View Full Version : Малък пенис ..
Здравейте,
От скоро си имам нов приятел с малък пенис.Когато е бил малък, е спрял да расте и когато се надърви става 8-9 см.Аз просто не съм свикнала с такъв размер и не ми е много хубав секса с него.Има ли начин пак да почне да расте ?Много го обичам и не искам да прекъсна връзката ни само, заради секса
Благодаря ви !
valdesbg
03-16-2010, 18:42
Да си върже една гира от 10 кила и да ходи всеки ден с нея. Гаранция че ще порасте. Ама може и да се изтъни :)
П.П. Що ли изобщо отговарям в тая дивашка тема.
Ти с темата си,ясно отговори на хората,които казват,че тези сантиметри са достътъчни ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА
как можем да ти помогнем в този случай ми кажи?
- сама си отговори на въпроса
п.с. ако не ти харесва секса с него ела при мен щом 8-9 см не ти стигат аз разполагам с 18 .. 8)
Anarchya2
03-16-2010, 20:40
п.с. ако не ти харесва секса с него ела при мен щом 8-9 см не ти стигат аз разполагам с 18 .. 8)
Незнаех,че дойде време за реклами? :razz: :razz: :razz:
Какво значи когато е бил малък е спрял да расте?Сега на колко години е ?
Какво значи когато е бил малък е спрял да расте?Сега на колко години е ?
+1 никаква информация.. :grin:
На април ще става на 16 ..
v1d1m0n3v1d1m
03-16-2010, 22:18
Кандидат-БългарчИ 8-)
infatuation
03-16-2010, 22:23
момченцето в тоя случай е на 15, да приемем че и авторката е на толко някъде 15-14.. аре обясни ми само.. за твойте години как успя да "свикнеш" с големите размери ; )
travmiriaN
03-16-2010, 22:27
до 21 години на твоя пи ще му порасне бъди спокойа .. той може да е от тези дето се развиват по бавно .. но щом има 9 см значи може да прави деца така че не се безпокой :) 8)
Дамата е на 14-15-16 как свикна с големите размери,и знае кое я задоволява?? :-o Кандидат - маникенкЪ
v1d1m0n3v1d1m
03-16-2010, 22:48
An answer in ma`h style 8) +1
На април ще става на 16 ..
Е какво искаш от момчето да го дърпаш и разтягаш ли?Ако наисти на го обичаш го остави го на мира за сега има още 5 години да му расте,а някой път става и изведнъж за 2-3 месеца.
YouDontKnowMe
03-16-2010, 23:19
http://www.alosexshop.com/Penis-udyljitel-46862
Случайно попаднах :D
Иначе, може да порастне с още 2-3 сантиметра.
http://www.alosexshop.com/Penis-udyljitel-46862
Случайно попаднах :D
Иначе, може да порастне с още 2-3 сантиметра.
Няма случайни неща скъпа :)
Незнаех,че дойде време за реклами? :razz: :razz: :razz:
винаги е време за реклама 8-)
а по темата: като не ти харесва търси си друг .. малки нинфоманки сте всичките .. бахти как можете да съдите за едно момче по това колко му е голям .. ясно че 8 санта на никого не биха били достатъчни ама нужно ли е да разгласяваш из целия форум че на приятеля ти му е малък :? :?
kureshka
03-17-2010, 11:01
после момчетата искали секс се.. мама ви лапешка ..
за какво искат момичетата съвети вече..... ама явно хич не го обичаш, щом се притесняваш толкова за оная му работа...пффф лапе лапе :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x
golqmumnik
03-17-2010, 11:57
Купи си краставици от пазари и си ги ръгай датеебав гъза 8)
Wikzinka
03-17-2010, 14:36
Тая тема ебавка ли е ? Или авторката е недоразвита хлапачка решила да пусне абсурдна тема , за да се прави на интересна ? На 14-15 и имала ''БОГАТ ОПИТ'' :lol: абе момиче незнаеш колко жалка изглеждаш само това ще кажа :(
еми като искаш има секс шопове в секи град там има едни неща дет и викат вибратори купи си един 30см и се забавлявай като не ти хар неговата 8-9см гордост някоя др ще я хар
вързва си органа с ластик за палеца на крака и така няколко дена ше има резултат ; :D
lifelesscorpse
03-18-2010, 15:37
Богат опит,а? :lol: :lol: :lol:
Остави човека на мира и си намери някой негро да те оправя ;)
dimitar_ak
03-18-2010, 15:49
Мит е, че на негрите са им големи. Истината е, че на негрите им е по-голям в отпуснато състояние, но почти не нараства като се възбуди
бахти пиклите в тоя форум... на 14-15 станала и вече "не съм свикнала с такива размери" кво тормози човека тая....
