PDA

View Full Version : Как да убедя майка ми ... ?

SkiCatA
03-12-2010, 18:34
Как да убедя майка ми да се съгласи да си пробия лявото ухо?Аз съм момче на 14, почти 15 години и от около две седмици се заребих по тая тема, след като сънувах, че съм си пробил ухото.И моля без базици!!! :D :D :D

great_mari
03-12-2010, 18:53
отиваш и направо се пробиваш,кво ма да му мислиш ако наистина го искаш..И не че вярвам на тея простотии,обаче преди 2-3 едни приятели си говореха точн оза тва на кое ухо било че като се пробиеш там начи си педал и говореха за лявото така че проучи щото да не стане после да те гаврят някви идиотчета :)

BlueKnife
03-12-2010, 18:55
недей

SkiCatA
03-12-2010, 18:55
отиваш и направо се пробиваш,кво ма да му мислиш ако наистина го искаш..И не че вярвам на тея простотии,обаче преди 2-3 едни приятели си говореха точн оза тва на кое ухо било че като се пробиеш там начи си педал и говореха за лявото така че проучи щото да не стане после да те гаврят някви идиотчета :) На дясното ухо означава, че си педал - тва отдавна го знам :D :D :D :D

someonerandom
03-12-2010, 18:58
Да май вярно дясното беше педалското :D Ами първо,намекни и лекичко,за да разбереш нейното мнение по въпроса-дали е съгласна или не.А до пробиването-аз лично не бих си пробил ухото,обаче баща ми е с обица на ухото,така че според мен и момчетата можем да носим :D

ameli
03-12-2010, 19:00
искаш го от 2 седмици .. след още толкова ще ти омръзне

по-добре недей

danibebi
03-12-2010, 19:04
Ем ако толкова искаш питай баща ти..ако и той не ти даде направо отивай и си го пробивай..после и да ти се карат няма как да ти махнат обицата..така,че :D обаче аз съм против момчетата да носят обици..тъпо е :x

HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-12-2010, 23:05
Има на някой много им отива на др никак.Реши си сам :)

Jus7DreamBoy
03-12-2010, 23:33
майко .. 02:32 и прочетох " Как да убия майка ми .. " :-D

а така де да не е спам по добре дне се дупчи никъде ...

Nakadah
03-13-2010, 07:00
мъж с обица = педал!!!

но ти си решаваш...

BarbieWantsToBeMe
03-13-2010, 07:39
Ем ако толкова искаш питай баща ти..ако и той не ти даде направо отивай и си го пробивай..после и да ти се карат няма как да ти махнат обицата..така,че :D обаче аз съм против момчетата да носят обици..тъпо е :x

someonerandom
03-13-2010, 08:25
Между другото вярно е,че на някои им отива,на други им стои педалско...според мен най-добрият вариант ще е да попиташ някакви приятели според тях как ще ти стои обица или да си купиш магнитна и сам да видиш :D

vikitolove
03-13-2010, 08:28
защо пък трябва да е педа* ако носи обица на ухото? :?
лично аз имам приятели дето носят обица и на тях им отива,но както каза някой по-горе на теб може да ти отива,може и да не ти отива :wink: опитай,нищо не ти пречи,апък и обицата можеш да я свалиш по всяко време,др е въпроса дали бързо ще ти се запушат дубките или не :wink:
Опитай! :) :wink:

xoxi
03-13-2010, 08:29
Какво пък вие всички го нападате ?!
Това, че вие не харесвате момче с обица, не означава, че е тъпо! Егати..

Иначе майка ти защо точно не ти дава ?
Опитай се да и обясниш колко много те кефи това и колко много би искал да си пробиеш ухото. Ако още се инати изчакай известно време и пак и напомни. Ако и тогава не иска, направо отивай и се пробивай. Ако ти мине кефа за обици, сваляш я и готово. Тея дупки бързо зарастват в началото.

HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-13-2010, 11:51

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

TheOnee
03-13-2010, 12:30

и аз посред бял ден го прочетох ДА УБИЯ :razz:

ПТ: недей. ще ти омръзне след време пък и педалско. 8-)

LittleCuteStar
03-13-2010, 20:12

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stellsy
03-13-2010, 20:19
:D Поне не съм единствената, която сънува, че си пробива ухото,, :razz: аз сънувах, че имам 6 обици :D .. И аз ще си пробивам, но 2-ра (момиче съм) Ами.. моли й се много и накрая ще й писне и ако не е упорита ще ти угоди и ще ти даде. Аз много исках на езика, но майка ми не ми даде и й казах, че искам на ухото и тя се съгласи за да не й натяквам за езика. :D :D Успех.

yoyoo
03-14-2010, 13:27
ако толкова искаш направи го .. като я поставиш пред свършен факт нищо няма да направи .. може да мрънка малко ама... то не пречи

terrrs
03-14-2010, 18:32
Първо си сложи обица на фотошопа, за да видиш как ще изглежда.
Иначе за всеки е различно, имам приятели, които са о обеци и им отива.
Има обаче и хора, на които им седи смешно.

