Влез

View Full Version : Най-трудно е

TheOnee
03-12-2010, 07:12
да криеш сълзи от майка си.

Има ли ли сте такива моменти и ако искате споделете какви са те.

ecstazy
03-12-2010, 07:20
да, в повечето случай така става.. много ми е трудно но го правя.. когато имам проблеми с приятелите,връщам се от даскало, слагам една усмивка (колкото и трудно да ми е го правя) влизам в стаята и просто..рева.. най малкото което искам в такива моменти е наще да ме питат защо плачеш.. просто ми се иска да се затворя в стаята си и това е .. :(

titinkaa
03-12-2010, 07:39
Да,но не съм й казвала,в повечето случаи се сдържам пред нашите,но като излезнат някъде и почвам да плача,така ми олеква

xoxi
03-12-2010, 07:49
Майка ми не ме е виждала да плача от както бях малка. Винаги, когато го правя тя не е тук.. В редките случаи, когато е тук, банята ми помага много.

nIkEnCeTy_bE
03-12-2010, 08:37
Ами повечето случаи и аз сама се заключвам в стаята си и рева, защото майка ми ще почне да се тревожи, ще вземе да пита какво ти има, защо плачеш, кажи ми майка съм ти. Не мога да и споделям, така както мога на един приятел или на сестра ми и това е лошо, защото тя е човека до мен. :)

danibebi
03-12-2010, 11:41
Когато ми се плаче използвам,че не са при мен или спят и си плача.Не искам да ме хващат,защото после не ме оставят намира докато не им кажа защо плача 8-) ии мн.рядко да заплача пред тях,иначе редовно си плача.

Fruity
03-12-2010, 12:24
При мен интересното е,че мога да се разстроя и да зарева като малко дете за супер тъпи неща,за които не си заслужава.За щастие,не се случва често.А пък за големите неща,които ме тревожат-и една сълза не мгоа да пророня.Просто те си седят вътре в мен и не мога да изразя емоциите си тогава. :-o Въпреки че вътре в мен се чувствам много гадно,навън не си проличава.Та,аз винаги слагам по една усмивка и не само майка ми,дори и хората около мен си мислят,че нищо ми няма,а всъщност не е така.В повечето случай се случва точно това нещо..Никой не знае какво ми е,дори и майка ми.

kuklichka_bg
03-12-2010, 14:12
никога не ме е вижадала да плача.само веднъж,но то беше здравословен проблем. :) Не съм много близка с майка ми,не и споделям нищо от личния си живот.

anna93
03-12-2010, 14:53
Два пъти откакто бях малко. Един път, когато гледахме филм. Другият път имах проблем и бях заплакала, но майка ми като ме видя я излъгах, че съм се ударила много силно, защото не исках да разбира за проблема. Не си спомням друг случай. Това са случайте от доста години насам.

Monstre
03-12-2010, 15:45
Аз пък принципно изобщо не плача, че да се опитвам да крия сълзи от майка ми. Ако пък се случи нещо такова, то най-вече е пред някоя приятелка.

IbiZaA
03-12-2010, 16:08
Аз обичам да си плача сама,обаче ако майка ми ме хванее(рядко е тва)няма смисъл да лъжа и да увъртам,просто и споделям проблема си и тя ми дава най-различни съвети.В такива случаи определено ми улеква!

onestar
03-12-2010, 22:30
Наистина е трудно...

Аз плача прекалено често, за съвсем малки неща, дори и без причина... просто така ( :-o ). Пред родителите ми се сдържам, не показвам дори слабост, но когато заспят или излезнат... сълзите се стичат дори сами.

Един от моментите е... тази вечер. Прибрах се с мисълта в главата ми, че връзката, която имам е 90% в своя край, освен ако не намеря думи, с които да удължа "срока".
Майка ми беше в стаята и гледаше нещо. Аз просто... я изгоних, и се заключих. Не си направи труда да иска обяснение за постъпката... случва се често.

nymphadora
03-13-2010, 10:28
Не обичам да плача пред когото и да е,дори и пред майка ми.
Виждала ме е,но съм я молила да не ме разпитва и да ме остави просто да си поплача :) После и обяснявам какво се е случило

ameli
03-13-2010, 16:17
Хората понякога не забелязват как плаче през нощта този, който върви в живота смеейки се!

