- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лице или тяло е по-яко за вас
Абе такова, викам да подхвана тема кое предпочитате да е по-убаво в срещуположния пол.Аз наблягам на лицето,щото уя ми рипа повече ако е готина у лице па и секса на светло е готин.Един път бех домъкнал една грозница да я шибам у квартирата, па котката ми кат я видя втрещи се и избега от стаята дагоеба.А аз изгасих лампите и я шибах мощно на мойто русенско легло с разтегнати пружини,чак съседът дедо Пешо ми се разписка на другия ден.И ся разсъждавам кое е по-готско - да е супер яка в тяло па да е крокодил в лицето.Тогава секс натъмно и ша спеста стотинки за некой капут.Пък и после нема да се протягам да гаса лампата като заспивам.Та кажете кое е по-важно за вас,майна.Надявам се, ч не съм ви отегчил,шефът вече си тръгна и си джиткам сам у офиса,колегата слезна долу за кафе.![]()
Не ми дава,майнаПървоначално написано от B2BFW
![]()
Поправка:
Да = Лице
Не = Тяло
![]()
Всичко е свързано помежду си.. и всеки е хубав от 1 страна.. грозни няма - има твой типАз съм 50% 50 %
+Първоначално написано от AlokiNn
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Всеки си има вкус .. и разбиране ... но за мен е по-важно лицето се пак докато си говоря с нея няма да я гледам в задника или в гърдите ... лицето , лицето !![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Двете вървят ръка за ръка. :P
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Аз като съм говорила с приятели и познати повечето казват че лицето е по-важно защото все пак тялото може да се промени (момичето може да отслабне, да напълнее, да се стегне...) а лицето няма как да го промениш. Ако става дума за една нощ обаче обръщат по-голямо внимание на тялото защото така и така няма да я гледат дълго![]()
Така са ми казвали поне...
Интересно поставен въпрос, ще ми е интересно повече мъже да се изкажат.
Аз ако съм мъж сигурно ще гледам микса между двете, не знам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да има як задник,това е важното![]()
в лицето ше се оправи с грим все някак си
И едното и другото си е от голямо значение, както се казват вървят си в комплект![]()
Ем и двете
ся не може да има префектния фейс да тежи повече от мен
или да има перфектното тяло и фейс-а и да е кат на някъв дърт пенсионер в парка
средничко си е хубаво![]()
Нито едно от двете.
Искам да изкажа искреното си възмущение от темата.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз пък се възмущавам от начина му на изразяване.Симпатичен фейс като за начало след това тялото,ако има онзи перверзен поглед,който ми казва
-Ще те взема в обятията си и залея със сладката част от секса...
е достатъчно да привлече вниманието ми.
И тялото има роля имам някакви претенции,но фейса,ако е сладък ще го взема.
По принцип предпочитам да има красив фейс но естествено и хубаво тяло.
Не може да се отговори еднозначно. За мен са важни и двете неща, но не достатъчни. Само ена външност не ми стига за да пожелая една жена.
Първоначално написано от Shia
И с най-якото тяло да е, ако е грозна в лицето - никакъв шанс.
А пък аз искам да изкажа възмущението си от факта, че българската дума "лице" вече е заменена с готино звучащата дума "фейс"!!!![]()
Има си нормална дума с помощта на която можете да се изразите! В български форум сме все пак!![]()
По темата - Лицето е това, което ми прави впечатление в началото, така, че предпочитам симпатично лице, пред супер готино тяло (не, че бих отказала и двете де)
Уместна забележка. Виновен!Първоначално написано от GreenFairy
![]()
Ами за мен и двете си имат значение, но гласувах за лицето, защото ако лицето е симпатично, а тялото съвсем леко закръглено какъв е проблема?! :P
Абе колкото и хубаво тяло да има, ако лицето не ми харесва...
По принцип не съм човек, който оценява хората по външен вид. Вярно е, че това виждам най-напред, но гледам да поозная човека, след това да съдя. Но понеже питаш конкретно от тези две неща - лицето е по-важно мисля.
Ама разбира се ,че и двете![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!