Callisto
03-14-2010, 19:12
След време ще съжаляваш. Момиче съм:навремето имах по 3 лоби обици на ушите (общо 6), 1 пиърсинг на пъпа, 1 уеб на ръката и 1 на езика. Мина известно време и разбрах колко тъпи неща съм правил апрез живота си. Колко време съм изгубила да спя вместо да уча и да изкарамдобри оценки, колко вечери съм прекарала в кръчмата и колко цигари съм изпушила...толкова много тъпи и ненужни неща, без които съм можела да живея. Свалих всичко обици до 1, намалих пиенето до минимум, цигарите почти ги спрях. Сега да пуша по 1 на ден, ако ми се пуши. Стегнах се в училище и сега искарвам само шестици...Просто се замислих как досега съм проваляла живота си. Нямо лошо човек да се забавлява, но е добре да имаме някаква граница и да я спазваме.
Когато бях на твоите години и аз мислех така: искам пиърсинг, искам да се напия, искам да се напуша, уииии купон.....минаха 3/4 годинки и се осъзнах как си преебавам живота, как приятелите ми почват да странят от мен, понеже пропадам, как си сасипвам здравето и тн. Хванах се в ръце и сега ми е добре. Пак се забавлявам, ходя на купони, имамси гадже, с което се обичаме и сме си заедно почти всеки ден, пак се случва да запаля цигара или да надигна някоя биричка, но го правя с мярка.
Ако наистина го искаш отиди и си направи пиърсинга. Няма нищо лошо. Аз като реших да си продупча езика проведох следния разговор с майка ми:
Аз: Мамо отивам да си продупча езика!
Мама: Не може.
Аз: Ама аз не питам дали може. Аз ти казвам само, че да не се чудиш къде съм. :D

Изправи я пред свършен факт...нищо няма да може да направи.
Ще последват изрази от типа: Как можа? Болеше ли? Е честито, да си го носиш със здраве. :D

П.С: гаджето ми имаше преди полувин година обица на ухото и я свали след няма и месец, под предлог, че вече не го кефи.

brokeninside13
03-14-2010, 19:37
мъж с обица = педал!!!

но ти си решаваш...

FiRe_LaDy
03-14-2010, 20:43
Хах недей пита - направо ходи се дупчи.Ще има да викат после малко,ама след свършен факт ... И моите не ми даваха да ис правя повече дупки от тея,които имах,ама ходих вече няколко пъти и хрущяла си пробих .. и както не даваха,тъй нищо не казаха след това.

KPABA
03-14-2010, 21:08
Как да убедя майка ми да се съгласи да си пробия лявото ухо?Аз съм момче на 14, почти 15 години и от около две седмици се заребих по тая тема, след като сънувах, че съм си пробил ухото.И моля без базици!!! :D :D :D

И да си направиш и да не си направиш се тая... като ти умръзне я махаш и тва е :д или ако я направищ без ваще да знаят след тва може и без ухо да останеш :д :D

Brook
03-16-2010, 01:52
Мисля че е малко естрентично да си пробиваш ухото можеше езикът или някъде другаде но както и да е.По-добре не го прави,защото после ще съжаляваш или ще ти омръзне и няма как после да се махне или пък няма да ти стои добре.Пък и това се изисква доста грижи и е болезнено и скъпо.И е много важно в кой кабинет ще си пробиеш ухото да не е някакъв евтин че после да пипнеш нещо. Не съм против това обаче в твоя случай си малък и не си наясно какво точно искаш.Сигурно след една година като това не е на мода ти ще искаш друго което е на мода и така ще продължиш.Съвета ми е помисли малко и недей да пребързваш преди да ти стане ясно дали наистина искаш да го направиш или не.

YourBrutalNightmare
03-16-2010, 13:10
мъж с обица = педал!!!

но ти си решаваш...

съгласна съм ...

uBuTo
03-18-2010, 15:28
е поне знаеш че се пробива лявото а не дясното .. 8-)

alexandraloui
03-18-2010, 15:37
Да май вярно дясното беше педалското :D Ами първо,намекни и лекичко,за да разбереш нейното мнение по въпроса-дали е съгласна или не.А до пробиването-аз лично не бих си пробил ухото,обаче баща ми е с обица на ухото,така че според мен и момчетата можем да носим :D

и баща ми има 8-)

едит:и определено не е педалско така че споко бягай си я прави и да не ти пука :P

BebYlzZz
03-18-2010, 16:10
и според мен недей да си пробиваш което и да е ухо. Дори и на лявото ми изглежда педалско...запази си мъжествеността :D

MimiKalcheff93
03-18-2010, 16:32
Утре може да сънуваш ,че нямаш обеца :D :P :razz: няма смисъл всяко чудо за 3 дни

Munut0
03-20-2010, 09:34
и кв0 ? кат0 го пробие п0сле може да му омръзне и кат0 си махне обицата дупката ще се запуши :-P