Дори повече от вярно! всички ме виждат весела и усмихната, дори и майка ми, и си мислят че живея розов живот .. за съжаление това не е така .. и аз плача далеч от другите :-o

SmilezZz
03-13-2010, 16:31
Наистина е доста трудно..Винаги пред хората съм усмихната и весела,но вътре нещо в мене не е така..
Чувствам се някакси тъжна или не мога да намеря точната дума..Нещо отвътре ме кара да плача,дори и да не го искам това..

kukli4kata001
03-13-2010, 18:23
Мисля, че съм имала. Обаче винги съм Й казвала.Просто тя ми е майка и ще ми помогне до няква степен, то дали било със съвет или нещо такова. Но разбира се,бих споделила ако знам, че ще ми влезне в положението. Иначе като плаках пред нея (с дни) беше заради котката :cry: :cry: :cry: ОБИЧАМ ТЕ МЪРИ!!!!!

TheOnee
03-13-2010, 18:27
И аз да се разпиша.

Пред майка ми рядко плача, гледам да измисля друга причина, за да не се притеснява за мен.
Най-мразя да плача на публични места, защото всички ме мислят за силна и тва ще бъде срам и позор за мен.
Плача пред най-добрите ми приятелки (който са 3) или сама..както дойде.
За пред другите лепвам усмивката и всичко е ок.

Zuzii
03-13-2010, 20:08
Хората понякога не забелязват как плаче през нощта този, който върви в живота смеейки се!

Дори повече от вярно! всички ме виждат весела и усмихната, дори и майка ми, и си мислят че живея розов живот .. за съжаление това не е така .. и аз плача далеч от другите :-o

И аз съм така. Винаги съм усмихната,но само аз си знам какво ми е.В повечето от случай съм весела .но когато ме налегне мъката ме кара със седмици :(

vodka_f
03-15-2010, 06:25
Никога съм нямала проблеми с това, защото майка ми не се интересува много много от мен, за да забележи ... :(

viksit0y
03-15-2010, 08:14

И аз съм така. Винаги съм усмихната,но само аз си знам какво ми е.В повечето от случай съм весела .но когато ме налегне мъката ме кара със седмици :(
+ :smt090

ShtrudeL
03-15-2010, 09:47
Аз мога. Сигурно щото в нас плача само вечер,когато всички спят. Ама какво да направя,че тогава най-много се сещам за...разни работи.

Едит:...сега се сетих за част от едно много хубаво "стихче" <3

"На открито плачат само децата и аз.."

Callisto
03-15-2010, 12:53
Ами не...аз съм си доста чувствителна, когато думите са изречени от някой човек, който обичам. Ако някой друг каже нещо не ме интересува, но, ако е от скъп за мен човек ми става гадно и почвам да плача.
Опитвам се да крия сълзи не само от майка ми, но от всички. Най-вече от гаджето ми. Преди няколко дена ме засегна седна изцепка...самият той не се осъзна, че е казал нещо лошо. Той просто не подозираше, че моментът и темата са много лоши. Точно бях разбрала, че баща ми умира, а той почна да ми разпрява някви глупости за деца и за бащи...абе имаше нотки на дискриминация м/у половете. Просто като го чух и си станах от дивана, отидох на леглото му, завих си се и си поплаках под завивките. Той естествено се усети, дойде при мен, потероризира ме малко с регръдки и целувки да му кажа какво е станало и накрая ме успокои. И все пак трудно ми е да си крия сълзите. Изобщо не исках да ме вижда, че плача, но всеки път като се сетя за татко и сълзит епросто почват да текът и не мога да ги спра. :(

FiRe_LaDy
03-15-2010, 13:56
Гледам да плача,когато съм сама,но понякога майка ми ме вижда.Когато види,че се правя,че нищо ми няма - се прави,че не е забелязала,но види ли че се случва постоянно,идва и говори с мен.Не,че и тогава и казвам много,но пак е нещо за нея да знае защо плача.

alexandraloui
03-15-2010, 16:58

и аз сам така .поринцип цивря за малки неща който не са чак толкова важни но аз все пак си плача...
Например като ми се развикат и за най малкото нещо се затварям в стаята си и плача

доста съм емоционална...когато съм весела мога да да се ухиля до ушите и да си се кефя амма като ми е тажна рядко мога да го скрия...и все пак ако ме хванат да плача или казвам че ми е влязло нещо в окото 8-)

или че са ми се насълзили очите от компа [когато съм ма компа де ] 8-)

sunshine1
03-15-2010, 17:07

и аз съм така, но понякога ми се иска да споделя мъката с някой и я споделям или с най - добрата ми приятелка или с майка.

SkiCatA
03-15-2010, 18:59
Еми само веднъж ме е виждала да плача и то беше на погребението на баща ми преди месец и половина. :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#

BeezyJey
03-15-2010, 19:52
^^ съжалявам за баща ти :(
Аз попринцип .. абе в училище всичките ми приятелки си викат (и са ми го казвали и на мен): "Ето виж я Ева, винаги се хили ,шегува се и прави глупости..."
За жалост обаче, никой не ме познава такава, каквата съм всъщност.. А и всички си мислят ,че живея най-прекрасния живот, въпреки ,че само аз си знам ,чо той се срива.. поне от психическа гледна точка..

