Влез

View Full Version : ПОМОЩ ..За първи път

rafaelostz
03-18-2010, 10:20
Здравейте! Не съм сигурен дали точно тук е сектора за такъв тип тема и моля да ме извините ако греша...Правихме секс с приятелката ми преди 2 дни..беше и за пръв път и изпитваше доста голяма болка...което мисля е нормална..но от тогава се оплаква от болки в стомаха ......Правихме го с презерватив и се страх максимално внимателно да прониквам....дори не довърших докрай оргазма ,с цел да не изгубя контрол над действията си ....Взех овлажняващ гел Дурекс с загряване..но нз дали да го използвам и дали няма да и навреди по някакъв начин..ще помогне ли или ще навреди..При първия път нормално ли е да боли корема след това..било то от притеснение или нещо от сорта/възможна ли е бременност/......иии колко време след това е безопасно и най-ниско болезнено отново да се направи полов акт...Благодаря ви предварително !

kureshka
03-18-2010, 10:23
ти пък и ти ко си се потготвил ше каиш чи е няква принцеса.. следващия път плюи и го ври.. ко се занимаваш с простотий.. Да я боли.. колко ще я боли.. 1, 2 дена и ще и мине.. ;) Чукай си я редовно (даже още довечера) да не те заебе.. :)

rafaelostz
03-18-2010, 10:25
ти пък и ти ко си се потготвил ше каиш чи е няква принцеса.. следващия път плюи и го ври.. ко се занимаваш с простотий.. Да я боли.. колко ще я боли.. 1, 2 дена и ще и мине.. ;) Чукай си я редовно (даже още довечера) да не те заебе.. :)

Мисля,че не попитах това..Моля оставаяйте компетентни мнения..Благодаря.

Alex4o0o
03-18-2010, 12:35
Мисля,че е нормално,защото болката при всички е различна...да вземе някакво хапче (напр. "Спазмалгон" или "Нурофен" и до 1 час ще й мине...ако болката продължи,да иде на лекар.Опасност от бременност няма,използвали сте презерватив.Не се притеснявай да използваш лубриканта - той е напълно безвреден и не влияе на други органи.Успех следващия път! :)

krem4et0
03-18-2010, 14:07
Не смятам, че ЗАГРЯВАЩ лубрикант е най-доброто за девствено момиче. Смени го с обикновен и на водна основа.
Опасност от забременяване няма щом си бил с презерватив. А и да е бременна, няма да има признаци толкова скоро. Относно следващия полов акт остави тя да прецени кога. Когато се почувства добре, спокойна и има желание, сама ще си поиска.

kureshka, считай се за предупреден за грубия ти език.

rafaelostz
03-19-2010, 19:20
Здравейте..Имам още едно въпросче към вас..Днес ни беше ни беше за втори път..симптомите от по горе(боките в стомаха) изчезнаха..първия път (преди седмица) я боля много,но е изпитала и удоволствие..Сега е усетела значително по-малка болка..но липса на удоволствие..Нормално ли е ?

drumhead1
03-19-2010, 19:24
при всеки е различно,но да нормално е следващия или по следващия път ще ви се получи ;д;д

deep94
03-27-2010, 23:07
е щом не я боли корем вече добре ! ;–)
Удии тая мачка не е нашаа

ladykeisy
03-27-2010, 23:13

Аман от простолюдие!
По темата: Мен също много ме болеше корема след първия път,но нямаше нежности,беше кофти и не искам да си припомням.След като си бил нежен не виждам защо да я боли,но то си е индивидуално.Бъди внимателен с нея и не слушай простаци (визирам kureshka)

DiabolicalSoul
03-27-2010, 23:22

Аман от простолюдие!
По темата: Мен също много ме болеше корема след първия път,но нямаше нежности,беше кофти и не искам да си припомням.След като си бил нежен не виждам защо да я боли,но то си е индивидуално.Бъди внимателен с нея и не слушай простаци (визирам kureshka)а бе ти що му даде да те наебе??? аман от "грешки на младостта" (курвенски изпълнения):-x

по темата. брат, щом задаваш такива въпроси ти е още рано (и на нея). сексът се прави за удоволствие, не защото сте гаджета или ще ви се смее някой (демек подкрепям курешка ;) )

ladykeisy
03-27-2010, 23:47

Аман от простолюдие!
По темата: Мен също много ме болеше корема след първия път,но нямаше нежности,беше кофти и не искам да си припомням.След като си бил нежен не виждам защо да я боли,но то си е индивидуално.Бъди внимателен с нея и не слушай простаци (визирам kureshka)а бе ти що му даде да те наебе??? аман от "грешки на младостта" (курвенски изпълнения):-x

по темата. брат, щом задаваш такива въпроси ти е още рано (и на нея). сексът се прави за удоволствие, не защото сте гаджета или ще ви се смее някой (демек подкрепям курешка ;) )

Защото го обичах,но не му дадох да стигне до край.Блънах го и си тръгнах.Бях 2 години само и единствено с него.Тъй,че не правя курвенски номера.Нещо друго?

DiabolicalSoul
03-28-2010, 12:26

Аман от простолюдие!

Защото го обичах,но не му дадох да стигне до край.Блънах го и си тръгнах.Бях 2 години само и единствено с него.Тъй,че не правя курвенски номера.Нещо друго?след 2 години и "нямаше нежности"... ти с кого си излизала, бе???? (иначе нема друго - просто поддъържам разговора ълайв) :D

t0d1t0
03-28-2010, 19:41
нормално е
може и да и дойде дори

sweetchef
03-29-2010, 12:35
Нз дали от това може да я боли корем,не би трябвало.И ако я боли ще е докато го правите,а колкото до гела със загряващ ефект хич не е приятно да ти кажа,усещането е много гадно (поне за мене :) ).Може да я боли също ако си доста надарен :-D