Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата!

Bimbi
03-17-2010, 19:18
Вярно ли е, че младите момичета които не искат още да правят вагинален секс и искат да останат девствени, правят анален секс?

Harum_Scarum
03-17-2010, 19:25
Емии,всеки луд с номера си :-D

netmon
03-17-2010, 19:29
хах девствеността се изразява и в други измерения освен в коя от дупките са ти пълнили, като чистота и невинност - нещо недокоснато.ако духаш и даваш отзад си толкова девствена ,колкото и джена джеймсън :D

Sc0field
03-17-2010, 19:34
хах девствеността се изразява и в други измерения освен в коя от дупките са ти пълнили, като чистота и невинност - нещо недокоснато.ако духаш и даваш отзад си толкова девствена ,колкото и джена джеймсън :D

А тя е една от най-заклетите девици 8-) 8-)

Macallan
03-17-2010, 20:11
ем ко по добре за теб ... първата ти работа като си хванеш момиче трябва да е да я ебеш в гъза щото после като започне да ти се прави и викаш "ебал съм та в гъза!" :D :D

BigFakeSmile
03-17-2010, 21:05
ем ко по добре за теб ... първата ти работа като си хванеш момиче трябва да е да я ебеш в гъза щото после като започне да ти се прави и викаш "е*** съм та в гъза!" :D :D

доооста грубо изказване...
а към автора, какво да ти кажа, всяко момиче с различни желания...но определено не важи за всички

Callisto
03-17-2010, 21:15
Всеки е различен. Както един човек може да обича шкембе чорба, така може и друг да я мрази.
Аз лично като бях девствена изобщо не ми е минавало през ума да правя анален секс. Сега обаче нещата са различни.

Jessie
03-17-2010, 22:11
Хахаха, анал - никога. :D

ReachlessGirl
03-18-2010, 04:57
ОМГ?!?! :lol: :lol: НЕ е вярно!! :lol:

DevilWish
03-18-2010, 09:01
ем ко по добре за теб ... първата ти работа като си хванеш момиче трябва да е да я ебеш в гъза щото после като започне да ти се прави и викаш "е*** съм та в гъза!" :D :D

а към автора, какво да ти кажа, всяко момиче с различни желания...но определено не важи за всички
+1 Но най-често туркините го правят, защото не им е разрешен вагиналния.Да не говорим, че аналния е забранен от корана, но както и да е.

infatuation
03-18-2010, 09:13
Пхаха тая дето се навива за анален.. няма да е трудно и за вагинален да я навиеш.. тва е пълна глупост :lol:

gir
03-18-2010, 09:14
Вярно ли е, че младите момичета които не искат още да правят вагинален секс и искат да останат девствени, правят анален секс?
Само тези, които държат да останат девствени, поради някакви причини. Примерно има си някои държави, където трудно можеш да се ожениш недевствена и там се практикува...ама с навлизането на хирургиите за възстановяване на девствената ципа, не се налага, на тези, които искат и могат да си позволят такава хирургия.
Лично мнение, подкрепяно от много учени, аналният секс носи много болести и по-голям риск от СПИН.

A_Loving_Girl
03-18-2010, 09:18

+1 Но най-често туркините го правят, защото не им е разрешен вагиналния.Да не говорим, че аналния е забранен от корана, но както и да е.

+Взе ми думите от пръстенцата... :)

TERIER4ETO
03-18-2010, 11:01
'

+1 :D

sunshine955
03-18-2010, 11:10
'

+1 :D
8-) 8-)

Alex4o0o
03-18-2010, 12:25
...ама с навлизането на хирургиите за възстановяване на девствената ципа, не се налага, на тези, които искат и могат да си позволят такава хирургия.

:shock: има такава хирургия :shock: :shock: боже докъде стигна света 8-)

dimitar_ak
03-18-2010, 12:40
Това си е пластична хирургия и не е кой знае колко сложна операция. Остатъци от девствената ципа има до първото раждане, а и след раждане знам, че може да се възстанови.

uBuTo
03-22-2010, 15:13
познавам такива индивиди 8-) .. познавам и такива дето само на свирки го карат докато не си направят сефтето 8-)

AfterTheSunset
03-22-2010, 15:39
meheheheehh :D:D:D stiq we.. kak shte si dadesh zadnika shtoto ne iskash vyv vaginata.. eheeeeee.... :X :D she se schupq ot smqh..bahti maloumnoto naselenie... :D

loliii
03-22-2010, 16:35
Пхаха тая дето се навива за анален.. няма да е трудно и за вагинален да я навиеш.. тва е пълна глупост :lol:
Да... Чудно ми е коя ще се навие на анален, ама не на вагинален? :? Това никога не съм го чувала

art
03-22-2010, 16:43
Чувала съм за такива. Абе всякакви луди има 8-)