View Full Version : Какъв е най-гадния начин...
Здравейте! :-o
Кажете, какъв е най-гадния начин по който са ви рязали било на предложение или за край на връзката ви. На каква възраст бяхте вие?
Те първа навлизам в тази област :lol:, поне да знам какво да очаквам :P
Винаги най-гадно си е било "нека бъдем само приятели" енд стъф, защото означава,че от самото начало си вървял в грешна посока.
^^ къв е смисъла от спама :?
по темата: "Ми не изпитвам същото, съжалявям..." такива шитни
Най-гадното ми зарязване беше, когато тя каза: "Не мога да съм с теб, прекален много те обичам.". Направо ти идва да се самоубиеш.
БТВ ако някой знае какво значи това да каже.
Най-гадното ми зарязване беше, когато тя каза: "Не мога да съм с теб, прекален много те обичам.". Направо ти идва да се самоубиеш.
Че не те обича.
Момиче почне ли да шикалкави, значи си е ебало майката. :)
Няма чувства, НО понеже е момиче исе чувства гузна да каже всичко както си е, тя шикалкави, вместо да си каже директно. Така че когато чуете "Вината е в мен.." или "Не искам да те наранявам", укротете лъвските си сърца и в никакъв случай недейте да казвате "Ще ти помогна да се справиш с проблема си!" или "Повярвай ми, ще съм с теб каквото и да ме правиш.."
Като за начало, тя може и да си вярва на глупостите (личен опит), но дълбоко в себе си просто не иска да се занимава с вас. Много вероятно е наистина да й е болно като гледа колко я обичате, а как тя ГРАМ не може да ви отвърне, затова си измисля куп глупости.
Но да приемем, че наистина е много трудно да си директен за някои въпроси. Например не върви да кажеш на момче, което те харесва и ти е познат, че не искаш дори да ти е познат, че ти е досаден и т.н.
..
Но да знаете, че ако някоя мадама ви обича, тя и в огъня ще влезне за вас. Истинската любов си е пословична. Чуете ли шикалкване, считайте го за "не". "Не мога да реша" = "Не". "Не знам" = "Не". "Трябва ми време" = "Не".
А дори след тези шикалкавения да изкопчите някакво "Да", почти на 99% е от съжаление и на момичето й е досадно.... и т.н. :-o
Иначе най-гадното ми отрязване сама си го направих. Харесвах един младеж, тогава бях на 14, отчаяна от живота, току-що зарязана след 3 месечена бурна връзка, в която бях по-влюбената страна. Търсих си утеха и си намерих хубав, готин батко. Но наивността 8-) и тук ме предаде. Целувахме се, това-онова... АЗ ВЕЧЕ ЗА СВАТБИ МИСЛЕХ ><
И той просто ме заеба, въпреки че не му бях казала за надеждите ми за връзка.. ако бях, тогава съвсем щеше да е пълен резила 8-)
Стана така, че той като не видя че не пускам /а той доста напираше за секс, копелето му тъпо/ и просто ме заеба.
Останах с пръст в уста, защото очаквах нещо съвсем по-различно от това да ме остави. Представях си кви ли не розови картинки..
SpOrTs_GiRl
03-19-2010, 19:33
Вероятно сте се наранявали прекалено много и не е искала да страдате повече и двамата.
That's sounds like shit. Мерси за дирекното исказване в очите jghgh. Малко корема ми се сви на топка, но аз така обичам. Може би но едва ли SpOrTs_GiRl. Преди да ме зареже се държеше много странно постоянно ме гледаше странно. Не знам как да го опиша сякаш със страхопочитание или нещо такова. В крайна сметка още се чуваме и излизаме двамата с приятели и като останем само двамата е ужасно неловко. Общо взето беше много добро гадже, но немога да кажа, че я обичам не съм готов за такива думи към момиче. Може би подходящата след години...
soul1199
03-19-2010, 20:28
Винаги най-гадно си е било "нека бъдем само приятели" енд стъф, защото означава,че от самото начало си вървял в грешна посока.въй да много е гадно а й аз като го казвам на някого пак ми е гадно :(
Ами...по-скоро първото ми зарязване на момче беше лошо.Казах му,че ми пречи да живея нормално и не искам повече да го виждам...Абе беше си драма...
аз щи кажа 1 виц сварзан с тая тема ЕДИН МЪЖ ЗАВЕЛ ПРИЯТЕЛКАТА СИ НА ВЕЧЕРЯ.МЪЖЪТ:МИЛО МИНАХА 2 ГОД И ИСКАМ ДА ТИ ПРЕДЛОЖА ЕДНО НЕЩО ЗА КОЕТО ОТДАВНА СИ МИСЛЯ.ЖЕНАТА:ЕЕЕЕЕ НАЙ-НАКРАЯ ВЕЧЕ 2 ГОДИНИ ЧАКАМ!!!МЪЖЪТ:МИЛО ИСКАМ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ С ДОБРО!!
не мога да се задържа дълго с един човек..
Callisto
03-22-2010, 16:02
Бяхме ходили 5 месеца, а се познавахме от 2 години покрай брат му. Скъсахме по скайп. Той се беше забъркал в поредните глупости, въпреки че му бях казала да спре за негово добро. Нещата, които ми каза бяха следните.
Не мога да съм с теб. Прекалено много те обичам, за да те излагам на опастност. Искам най-доброто за теб, а с мен няма да можеш да го получиш...цял живот ще се страхуваш, кой дебне отвън.
