View Full Version : Как да попитам ?
ilko0214
03-11-2010, 16:35
Здравейтее..искам да попитам как да помоля едно момиче да ми направи свирка,но по начин по който ако ми откаже да не трагне да разправя :( но няккакаф начин че да се сагласи :D
Чрез хипноза...? :razz:
+1 :lol: :lol:
Сериозно... ако тя сама поиска - най-добре. Така беше с моята. :) Иначе Ако искаш да поговориш с нея, кажи й че много я желаеш, разкажи й за някоя твоя фантазия.. ако е умна - ще се сети сама за какво й намекваш, но вярвай ми, ако насилиш момиче на подобно нещо, ти ще си изпатиш :lol:
_butterfly_
03-11-2010, 17:17
Ако става въпрос за приятелката ти просто си поговори с нея, намекни й, че ти се иска, но не я насилвай. Възможно е ако не го е правила преди да се притеснява и да има някаква психологическа бариера, която й пречи. Просто деликатно сподели какво желаеш.
"ае ми го ду'аш,гРрРрр" или я спукай от намеци
WhiteOneBG
03-11-2010, 22:44
Лапай МА !!!!
Не си ли нaучихте че жените тряя се дресират кат псетата. Лизачи.
ReachlessGirl
03-12-2010, 04:19
Ама тя каква ти се пада? Приятелка .. гадже .. позната??? :?
Ако тя иска ще стане.. ако не можеш леко да и подскажеш с знак на тялото.. смис леко да и натиснеш главата на долу.. или докато те целува .. нещо такова :)
Не я питай - ако е достатъчно зряла може и сама да го направи. Ако пък искаш да й намекнеш, поближи я малко - би трябвало да се досети да "върне услугата" :P
Ако знаеш, че й е за първи път може леко докачливо да я попиташ "Ти правила ли си свирки досега?" и като ти отговори "Не.", може да й отговориш "Искаш ли да пробваш? :D " или нещо от сорта на "Не мислиш ли, че ти е време." и така.
hoooodyhoooooo
03-12-2010, 11:25
Виж, кажи и просто истината. Че ти се иска, че ти е любопитно, и че много би ти харесало първият ти път да е точно с нея. Предложи й 69, така ще я предразположиш към равнопоставеност. И ако се съгласи, бъди нежен, милвай я, ако трябва симулирай. Не вярвам да се наложи де. Успех.
shephard
03-12-2010, 11:36
Виж, кажи и просто истината. Че ти се иска, че ти е любопитно, и че много би ти харесало първият ти път да е точно с нея. Предложи й 69, така ще я предразположиш към равнопоставеност. И ако се съгласи, бъди нежен, милвай я, ако трябва симулирай. Не вярвам да се наложи де. Успех.
Бе някак си не ми се връзва да отиде при момичето и да и каже "ае да прайм 69".... 8-)
hoooodyhoooooo
03-12-2010, 11:41
Aз мислех, че са заедно. Не знам каква е ситуацията. Всичко е според зависи, разбира се :) Но при 69 поне може да я подлъже...все едно й казва "хайде, хайде, ще си направим един на друг хубавото...", не че е кой знае какво де ;) Но с подпитване става. Момичетата са много чувствителни към първата свирка (генерално говоря, не е за всяка) и се дърпат. Со кротце, со благо.
Еми направи й френска любов и шанса да ти върне услугата е голям.
Annihilati0N
03-12-2010, 21:48
Целуни го, за да станете приятели ! :D :D :D :D :D
Лапай меча Дарт Вейдър 8-)
Намекни й. Но ако ще й е за първи път не я притискай.
DinViesel
03-21-2010, 19:26
Ами действай с намеци, но внимавай да не я обидиш, щото едва ли искаш да разбереш колко е здрава захапката й , когато членът ти е в устата й. :D
Поговори с нея бе, какво ни питаш нас..
Да не го лапаме ние тос ХуЙ :-D
DiabolicalSoul
03-27-2010, 23:59
братче що си мисля че тя не ти е гадже... а просто искаш да ти напрай една свирка на некав купон... нема шанс и да стане и да не стане, пак вс ще знаят
Kandrobs
03-28-2010, 06:32
Отиваш до нея и и казваш ела с мен :P
После като сте насами я хвани за дупето и и кажи "Нека да се забавляваме" .... Направи и кефа, че после тя да направи и твоя ;]