View Full Version : Обичате ли да се усмихвате? :)
danibebi
03-10-2010, 17:51
Обичате ли да се усмихвате ии често ли го правите? :)
Аз много обичам да се усмихвам и го правя постоянно..мисля,че така съм по-сладка :grin: :-)
да, правя го доста често .. просто някак си идва от вътре :)
обичам естествено..много пъти когато ме боли се усмихвам.. но понякога просто не намирам сили и .. :(
kamucheto0
03-10-2010, 19:02
мн обичам да се усмихвам :)
по-скоро да се хиля като олигофрен
Кой не обича за бога.. ?! :lol:
titinkaa
03-10-2010, 19:19
Обичам,и то често го правя,но когато не съм на кеф или ми е някво криво тогава никой не може да ме развесели освен гаджето :)
LoveRetroMusic
03-10-2010, 19:25
По-често се смея, дори непрекъснато. Не знам, просто във всичко мога да намеря нещо смешно. :Д 8-)
nIkEnCeTy_bE
03-10-2010, 19:39
mrtn - съгласна. Някой се усмихват, за да си скрият тъгата си. Но обичам да се усмихвам :)
Обичам да се усмихвам.. :)
Amazingskill
03-10-2010, 20:39
Ами да усмихвам се с повод и без повод :) Няма нищо лошо в нея, но за жалост в Българиа не виждам усмивки :(
Unendlich
03-10-2010, 20:45
Обожавам да се усмихвам, някак си изразявам щастието от живота, който живея. Съученици и приятели много ми се чудят как усмивката почти не ми пада от лицето и то при положение, че идвам на училище. :D И така.. обожавам да се усмихвам. :)
Jus7DreamBoy
03-10-2010, 21:10
Не не обичам и се усмихвам супер рядко ... много малко хора са ме виждали да съм усмихнат може да са не виждали да се смея като идиот но никога и с усмивка на лице през повечето време съм садфаце :(
usa4ever
03-11-2010, 07:15
Усмихвам се често(ако има повод),а не просто така.Не искам хората да ме помислят за някакъв ненормалник който постоянно е с усмивка на лицето.
Усмихвам се постоянно почти когато съм обкръжена от хора, смея се много също, ама наистина много :-D Смея се дори когато от вътре ми е тъжно и искам да заплача...Всъщност това помага, смехът наистина ми помага.
Постоянно съм усмихната,дори в най-тежките си моменти! :) пък и "това кара хората да се чудят какво си мислиш" :) :)
iiordanova
03-11-2010, 10:47
Постоянно се усмихвам. Просто умивката е като мое аз!
И определено им е трудно на другите да узнаят какво си мисля. 8-)
DollDaggaBuzzBuzz
03-11-2010, 10:50
Усмихвам се постоянно почти когато съм обкръжена от хора, смея се много също, ама наистина много :-D Смея се дори когато от вътре ми е тъжно и искам да заплача...Всъщност това помага, смехът наистина ми помага.
И аз съм така ,постоянно се смея и усмихвам,доста често хората се чудят на какво се смея :D
danibebi
03-11-2010, 11:28
Усмихвам се често(ако има повод),а не просто така.Не искам хората да ме помислят за някакъв ненормалник който постоянно е с усмивка на лицето.
Е аз мисля,че могат да те помислят за ненормалник,ако се смееш без причина и то много :lol: примерно..а не и като се усмихваш 8-)
danibebi
03-11-2010, 11:29
Е аз мисля,че могат да те помислят за ненормалник,ако се смееш без причина и то много :lol: примерно..а не и като се усмихваш 8-)
danibebi
03-11-2010, 11:30
[quote="danibebi"][quote=usa4ever]Усмихвам се често(ако има повод),а не просто така.Не искам хората да ме помислят за някакъв ненормалник който постоянно е с усмивка на лицето.
Е аз мисля,че могат да те помислят за ненормалник,ако се смееш без причина и то много :lol: примерно..а не и като се усмихваш.. 8-)
Усмихвам се, но не чак толкова често...
danibebi
03-11-2010, 11:30
Е аз мисля,че могат да те помислят за ненормалник,ако се смееш без причина и то много :lol: примерно..а не и като се усмихваш.. 8-) [/quote]
danibebi
03-11-2010, 11:31
[quote=usa4ever]Усмихвам се често(ако има повод),а не просто така.Не искам хората да ме помислят за някакъв ненормалник който постоянно е с усмивка на лицето.
