- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли да се усмихвате? :)
Обичате ли да се усмихвате ии често ли го правите?![]()
Аз много обичам да се усмихвам и го правя постоянно..мисля,че така съм по-сладка![]()
![]()
да, правя го доста често .. просто някак си идва от вътре![]()
обичам естествено..много пъти когато ме боли се усмихвам.. но понякога просто не намирам сили и ..![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Кой не обича за бога.. ?!![]()
Вафла..
Обичам,и то често го правя,но когато не съм на кеф или ми е някво криво тогава никой не може да ме развесели освен гаджето![]()
По-често се смея, дори непрекъснато. Не знам, просто във всичко мога да намеря нещо смешно. :Д![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
mrtn - съгласна. Някой се усмихват, за да си скрият тъгата си. Но обичам да се усмихвам![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Обичам да се усмихвам..![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ами да усмихвам се с повод и без поводНяма нищо лошо в нея, но за жалост в Българиа не виждам усмивки
![]()
Everything it`s possible !
Обожавам да се усмихвам, някак си изразявам щастието от живота, който живея. Съученици и приятели много ми се чудят как усмивката почти не ми пада от лицето и то при положение, че идвам на училище.И така.. обожавам да се усмихвам.
![]()
Не не обичам и се усмихвам супер рядко ... много малко хора са ме виждали да съм усмихнат може да са не виждали да се смея като идиот но никога и с усмивка на лице през повечето време съм садфаце![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Усмихвам се често(ако има повод),а не просто така.Не искам хората да ме помислят за някакъв ненормалник който постоянно е с усмивка на лицето.
Усмихвам се постоянно почти когато съм обкръжена от хора, смея се много също, ама наистина многоСмея се дори когато от вътре ми е тъжно и искам да заплача...Всъщност това помага, смехът наистина ми помага.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Постоянно се усмихвам. Просто умивката е като мое аз!
И определено им е трудно на другите да узнаят какво си мисля.![]()
И аз съм така ,постоянно се смея и усмихвам,доста често хората се чудят на какво се смеяПървоначално написано от gabi_94
![]()
Е аз мисля,че могат да те помислят за ненормалник,ако се смееш без причина и то многоПървоначално написано от usa4ever
примерно..а не и като се усмихваш
![]()
[quote="danibebi"][quote="danibebi"]Е аз мисля,че могат да те помислят за ненормалник,ако се смееш без причина и то многоПървоначално написано от usa4ever
примерно..а не и като се усмихваш..
![]()
Е аз мисля,че могат да те помислят за ненормалник,ако се смееш без причина и то многоПървоначално написано от usa4ever
[/quote]
[quote="danibebi"]Е аз мисля,че могат да те помислят за ненормалник,ако се смееш без причина и то многоПървоначално написано от usa4ever
![]()