View Full Version : Новите чанти на Grazia
Какво мислите за новите чанти на Grazia ? ;]
Някой има ли такава и удобна ли е ? :) още се чудя дали да си взема черна за училище ;]
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs490.ash1/26770_107236205969126_100000482412824_171437_13695 2_n.jpg
titinkaa
03-17-2010, 19:04
Оправи си линка,че не може изобщо да се види чантата
cherrygloss
03-17-2010, 19:04
Мдам обмислям дали да си я взема.. ама е големичка (няколко момичета от класа я имат) и ми харесва черната. 8-)
the_best_f
03-17-2010, 19:06
Аз си я купих, но още не съм я използвала. Голяма е и би трябвало да събере всичките ти учебници. Дръжките са къси, така че ще трябва да се носи по онзи противен начин на лакътя... http://www.viewsofia.com/upload/fck_editor/Image/0000/Mariq/maria-2.jpg - като Мара Отварачката на първата снимка.
Единственият проблем е, че няма вътрешни джобове. :)
ахам е все някак ще преживея късите дръжки ;d проблема е ,че в моя град я няма никъдее :D ,гледах и в ВТ ,но видях само розовия вариянт ;[[
danibebi
03-17-2010, 19:25
Аз си купих черна чанта на Grazia..много е удобна и много ми харесва :-) има ги и розови..амм като чели черна ми по-харесва :grin:
twilightHeart
03-17-2010, 19:26
Тея дръжки изглеждат много неудобни за училище.
mArMaLaDkA
03-17-2010, 22:06
Смешни са ми на мен. Приличат на сак. И все пак, ако толкова си решила, по-добре си вземи черната, че цикламената е... не на всеки му понася толкова цикламено. 8-)
в целия Бургас са плюзнали с такива чанти е и аз я имам да ме исакара со края на годината ,че не ми се дават пари :-D
ама слабо да я намериш някъде черната
giveupbitch
03-18-2010, 07:06
пф,всяка 5та е с такава, аз не мога да разбера кво си ги копуват, ужасни са -.-
lipstick
03-18-2010, 07:31
Някой да знае каква ще е следващата чанта ?
sykrovishteto
03-18-2010, 12:49
Дръжките не са чак толкова къси,че да не можеш да я сложиш на рамото. Аз си взех цикламената,понеже униформите ни са такива. Слагам я на рамото и ми е страшно удобна,понеже е голяма и побира всички учебници. :)
И аз съм си взела - черната. Става за училище. Но в целия град има много момичета с тези чанти.
Molzinka
03-18-2010, 14:24
Ужас! :shock: Всяко второ момиче, което виждам е с такава чанта. Даже като бях в новия мол и една си я беше обърнала наобратно да не й се вижда надписа Грация :lol: И мен би ме досрамяло да ходя с чанта от 5-6 лв :lol: :lol:
titinkaa
03-18-2010, 14:46
И аз я имам,но я ползвам само за нещата за фитнеса
cherrygloss
03-18-2010, 15:07
Ужас! :shock: Всяко второ момиче, което виждам е с такава чанта. Даже като бях в новия мол и една си я беше обърнала наобратно да не й се вижда надписа Грация :lol: И мен би ме досрамяло да ходя с чанта от 5-6 лв :lol: :lol:
Да, сякаш никой няма да разбере , че е на Грация :razz:
Аз съм решена утре да си я взема, но друг е въпроса дали ще я намеря..
Тея чанти ми бъркат в здравето ..
Като вляза в даскало, всяка втора е с такава.. :smt015
Аман от еднакви хора.
roshlichka
03-18-2010, 16:54
Ужас! :shock: Всяко второ момиче, което виждам е с такава чанта. :lol: И мен би ме досрамяло да ходя с чанта от 5-6 лв :lol: :lol:
И аз я имам.. по принцип определено ми е малко тъпо да ходя с такава чанта, но поне вече едва ли ще я нося особено, имайки в предвид, че на 5-тото излизане с нея и ми се скапа едната капса. :D Иначе имам цикламената. :D :D
Офф, всяка втора пикла в даскало е с такава.
Sunrisee
03-19-2010, 16:09
То и аз имам ама няма да ходя на даскало с нея. 8-) Може пък да ми свърши работа като плажна чанта или пазарска, или пък за някое друго излизане. (макар че леко ще ме е срам да се покажа :D ) Мултифункционална е. 8-)
И аз я имам, но не я ползвам за даскало. Всъщност не съм излизала до сега с нея. Но с нея определено няма да ходя даскало, защото всяка втора я има. Не че из града няма да срещна някоя друга със същата чанта, но все пак е различно... :D
cherrygloss
03-19-2010, 17:08
Аз бях решена да си я купя, ама те всички са с такава и не искам да се смесвам със всички други..В смисъл да не се влияя от това какво пуснало това или онова списание и веднага да я купя .За това не ми харесват чанти от списания (всички се снабдяват и всички са еднакви ) и магазини като теранова ( примерно една тениска я има 100 бройки и пак целия град с такива).Ама тва е пазара - какво да се прави.. :lol:
И аз я бях харесала, но то половината град има вече такива и аз се отказах.. И наистина са малко големички.. :}
Аз си взех цикламената и я нося за сега само до фитнеса .. отива ми на облеклото за фитнес .. пък и идва лято и ще ми пасне на шаренките дрешки :) Черното не е за мен ..
снимка от чантите в следващия брой ?
http://prikachi.com/files/1410080b.jpg мисля, че ще е такава
Neopitom3na
03-20-2010, 10:52
мислех да си я взема, но на 1-вото излизане видях поне 10 мимичета с такава ии :D
Април като излезе новата чанта почти всички момичета ще си я купят и ще тръгнат с нея, а чантата от март ще се забрави.
sw3etyrrr
03-26-2010, 07:16
имам я, не е нищо особено, но аз си вземам всичко което е розовооо :) :) :)
magincis
03-26-2010, 09:47
Тази чанта не ми харесва...
и на мен не и харесва пък и е много обикновена и сумати хора я имат , но като съвет в такава чанта повече от две тетрадки голям формат по 60страници не слагай , аз имам проблем с ръцете точно от такива чанти
ReachlessGirl
03-27-2010, 06:48
Мии една от моето даскало имаше черната ама не са нещо особено пък и ми се струва, че лесно ще се скъсат .. :-o
petinkataaa
03-27-2010, 13:53
може ли да попитам само кога горе/долу излиза списанието и колко струва,защото много ми трябва някаква такава простичка чанта,която не е изискваща 8-)
може ли да попитам само кога горе/долу излиза списанието и колко струва,защото много ми трябва някаква такава простичка чанта,която не е изискваща 8-)
Би трябвало в началото на Април месец да излезе. Цената е 8 лв. (7.95лв.)
petinkataaa
03-27-2010, 14:29
благодаря много за вниманието ;р
YourFavoriteDrug
03-27-2010, 15:57
чантите от Грация са една от друга по-грозни..
billytalent
03-27-2010, 16:13
чантите от Грация са една от друга по-грозни..
Абсолютно,никога не са ми харесвали
Чантите за април ми се струват... хм, нормални :) Ще видим като излязат. Аз имам един сак от Грация от 2 години и си ми върши супер работа - за спортен екип или като пътувам някъде с малко багаж.