- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОМОЩ ..За първи път
Здравейте! Не съм сигурен дали точно тук е сектора за такъв тип тема и моля да ме извините ако греша...Правихме секс с приятелката ми преди 2 дни..беше и за пръв път и изпитваше доста голяма болка...което мисля е нормална..но от тогава се оплаква от болки в стомаха ......Правихме го с презерватив и се страх максимално внимателно да прониквам....дори не довърших докрай оргазма ,с цел да не изгубя контрол над действията си ....Взех овлажняващ гел Дурекс с загряване..но нз дали да го използвам и дали няма да и навреди по някакъв начин..ще помогне ли или ще навреди..При първия път нормално ли е да боли корема след това..било то от притеснение или нещо от сорта/възможна ли е бременност/......иии колко време след това е безопасно и най-ниско болезнено отново да се направи полов акт...Благодаря ви предварително !
ти пък и ти ко си се потготвил ше каиш чи е няква принцеса.. следващия път плюи и го ври.. ко се занимаваш с простотий.. Да я боли.. колко ще я боли.. 1, 2 дена и ще и мине..Чукай си я редовно (даже още довечера) да не те заебе..
![]()
Първоначално написано от kureshka
Мисля,че не попитах това..Моля оставаяйте компетентни мнения..Благодаря.
Мисля,че е нормално,защото болката при всички е различна...да вземе някакво хапче (напр. "Спазмалгон" или "Нурофен" и до 1 час ще й мине...ако болката продължи,да иде на лекар.Опасност от бременност няма,използвали сте презерватив.Не се притеснявай да използваш лубриканта - той е напълно безвреден и не влияе на други органи.Успех следващия път!![]()
Не смятам, че ЗАГРЯВАЩ лубрикант е най-доброто за девствено момиче. Смени го с обикновен и на водна основа.
Опасност от забременяване няма щом си бил с презерватив. А и да е бременна, няма да има признаци толкова скоро. Относно следващия полов акт остави тя да прецени кога. Когато се почувства добре, спокойна и има желание, сама ще си поиска.
kureshka, считай се за предупреден за грубия ти език.
Здравейте..Имам още едно въпросче към вас..Днес ни беше ни беше за втори път..симптомите от по горе(боките в стомаха) изчезнаха..първия път (преди седмица) я боля много,но е изпитала и удоволствие..Сега е усетела значително по-малка болка..но липса на удоволствие..Нормално ли е ?
при всеки е различно,но да нормално е следващия или по следващия път ще ви се получи ;д;д
е щом не я боли корем вече добре ! ;–)
Удии тая мачка не е нашаа
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Аман от простолюдие!Първоначално написано от kureshka
По темата: Мен също много ме болеше корема след първия път,но нямаше нежности,беше кофти и не искам да си припомням.След като си бил нежен не виждам защо да я боли,но то си е индивидуално.Бъди внимателен с нея и не слушай простаци (визирам kureshka)
Да обичаш значи да страдаш!
а бе ти що му даде да те наебе??? аман от "грешки на младостта" (курвенски изпълнения)Първоначално написано от ladykeisy
![]()
по темата. брат, щом задаваш такива въпроси ти е още рано (и на нея). сексът се прави за удоволствие, не защото сте гаджета или ще ви се смее някой (демек подкрепям курешка)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Защото го обичах,но не му дадох да стигне до край.Блънах го и си тръгнах.Бях 2 години само и единствено с него.Тъй,че не правя курвенски номера.Нещо друго?Първоначално написано от DiabolicalSoul
Да обичаш значи да страдаш!
след 2 години и "нямаше нежности"... ти с кого си излизала, бе???? (иначе нема друго - просто поддъържам разговора ълайв)Първоначално написано от ladykeisy
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Нз дали от това може да я боли корем,не би трябвало.И ако я боли ще е докато го правите,а колкото до гела със загряващ ефект хич не е приятно да ти кажа,усещането е много гадно (поне за мене).Може да я боли също ако си доста надарен
![]()