми кат я видя втрещи се и избега от стаята дагоеба.А аз изгасих лампите и я шибах мощно на мойто русенско легло с разтегнати пружини,чак съседът дедо Пешо ми се разписка на другия ден.И ся разсъждавам кое е по-готско - да е супер яка в тяло па да е крокодил в лицето.Тогава секс натъмно и ша спеста стотинки за некой капут.Пък и после нема да се протягам да гаса лампата като заспивам.Та кажете кое е по-важно за вас,майна.Надявам се, ч не съм ви отегчил,шефът вече си тръгна и си джиткам сам у офиса,колегата слезна долу за кафе. 8)
Оправи си отговорите първо 8-)
golqmumnik
03-09-2010, 14:16
Оправи си отговорите първо 8-)
Не ми дава,майна :lol:
Поправка:
Да = Лице
Не = Тяло
8)
Всичко е свързано помежду си.. и всеки е хубав от 1 страна.. грозни няма - има твой тип :) Аз съм 50% 50 %
Krisiity
03-09-2010, 14:42
Всичко е свързано помежду си.. и всеки е хубав от 1 страна.. грозни няма - има твой тип :) Аз съм 50% 50 %
+ :)
ciklopapz
03-09-2010, 14:46
и двете 8)
Всеки си има вкус .. и разбиране ... но за мен е по-важно лицето се пак докато си говоря с нея няма да я гледам в задника или в гърдите ... лицето , лицето ! :)
Annihilati0N
03-09-2010, 16:10
Двете вървят ръка за ръка. :P
hahavteen
03-09-2010, 16:17
Аз като съм говорила с приятели и познати повечето казват че лицето е по-важно защото все пак тялото може да се промени (момичето може да отслабне, да напълнее, да се стегне...) а лицето няма как да го промениш. Ако става дума за една нощ обаче обръщат по-голямо внимание на тялото защото така и така няма да я гледат дълго 8-)
Така са ми казвали поне...
Интересно поставен въпрос, ще ми е интересно повече мъже да се изкажат.
Аз ако съм мъж сигурно ще гледам микса между двете, не знам.
да има як задник,това е важното 8-)
в лицето ше се оправи с грим все някак си
И едното и другото си е от голямо значение, както се казват вървят си в комплект :D
BringYourOwnBeer
03-09-2010, 21:05
Ем и двете
ся не може да има префектния фейс да тежи повече от мен
или да има перфектното тяло и фейс-а и да е кат на някъв дърт пенсионер в парка
средничко си е хубаво :)
YouDontKnowMe
03-09-2010, 22:26
Нито едно от двете.
Искам да изкажа искреното си възмущение от темата.
Аз пък се възмущавам от начина му на изразяване.Симпатичен фейс като за начало след това тялото,ако има онзи перверзен поглед,който ми казва
-Ще те взема в обятията си и залея със сладката част от секса...
е достатъчно да привлече вниманието ми.
И тялото има роля имам някакви претенции,но фейса,ако е сладък ще го взема.
По принцип предпочитам да има красив фейс но естествено и хубаво тяло.
dimitar_ak
03-10-2010, 05:53
Не може да се отговори еднозначно. За мен са важни и двете неща, но не достатъчни. Само ена външност не ми стига за да пожелая една жена.
XTREMEFREERIDE
03-10-2010, 06:39
Аз пък се възмущавам от начина му на изразяване.Симпатичен фейс като за начало след това тялото,ако има онзи перверзен поглед,който ми казва
-Ще те взема в обятията си и залея със сладката част от секса...
е достатъчно да привлече вниманието ми.
И тялото има роля имам някакви претенции,но фейса,ако е сладък ще го взема.
xXxAngerfisTxXx
03-10-2010, 07:32
тяло
PainMonopoly
03-10-2010, 07:40
И с най-якото тяло да е, ако е грозна в лицето - никакъв шанс.
GreenFairy
03-10-2010, 12:12
А пък аз искам да изкажа възмущението си от факта, че българската дума "лице" вече е заменена с готино звучащата дума "фейс"!!! :-x
Има си нормална дума с помощта на която можете да се изразите! В български форум сме все пак! :x
По темата - Лицето е това, което ми прави впечатление в началото, така, че предпочитам симпатично лице, пред супер готино тяло (не, че бих отказала и двете де ;) )
PainMonopoly
03-10-2010, 13:46
А пък аз искам да изкажа възмущението си от факта, че българската дума "лице" вече е заменена с готино звучащата дума "фейс"!!! :-x
Има си нормална дума с помощта на която можете да се изразите! В български форум сме все пак! :x
По темата - Лицето е това, което ми прави впечатление в началото, така, че предпочитам симпатично лице, пред супер готино тяло (не, че бих отказала и двете де ;) )Уместна забележка. Виновен! :oops:
nastyboy
03-10-2010, 14:23
Ами за мен и двете си имат значение, но гласувах за лицето, защото ако лицето е симпатично, а тялото съвсем леко закръглено какъв е проблема?! :P
Абе колкото и хубаво тяло да има, ако лицето не ми харесва...
По принцип не съм човек, който оценява хората по външен вид. Вярно е, че това виждам най-напред, но гледам да поозная човека, след това да съдя. Но понеже питаш конкретно от тези две неща - лицето е по-важно мисля.
mOBSCENE
03-10-2010, 15:12
Ама разбира се ,че и двете :lol:
glamouros
03-10-2010, 15:13
и двете 8)
Wikzinka
03-10-2010, 16:11
Според мен лицето е по - важно , но разбира се ако е в комплект с приемливо тяло :)
mishanavolley
03-10-2010, 16:41
може би тялото .. виинаги можеш да си я обърнеш по гръб 8-)
тялото защото аз може да харесвам някое момче със супер тяло и да ми харсва в лице, а моя приятелка да му харесва тялото а лицето не :)
Не оценявам хората по външен вид, но предпочитам хубаво тяло. Все пак тялото е нещо, което всеки може да подобри при наличие на воля, докато никой не си избира лицето, което само по себе си е отражение на същността на човека.
wseki si ima wkus ..tfa deto wie smqtate za grozno (v lice),za nqkoi e krasiwo .. noo mai tqloto .. :-o
Krasencety
03-12-2010, 11:27
и двете 8)
fanincety
03-19-2010, 19:55
+ :)
Greennight
03-19-2010, 20:17
Ако трябва да избера жена със супер сладко лице ама лошо тяло,и между жена,която е със супер яко тяло ама е като баба яга в лицето ще избера тая с лицето.Обаче ако има някоя дето лицето и става горе долу(9/10 от жените са така) и е със супер яко тяло и между такава дето е просто уникална в лицето ама е като свинята на село в тялото,ще избера тази с тялото :).Работата е доста относителна 8)
guinessgirl
03-19-2010, 20:22
лицето като че ли повече ме интересува.
Всичко гледам аз. И лице и тяло и характер.
Neopitom3na
03-20-2010, 18:47
Аз като съм говорила с приятели и познати повечето казват че лицето е по-важно защото все пак тялото може да се промени (момичето може да отслабне, да напълнее, да се стегне...) а лицето няма как да го промениш. Ако става дума за една нощ обаче обръщат по-голямо внимание на тялото защото така и така няма да я гледат дълго 8-)
Така са ми казвали поне... и аз така :D