- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата!
Вярно ли е, че младите момичета които не искат още да правят вагинален секс и искат да останат девствени, правят анален секс?
Емии,всеки луд с номера си![]()
хах девствеността се изразява и в други измерения освен в коя от дупките са ти пълнили, като чистота и невинност - нещо недокоснато.ако духаш и даваш отзад си толкова девствена ,колкото и джена джеймсън![]()
А тя е една от най-заклетите девициПървоначално написано от netmon
![]()
![]()
ем ко по добре за теб ... първата ти работа като си хванеш момиче трябва да е да я ебеш в гъза щото после като започне да ти се прави и викаш "ебал съм та в гъза!"![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Macallan
доооста грубо изказване...
а към автора, какво да ти кажа, всяко момиче с различни желания...но определено не важи за всички
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Хахаха, анал - никога.![]()
I'm inlove with a criminal...
+1 Но най-често туркините го правят, защото не им е разрешен вагиналния.Да не говорим, че аналния е забранен от корана, но както и да е.Първоначално написано от BigFakeSmile
Пхаха тая дето се навива за анален.. няма да е трудно и за вагинален да я навиеш.. тва е пълна глупост![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Само тези, които държат да останат девствени, поради някакви причини. Примерно има си някои държави, където трудно можеш да се ожениш недевствена и там се практикува...ама с навлизането на хирургиите за възстановяване на девствената ципа, не се налага, на тези, които искат и могат да си позволят такава хирургия.Първоначално написано от Bimbi
Лично мнение, подкрепяно от много учени, аналният секс носи много болести и по-голям риск от СПИН.
Good luck, Bad luck, Luck...
+Взе ми думите от пръстенцата...Първоначално написано от DevilWish
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
'Първоначално написано от Harum_Scarum
+1![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Първоначално написано от TERIER4ETO
![]()
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Първоначално написано от gir
има такава хирургия
![]()
боже докъде стигна света
![]()
Това си е пластична хирургия и не е кой знае колко сложна операция. Остатъци от девствената ципа има до първото раждане, а и след раждане знам, че може да се възстанови.
познавам такива индивиди.. познавам и такива дето само на свирки го карат докато не си направят сефтето
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
meheheheehhstiq we.. kak shte si dadesh zadnika shtoto ne iskash vyv vaginata.. eheeeeee.... :X
she se schupq ot smqh..bahti maloumnoto naselenie...
![]()
Да... Чудно ми е коя ще се навие на анален, ама не на вагинален?Първоначално написано от infatuation
Това никога не съм го чувала
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy