- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Oriflame - Осмели се да мечтаеш!
За всички почитатели (консултанти и клиенти) на Oriflame!
Тук може да задавате въпросите си относно козметиката на Oriflame и да споделяте мненията си от използвани вече продукти.
А ако искате да поръчате продукт, но нямате връзка с консултант или пък искате да бъдете такъв тук е мястото да споделите."Осмели се да мечтаеш!" Oriflame сбъдва мечти!
Аз съм по доволна от АVON, макар че съм дистрибутор на Орифламе, но честно казано отдавна не се занивавам..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
В дск е пълно с дистрибутори, но все на Avon.. Дори не съм виждала каталога на Oriflame![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
аз съм напълто обратното. някога поръчвах от Ейвън и тъкмо се канех да пробвам и Орифлейм и мама се изприщи от крем на Ейвън за лище и ходи по дерматолози беше ужас. от тогава до сега ползвам Орифлейм. аз съм доволна и клиентките ми също,до сега нямам никакви оплаквания от тях. станахме и дострибутори преди няколко години. цаката е в това,че нещата са с естествени и натурални съставки и дори и най-чувствителните коже /като на една моя саученичка/ ги понасят. ако някой има въпроси относно продуктите или търси консултант аз съм на срещаПървоначално написано от pamii
няма любов
ползвай си "недрънците" докато не изревеш и те така.не че ти го пожелавам.относно цените - скъпи са,но когато ги намалят са достъпни, понякога има и мн големи намаления,но цената е такава заради качеството. аз лично предпочитам да ползвам нещо не толкова евтино,но да знам,че няма да имам проблеми. и как прецени,че са пълни боклуци?Първоначално написано от tonitta
няма любов
можеш да го разгледаш и тук http://bg.oriflame.com/index.jhtmlПървоначално написано от Stellsy
няма любов
Първоначално написано от Stellsy
++
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Аз също съм за Орифлейм.Първоначално написано от iLoveChocolate
Повече ми харесва от Ейвън.
Цените наистина са надути ,но поне нещата са МНОГО по-хубави от Ейвън ..
Пък и наистина като пуснат намаление си заслужава![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Жалък опит за реклама!Всеки ползва, каквото му харесва!! Орифлейм трудно може да мине за качествена козметика .... Също така не винаги цената определя качеството!!
![]()
Съгласна съм с теб! Продуктите на орифлейм са естествени, иновативни и съдържат изключително чисти съставки. Те гарантират качество и висока стойност за парите ви, а и наистина може да срещнете продукти намалени до 70%, което си е доста примамливо, за това следете редовно каталозите. И нека не сравняваме Орифлейм с Ейвън!!! Имам достатъчно аргументи, с които да защитя Орифлейм, но тук целта не е да създаваме конфилкти, а да помогнем на хората, които искат да станат част от нашето голямо семейство.Първоначално написано от iLoveChocolate
www.oriflame.bg - тук може да следите каталозите и всички подукти, които ви интересуват, ако наистина се интересувате аз също съм на среща![]()
Подкрепям,аз също съм консултант на Орифлейм ;] Всеки си има предпочитания и вкус ;] на Ейвън наистина не са толкова добри нещата,но и там има качествени както и в Орифлейм има некачествени /лично мое мнение / 0бщо взето без да е имало тестване на нещо неможе да твърдиш добро ли е или не ;] Аз например си взех спирала от Ейвън и на 2-рата седмица изсъхна,но това не значи,че абсолютно всички продукти са боклуци или обратното ;] Мен ако питате медицинската козметика е най-доброто решение ;]Първоначално написано от veron4ety
Добрите момичета чакат принца на
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
аз съм ползвала само един гланц и бях много доволна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
защо не пробваш и други продукти ще останеш доволнаПървоначално написано от mynichka
![]()