По-лошото е, че той водеше разговора с опрян пистолет до главата и това направо ме съсипваше. От 2 месеца се беше преместил да живее в Чехия и направо умирах да му кажа колко много го обичам, как ми липсва и как не искам той да пострада. :smt022
За щастие сега нещата са добре. Пак си е забъркан в глупости както винаги, но поне сега не ме товари с тях. Разбираме си се перфектно...даже по-добре и от преди.
ReachlessGirl
03-22-2010, 16:03
пхаха .. колкото и нереално да прозвучи не са ме рязали някво супер грубото .. :-o Смисъл отказвали са ми да се видим амаа не е било кой знае какво .. :lol:
Lincheto
03-22-2010, 16:23
Също е много гадно, когато започне да те отбягва...да се държи студено и от сорта. Кофти е да си в напрежение и просто да чакаш края.
FromAutumToAshes
03-22-2010, 16:27
Цитирам "Ти си добро момче, но те имам само за приятел" ... По-добре да ме ритне в топките и да ми каже, че съм идиот ?
Иначе да... и това с отбягването е много гадно, и него съм го изпитвал ;/ не е никак хубаво :? но за мен лично.. това което казах ;д
П.С. - А когато ти го каже докато си трезвен.. БЕЗЦЕННО :lol: :lol: - в кръга на шегата разбира се xD
Ем преди години имах едно гадже което супер много обичах но много много не се виждахме докато бях на море ме скъса чрез смс което е още по-гадно и след това идва на ход добре познатата фраза на всички "Нека да останем приятели"
"Проблема не е в теб а в мен..." Тва като го чух колко е банално напрао се изсмях...но комент
Преди 5 години най - голямата ми любов (за онова време) ми каза, че не можело да се виждаме повече, 'щото ако го видели с мен щели да го спукат от бъзици.
Take_That
03-22-2010, 17:28
Какво ще кажеш да те зарежат на 01.01, причината - все още обича бившата си? Шит, нали?! И аз така казвам, ама какво да се прави, шанс .... 8-)
mishanavolley
03-22-2010, 19:34
винаги аз режа "крилцата"
Най-дългата връзка се вижда в подписа ми. :( Вярно, малко е. Но момчето, с което съм сега ми говори за бъдещето и плановете му са просто повече от прекрасни. Аз също споделям мнението му и наистина искам да станат тези неща, които си ги говорим.
Щом до сега не съм била с някого повече от два месеца (и нещо отгоре), зачи .. съм имала раздели, а проблемът е, че всичко на всичко в 90 % от случаите мен са рязали. :( Но според мен момче да зареже момиче --> най-тъпият и долен начин е ей така - вечерта се гушкат, целуват бла-бла (преди това, да речем, са имали някакъв спор), а на другия ден - момчето става, без да й каже добро утро или каквото и да било подобно, просто става и си заминава, без НИКАКВО обяснение защо се случва така .... :? :? :? Мда, случвало ми се е . :?
Също е много гадно, когато започне да те отбягва...да се държи студено и от сорта. Кофти е да си в напрежение и просто да чакаш края.
Мнооого! :(
"Проблемът не е в теб а в мен..." Тва като го чух колко е банално напрао се изсмях...но комент
Пф , да..са се сетих за един такъв случай. ;д
mechtaq_za_teb
03-23-2010, 06:59
"колкото и да искам не става, през оная работа ми е за теб"
Dragoon120
03-23-2010, 07:06
:D:D:D нейната приятелка ме заряза вместо нея
mechtaq_za_teb
03-23-2010, 07:11
Мнооого! :(О да... да си в неведение какво става!
deadprincess
03-23-2010, 07:25
отрязвали са ме само 1 път. Вече дори не помня какво стана. Преди около месец отрязах един убитак :-D , супер мн ми досаждаше. Просто му казах едно "чао".
MaLkaTa_LaDy
03-23-2010, 13:26
То не е зарязване, а по-скоро отрязване. Но беше нещо подобно: "Ние с теб, не можем да сме просто приятели, но когато обстоятелствата не позволяват да сме нещо повече, то по-добре да не сме си никакви." Много е гадно, понеже знам, че и от двете страни има чувства и двамата сме наранени.
dimitar_ak
03-23-2010, 13:36
Наслушал съм се на много неща. Няма значение как ще ти го кажат. Чувството е винаги неприятно.
Amiable93
03-23-2010, 13:45
Толкова е гадно, че чак е смешно. :razz: :oops:
yoanamp3
03-23-2010, 15:19
В 6ти клас съм. Имала съм увличания по момчета но винаги ме е било страх да с призная точно заради това.... Иначе един път едно момче почна да ми прави намеци и да ми праща песни като "beautiful" и казваше че текста е специално за мен и тн... Накара ме да мъу пратя песен специялна за него. Пратих "Leave me alone" на Майкъл Джексън.
Перфектното режене... 8)
hahavteen
03-23-2010, 15:20
Не са ме зарязвали. Само веднъж ме отряза един с думите "Харесвам те ама нямам време за връзка сега" :razz: Добре че така стана де... Само няколко месеца след това се запознах с приятеля ми. :)
ThedramaQueen
03-23-2010, 15:26
Мен гадно не са ме рязали, но бях свидетелка как на един купон две момичета зарязаха гаджетата си, за да тръгнат една с друга. :)
Много те харесвам, но за да се върна в определени граници, не мога да продължа връзката...
WTF???
cinderella_gugutka
03-23-2010, 17:12
ами скарахме се и аз трябваше да го зарежа,но нямах смелостта ,затова ме заряза той :D (ама то това незнам дали се с4ита за най-гадно зарязване тъй като ми е единственото де-след това се нау4их,4е който зареже пръв,може да му е гадно в на4алото,но после го преодолява по-лесно)