Brook
03-16-2010, 01:03
Аз много рядко съм плакала пред нашите.Сега вече не и обичайно се затварям в стаята си слагам на вратат стол за да не може никой да не дойде и да ме види докато плача. И това ми се случва да крия сълзите си от нашите доста често понеже съм много стиснителна и,не самоуверена и без приятели и вечно като имам проблем в училище въобще не споделям с нашите фа плача в продължение на няколко минути след което ми олеква.

YourBrutalNightmare
03-16-2010, 13:03
Много рядко съм плакала пред майка си ...

uBuTo
03-18-2010, 15:29
да! по принцип не споделям нищо с нашите така че.. сещате се

sw3etyrrr
03-27-2010, 10:43
Да, имала съм, но сега вече споделям на майка всичко ии ми е много по-добре :)

lipsvashh_mi
03-27-2010, 16:25
ако е заради загубата на някой от близките ни не си го позволявам-просто защото и влияе и тя се разплаква...ако е нещо друго се еслучвало да говоря с нея и да плача-и ми олеква..като цяло може би мама е единствения човек,който ме е виджал особено слаба и ранима-пред друг не си го позволявам

petinkataaa
03-28-2010, 14:53
крила съм,но мама пак ме разбира..все пак ми е майка... :)

raliichkaa
04-13-2010, 18:02
почти никога не се случва пред наще.. само ако нещо говоря с тях и защото съм много чуствителна и се разплаквам иначе на месец поне 1-2 пъти си плача..за всичко което ми тежи ..

Munut0
04-20-2010, 14:23
да, в повечето случай така става.. много ми е трудно но го правя.. когато имам проблеми с приятелите,връщам се от даскало, слагам една усмивка (колкото и трудно да ми е го правя) влизам в стаята и просто..рева.. най малкото което искам в такива моменти е наще да ме питат защо плачеш.. просто ми се иска да се затворя в стаята си и това е .. :(

+1

Unika7che
04-21-2010, 20:29
Аз попринцип .. абе в училище всичките ми приятелки си викат (и са ми го казвали и на мен): "Ето виж я Ева, винаги се хили ,шегува се и прави глупости..."
За жалост обаче, никой не ме познава такава, каквата съм всъщност.. А и всички си мислят ,че живея най-прекрасния живот, въпреки ,че само аз си знам ,чо той се срива.. поне от психическа гледна точка..
Точно!!! При мен е същото. Никой не ме познава такава, каквато съм всъщност, дори и майка ми... Не обичам да споделям и не споделям с никой (майка, приятели... с никой). И при този факт всички си мислят, че живота ми е с перфектно розов цвят, но уви. И може би само възглавницата ми, с всички проляти по нея сълзи знае как се чувствам...

ааа и някой беше казл... Хората понякога не забелязват как плаче през нощта този, който върви в живота смеейки се!

greyli
04-22-2010, 10:26
Никога пред родители или семейство и приятели.Тъпо ми е да ме питат що плачеш?Как да ти помогна?Имам чувството,че ако ме видят,че плача,ще ме сметнат за слаба :)

LovEsIckk
04-22-2010, 11:04
Да.. и най вече ги крия,защото до толкова се вживява в моите истории,че после ми представлява голяма пречка за някои работи.
А и ми го натяква. Предпочитам да съм сама,когато плача.

6okolad4ety95
04-22-2010, 11:12

+1

+1

Mar7i
04-22-2010, 15:50
...

BluesCat
04-22-2010, 17:01
...

glorka94
06-05-2010, 19:40
При мен интересното е,че мога да се разстроя и да зарева като малко дете за супер тъпи неща,за които не си заслужава.За щастие,не се случва често.А пък за големите неща,които ме тревожат-и една сълза не мгоа да пророня.Просто те си седят вътре в мен и не мога да изразя емоциите си тогава. :-o Въпреки че вътре в мен се чувствам много гадно,навън не си проличава.Та,аз винаги слагам по една усмивка и не само майка ми,дори и хората около мен си мислят,че нищо ми няма,а всъщност не е така.В повечето случай се случва точно това нещо..Никой не знае какво ми е,дори и майка ми.
Само че аз мога и пред майка ми да плача, въпреки че избягвам да го правя. Не ме е срам, не ме е страх, ако пред нея не плача, тогава пред кой

BiGBaDWolF
06-21-2010, 11:29
Не.. Аз споделям всичко с нея :)