.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Въпрос към момичетата!

Вярно ли е, че младите момичета които не искат още да правят вагинален секс и искат да останат девствени, правят анален секс?

Емии,всеки луд с номера си

Banned
    хах девствеността се изразява и в други измерения освен в коя от дупките са ти пълнили, като чистота и невинност - нещо недокоснато.ако духаш и даваш отзад си толкова девствена ,колкото и джена джеймсън

Цитирай Първоначално написано от netmon
    хах девствеността се изразява и в други измерения освен в коя от дупките са ти пълнили, като чистота и невинност - нещо недокоснато.ако духаш и даваш отзад си толкова девствена ,колкото и джена джеймсън
    А тя е една от най-заклетите девици

Град
    Пловдив
    ем ко по добре за теб ... първата ти работа като си хванеш момиче трябва да е да я ебеш в гъза щото после като започне да ти се прави и викаш "ебал съм та в гъза!"
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    ем ко по добре за теб ... първата ти работа като си хванеш момиче трябва да е да я ебеш в гъза щото после като започне да ти се прави и викаш "е*** съм та в гъза!"

доооста грубо изказване...
    а към автора, какво да ти кажа, всяко момиче с различни желания...но определено не важи за всички
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на Callisto
    Всеки е различен. Както един човек може да обича шкембе чорба, така може и друг да я мрази.
    Аз лично като бях девствена изобщо не ми е минавало през ума да правя анален секс. Сега обаче нещата са различни.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Хахаха, анал - никога.

I'm inlove with a criminal...

ОМГ?!?! НЕ е вярно!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    ем ко по добре за теб ... първата ти работа като си хванеш момиче трябва да е да я ебеш в гъза щото после като започне да ти се прави и викаш "е*** съм та в гъза!"

а към автора, какво да ти кажа, всяко момиче с различни желания...но определено не важи за всички
    +1 Но най-често туркините го правят, защото не им е разрешен вагиналния.Да не говорим, че аналния е забранен от корана, но както и да е.

Пхаха тая дето се навива за анален.. няма да е трудно и за вагинален да я навиеш.. тва е пълна глупост
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Re: Въпрос към момичетата!

Цитирай Първоначално написано от Bimbi
    Вярно ли е, че младите момичета които не искат още да правят вагинален секс и искат да останат девствени, правят анален секс?
    Само тези, които държат да останат девствени, поради някакви причини. Примерно има си някои държави, където трудно можеш да се ожениш недевствена и там се практикува...ама с навлизането на хирургиите за възстановяване на девствената ципа, не се налага, на тези, които искат и могат да си позволят такава хирургия.
    Лично мнение, подкрепяно от много учени, аналният секс носи много болести и по-голям риск от СПИН.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile

+1 Но най-често туркините го правят, защото не им е разрешен вагиналния.Да не говорим, че аналния е забранен от корана, но както и да е.
    +Взе ми думите от пръстенцата...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    '

+1
    Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от TERIER4ETO
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    '

+1
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Re: Въпрос към момичетата!

Цитирай Първоначално написано от gir
    ...ама с навлизането на хирургиите за възстановяване на девствената ципа, не се налага, на тези, които искат и могат да си позволят такава хирургия.
    има такава хирургия боже докъде стигна света

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това си е пластична хирургия и не е кой знае колко сложна операция. Остатъци от девствената ципа има до първото раждане, а и след раждане знам, че може да се възстанови.

познавам такива индивиди .. познавам и такива дето само на свирки го карат докато не си направят сефтето
    FUCK-тически не ме интересувате..

meheheheehh stiq we.. kak shte si dadesh zadnika shtoto ne iskash vyv vaginata.. eheeeeee.... :X she se schupq ot smqh..bahti maloumnoto naselenie...

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от infatuation
    Пхаха тая дето се навива за анален.. няма да е трудно и за вагинален да я навиеш.. тва е пълна глупост
    Да... Чудно ми е коя ще се навие на анален, ама не на вагинален? Това никога не съм го чувала
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Чувала съм за такива. Абе всякакви луди има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си