View Full Version : Дойде?
whatwhat
03-10-2010, 14:03
На кратко. Скъсан презерватив
>> хайде в аптеката
>> докато се редя на опашката ми звъни тя и ми казва дойде ми, не купувай нищо. това се случва 2 часа след като видяхме презерватива
питането е > възможно ли е да е бременна?
Има подобни въпроси. По принцип е възможно, но е толкова малко вероятно, че отговорът ми е "не е бременна, дишай спокойно".
krem4et0
03-10-2010, 14:06
Слабо вероятно е менструацията да съвпада с овулацията от другия яйчник. Но се случва, макар и рядко.
SmilezZz
03-10-2010, 14:33
Ми вероятостта да е бременна е много малка..Но и аз мисля,че няма никакви проблеми
Шанса е прекалено малък, не се притеснявай.
whatwhat
03-10-2010, 16:19
ами цветна бременност? просто незная шансовете тя е мн притеснена
Take_That
03-10-2010, 16:22
ами цветна бременност? просто незная шансовете тя е мн притеснена
Едва ли
След две седмици-тест за бременност и ще знаете.
Абе, как ги късате тези презервативи?!
whatwhat
03-10-2010, 16:30
не питай
Едва ли е бременна. Има тестове за откриване на ранна бременност. Изчакайте 7 дни и да направи такъв. В кутията са два, тъй че ако имате още съмнения, да направи и втория след още 4-5 дни. Струват около 5-6 лв.
А иначе презервативите си се късат, дори не е необходимо да си по-груб. Просто се късат. И аз преди откачах ако се скъсаше тъпата гумичка, но вече нямам такива проблеми.
Нали знаете, че презервативите ИМАТ различни размери? А против прединфарктни състояния ви препоръчвам да го вадите преди да свършите. Така шансовете за грешка се намаляват значително.
krem4et0
03-10-2010, 22:14
1 презерватив скъсан имам, а стотици ползвани. И става дума понякога за куча марка. Наистина - какво ги правите?
ScionOfStorm
03-11-2010, 00:13
Да бе егати, и аз съм късал само един досега май.
А против прединфарктни състояния ви препоръчвам да го вадите преди да свършите.
ФАКТ!
Но пък се нацепва някак цялата работа с това. От друга страна пък си спестяваш и евентуални проблеми (:
По темата - едва ли, приятел. Овулацията, която посочи кремчето, е ненормално малка като шанс, особено ако приятелката ти има редовен цикъл. Цветната бременност пък още по-малко...