View Full Version : Oriflame - Осмели се да мечтаеш!
veron4ety
03-16-2010, 08:14
За всички почитатели (консултанти и клиенти) на Oriflame!
Тук може да задавате въпросите си относно козметиката на Oriflame и да споделяте мненията си от използвани вече продукти.
А ако искате да поръчате продукт, но нямате връзка с консултант или пък искате да бъдете такъв тук е мястото да споделите. :) "Осмели се да мечтаеш!" Oriflame сбъдва мечти!
Molzinka
03-16-2010, 14:33
Не съм изполвала. Веднъж си поръчах един гланц, ама ми казаха, че не е дошъл и оттогава не поръчвам повече! :booooomb:
Поръчвала съм няколко неща и честно казано нямам мнение дали са добри или не.
Аз съм по доволна от АVON, макар че съм дистрибутор на Орифламе, но честно казано отдавна не се занивавам.. :lol:
В дск е пълно с дистрибутори, но все на Avon.. Дори не съм виждала каталога на Oriflame :D
iLoveChocolate
03-16-2010, 14:53
Аз съм по доволна от АVON, макар че съм дистрибутор на Орифламе, но честно казано отдавна не се занивавам.. :lol:
аз съм напълто обратното. някога поръчвах от Ейвън и тъкмо се канех да пробвам и Орифлейм и мама се изприщи от крем на Ейвън за лище и ходи по дерматолози беше ужас. от тогава до сега ползвам Орифлейм. аз съм доволна и клиентките ми също,до сега нямам никакви оплаквания от тях. станахме и дострибутори преди няколко години. цаката е в това,че нещата са с естествени и натурални съставки и дори и най-чувствителните коже /като на една моя саученичка/ ги понасят. ако някой има въпроси относно продуктите или търси консултант аз съм на среща
iLoveChocolate
03-16-2010, 14:57
да, да, орифлейм- дрънци. пълни боклуци и нещата им са толкова скъпи.. :? Ейвън рулз 8-)
ползвай си "недрънците" докато не изревеш и те така.не че ти го пожелавам.относно цените - скъпи са,но когато ги намалят са достъпни, понякога има и мн големи намаления,но цената е такава заради качеството. аз лично предпочитам да ползвам нещо не толкова евтино,но да знам,че няма да имам проблеми. и как прецени,че са пълни боклуци?
iLoveChocolate
03-16-2010, 15:00
В дск е пълно с дистрибутори, но все на Avon.. Дори не съм виждала каталога на Oriflame :D
можеш да го разгледаш и тук http://bg.oriflame.com/index.jhtml
++
да, да, орифлейм- дрънци. пълни боклуци и нещата им са толкова скъпи.. :? Ейвън рулз 8-)
ползвай си "недрънците" докато не изревеш и те така.не че ти го пожелавам.относно цените - скъпи са,но когато ги намалят са достъпни, понякога има и мн големи намаления,но цената е такава заради качеството. аз лично предпочитам да ползвам нещо не толкова евтино,но да знам,че няма да имам проблеми. и как прецени,че са пълни боклуци?
Аз също съм за Орифлейм.
Повече ми харесва от Ейвън.
Цените наистина са надути ,но поне нещата са МНОГО по-хубави от Ейвън ..
Пък и наистина като пуснат намаление си заслужава ;)
Жалък опит за реклама! :? Всеки ползва, каквото му харесва!! Орифлейм трудно може да мине за качествена козметика .... Също така не винаги цената определя качеството!! :?
veron4ety
03-16-2010, 17:58
Съгласна съм с теб! Продуктите на орифлейм са естествени, иновативни и съдържат изключително чисти съставки. Те гарантират качество и висока стойност за парите ви, а и наистина може да срещнете продукти намалени до 70%, което си е доста примамливо, за това следете редовно каталозите. И нека не сравняваме Орифлейм с Ейвън!!! Имам достатъчно аргументи, с които да защитя Орифлейм, но тук целта не е да създаваме конфилкти, а да помогнем на хората, които искат да станат част от нашето голямо семейство.
www.oriflame.bg - тук може да следите каталозите и всички подукти, които ви интересуват, ако наистина се интересувате аз също съм на среща ;)
bettinabarty
03-16-2010, 18:20
Съгласна съм с теб! Продуктите на орифлейм са естествени, иновативни и съдържат изключително чисти съставки. Те гарантират качество и висока стойност за парите ви, а и наистина може да срещнете продукти намалени до 70%, което си е доста примамливо, за това следете редовно каталозите. И нека не сравняваме Орифлейм с Ейвън!!! Имам достатъчно аргументи, с които да защитя Орифлейм, но тук целта не е да създаваме конфилкти, а да помогнем на хората, които искат да станат част от нашето голямо семейство.
www.oriflame.bg - тук може да следите каталозите и всички подукти, които ви интересуват, ако наистина се интересувате аз също съм на среща ;)
Подкрепям,аз също съм консултант на Орифлейм ;] Всеки си има предпочитания и вкус ;] на Ейвън наистина не са толкова добри нещата,но и там има качествени както и в Орифлейм има некачествени /лично мое мнение / 0бщо взето без да е имало тестване на нещо неможе да твърдиш добро ли е или не ;] Аз например си взех спирала от Ейвън и на 2-рата седмица изсъхна,но това не значи,че абсолютно всички продукти са боклуци или обратното ;] Мен ако питате медицинската козметика е най-доброто решение ;]
mynichka
03-16-2010, 18:23
аз съм ползвала само един гланц и бях много доволна :)
veron4ety
03-17-2010, 05:23
аз съм ползвала само един гланц и бях много доволна :)
защо не пробваш и други продукти ще останеш доволна ;)