Е аз мисля,че могат да те помислят за ненормалник,ако се смееш без причина и то много :lol: примерно..а не и като се усмихваш.. 8-)
FiRe_LaDy
03-11-2010, 12:22
Да обичам и преди се усмихвах много често,но от почти година много рядко ми се случва или ако се случи е насила и изкуствено. :(
Не обичам да се усмихвам. Нямам поводи, а и не харесвам усмивката си. Ако все пак го направя то ми коства усилия и е защото "трябва", а не защото "искам".
brokeninside13
03-11-2010, 13:24
Ммм че кой не обича?! :D
NoShTnO_iZkUsHeNiE
03-11-2010, 14:17
Стига усмивката ми да е естествена и да я чувствам отвътре,да :lol:
винаги се усмихвам или се смея,понякога даже ме заболява устата бля
Аз само се смея. Всичките ми приятели казват, че не са ме виждали усмихната, но за сметка на това смехът ми ги преследва навсякъде. :D
Разбира се.Няма по-хубаво нещо от една искрена усмивка. :)
vesinka899
03-12-2010, 13:03
Усмихвам се, но не чак толкова често...
billytalent
03-12-2010, 16:37
Да,аз постоянно се смея,дори и да ми е гадно
по-скоро да се хиля като олигофрен но не и да се усмихна :-o
Ами да, ако щеш вярвай, не се усмихвам почти никога :D затова пък се хиля достааа често като съм с аверчетата 8-)
Обичате ли да се усмихвате ии често ли го правите? :)
Аз много обичам да се усмихвам и го правя постоянно..мисля,че така съм по-сладка :grin: :-) Обичам да се усмихвам и го правя често :D :D :D :D
villytooOo
03-12-2010, 19:13
Обиииичам , много обиииичам да се усмихвам .. иначе ако ми е ужасно гадно за нещо никой освен майка ми ( :lol: ) неможе да ме накара да се усмихна 8-)
ImmortalSportFreak
03-12-2010, 22:29
не не обичам да се усмихвам..
тва е най-тъпото нещо което може да прави човек.....
.. е естествено че обичам
като е весел човек или му е смешно се усмихва
що за въпрос ?
HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-12-2010, 23:01
Постоянно се хиля.Цял ден-с повод или без.Дори и в трагичните моменти.Все се намира нещо смешно за което да се хванеш.А особено като се сбера с приятели ме заболява устата 8-)
Да,естесвено,че обичам :)
Converse333
03-13-2010, 08:26
Аз обичам да се усмихвам. Много ми е смешно като видя някоя сериозна физиномия, като ходещ некролог... 8-)
като ходещ некролог... 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:
nymphadora
03-13-2010, 10:26
обожавам 8-)
vampgirl
03-13-2010, 15:03
много си харесвам усмивката :D 8-)
kukli4kata001
03-13-2010, 18:12
обичам, ама преди го правех по-често. Иначе са ми казвали, чее имам хубава усмивка и е така де ха :-D :oops: :-)
Усмихвам се и се смея с повод и без повод.Смея се дори когато ми е зле ,тъжна съм и т.н.Винаги търся смешното във всичко и имам голямо чувство за хумор :-D
maybeline
03-14-2010, 09:26
да :)
Neopitom3na
03-14-2010, 11:46
до някъде
по-скоро да се хиля като олигофрен
Винаги съм усмихната и засмяна за нещо :D
hiphopy0
03-14-2010, 17:52
не си затварям устата
и по често се смея отколкото да се усмихвам
понякога хората ми се чудят че са смея на НЕсмешни работи
често ми са случва да варя по улицата и си мисля за нещо и почвам да са смея и кат видя и хората как ма гледат и още поече мноо е забавно ;DD:D:
Ама понякога са получава мноо тъпо някой да ми каже нещо гадно че му се е случило или да ми говори за нещо съвсем сериознои аз да се изхиля тъпо ..
еми кво да напрая трудно ми е да съм сериозна :D:D
Обичам да се усмихвам въпреки че много често не го правя.В повечето случай се смея като олигофренка.
YourBrutalNightmare
03-16-2010, 11:50
Обичам да се усмихвам въпреки че много често не го правя.В повечето случай се смея като олигофренка.
аз съм същата :D
редовно съм ухилена до уши и често ме питат дали не съм напушена 8-)