Мит е, че на негрите са им големи. Истината е, че на негрите им е по-голям в отпуснато състояние, но почти не нараства като се възбуди
Има такива съмнения както и за това ,че генетически са по-здрави.Някой смятат ,че добрата им физика е плод на липса на работа и на непрекъснати тренировки в гетата,както и високи социални помощи с които да зобят и папкат.За това по-съм склонен да вярвам,но за патладжаните им незнам колко си виждал ти :D аз не съм нито един ,но от опита ми с адулт филмчетата бая много ще са тези изключения,ако това е мит :D
Callisto
03-19-2010, 00:06
Момчето е още малко...остави го да порасне! :D Казвам го в буквалния и в преносния смисъл.
youloveme
03-19-2010, 06:24
Момчето е още малко...остави го да порасне! :D Казвам го в буквалния и в преносния смисъл.
:P
леле много си тъпаааааа
как може бе как може.. на 14 години да има голям опит :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
та кат станеш на 20 никой нема да те задоволява бе
седи остай човекот да си дорасте!
ladykeisy
03-28-2010, 00:34
Не можете без да критикувате някого,нали? Всяка тема си има поне един навлек,който ще я прецака,а в тази е пълно.Момичето казва,че той не я задоволява.Това каква е си е нейн проблем.Вие няма да я промените.
По темата: Ако го обичаш наистина,както твърдиш-ще свикнеш...ако пък ли не-ще търпиш,колкото ти изнася и после знаеш какво ще се получи.Аз не бих зарязала човека,когото обичам заради секса.Всеки си има някакви проблеми ...размери (форма ,дебелина),някой са нимфомани,други тъкмо обратното ,трети обичат анален ,четвърти френска любов и какво ли още не....На всеки проблем си има решение.Твоя за момента е чакане.Може да порасте ;)
Kandrobs
03-28-2010, 07:23
Аве Шматки Тъпи много ме ядосвате така, само големи размери! Колкото е по-голям толкова по-добре, ама ако ви го вкараме викате "Ох,Боли" "Не по-леко боли меее" , на приказки всеки е голям! ;]
Момчето Може да му се забавя пубертета за това малко по-бавно да му се развива, ама като гледам на теб мозъка не ти е развит нещо...
dominating
03-28-2010, 09:30
аре обясни ми само.. за твойте години как успя да "свикнеш" с големите размери ; )
Има една хубава българска дума започваща с К и завършваща на УРВА ;-)
http://www.vbox7.com/play:828340ac
Да направи това и е готов
"Ще му стане като главата на Тодор Живков" :razz: :D
Имате да се развивате ощще доста, най-вече интелектуално ( макар че за теб мисля, че е безнадеждно ) Та той може едва сега да навлиза в пубертета....
ако някой намери решението с уголемяването ще спечели нобелова награда
а и в повечето сайтове има банери рекламиращи инструменти за уголемяване
Grossmeister
03-28-2010, 20:55
Може да се уголеми да ! Кажи му сутрин и вечер да се маже с одеколон или афтършейв.Както помага на космите да растат,така ще помогне и за баданарката :grin:
sophia_bush
03-28-2010, 21:02
Може да се уголеми да ! Кажи му сутрин и вечер да се маже с одеколон или афтършейв.Както помага на космите да растат,така ще помогне и за баданарката :grin: Послушайте го, неговия така порасна 8)
Borislawka
03-28-2010, 22:26
kakto kazva edin moi priqtel : perfektniq h*i e maluk i debel - hem da ni boli hem da ni ne stiga :D
TheSunshine01
03-29-2010, 08:55
Та той е на 15 .. а някои момчета се развиват по бавно.
И ти сигурно си на толкова или дори по малка, как толкова бързо успя да свикнеш с по-големи размери?
А и 8-9 см са напълно достатъчни .. :)
DjPiRgOs
03-29-2010, 09:47
Да си купи помпичка по 50 лева да му оголеми малкия приятел
sweetchef
03-29-2010, 13:03
Малък е и малък ще си остане :)