Влез

View Full Version : Какъв е най-гадния начин...

S7enli
03-19-2010, 17:06
Здравейте! :-o
Кажете, какъв е най-гадния начин по който са ви рязали било на предложение или за край на връзката ви. На каква възраст бяхте вие?

Те първа навлизам в тази област :lol:, поне да знам какво да очаквам :P

w0sh
03-19-2010, 17:08
Винаги най-гадно си е било "нека бъдем само приятели" енд стъф, защото означава,че от самото начало си вървял в грешна посока.

fenastz
03-19-2010, 18:31
^^ къв е смисъла от спама :?

по темата: "Ми не изпитвам същото, съжалявям..." такива шитни

prasyte
03-19-2010, 19:04
Най-гадното ми зарязване беше, когато тя каза: "Не мога да съм с теб, прекален много те обичам.". Направо ти идва да се самоубиеш.

БТВ ако някой знае какво значи това да каже.

jghgh
03-19-2010, 19:31
Най-гадното ми зарязване беше, когато тя каза: "Не мога да съм с теб, прекален много те обичам.". Направо ти идва да се самоубиеш.

Че не те обича.

Момиче почне ли да шикалкави, значи си е ебало майката. :)
Няма чувства, НО понеже е момиче исе чувства гузна да каже всичко както си е, тя шикалкави, вместо да си каже директно. Така че когато чуете "Вината е в мен.." или "Не искам да те наранявам", укротете лъвските си сърца и в никакъв случай недейте да казвате "Ще ти помогна да се справиш с проблема си!" или "Повярвай ми, ще съм с теб каквото и да ме правиш.."
Като за начало, тя може и да си вярва на глупостите (личен опит), но дълбоко в себе си просто не иска да се занимава с вас. Много вероятно е наистина да й е болно като гледа колко я обичате, а как тя ГРАМ не може да ви отвърне, затова си измисля куп глупости.
Но да приемем, че наистина е много трудно да си директен за някои въпроси. Например не върви да кажеш на момче, което те харесва и ти е познат, че не искаш дори да ти е познат, че ти е досаден и т.н.

..
Но да знаете, че ако някоя мадама ви обича, тя и в огъня ще влезне за вас. Истинската любов си е пословична. Чуете ли шикалкване, считайте го за "не". "Не мога да реша" = "Не". "Не знам" = "Не". "Трябва ми време" = "Не".
А дори след тези шикалкавения да изкопчите някакво "Да", почти на 99% е от съжаление и на момичето й е досадно.... и т.н. :-o

Иначе най-гадното ми отрязване сама си го направих. Харесвах един младеж, тогава бях на 14, отчаяна от живота, току-що зарязана след 3 месечена бурна връзка, в която бях по-влюбената страна. Търсих си утеха и си намерих хубав, готин батко. Но наивността 8-) и тук ме предаде. Целувахме се, това-онова... АЗ ВЕЧЕ ЗА СВАТБИ МИСЛЕХ ><
И той просто ме заеба, въпреки че не му бях казала за надеждите ми за връзка.. ако бях, тогава съвсем щеше да е пълен резила 8-)
Стана така, че той като не видя че не пускам /а той доста напираше за секс, копелето му тъпо/ и просто ме заеба.
Останах с пръст в уста, защото очаквах нещо съвсем по-различно от това да ме остави. Представях си кви ли не розови картинки..

SpOrTs_GiRl
03-19-2010, 19:33

Вероятно сте се наранявали прекалено много и не е искала да страдате повече и двамата.

prasyte
03-19-2010, 20:22
That's sounds like shit. Мерси за дирекното исказване в очите jghgh. Малко корема ми се сви на топка, но аз така обичам. Може би но едва ли SpOrTs_GiRl. Преди да ме зареже се държеше много странно постоянно ме гледаше странно. Не знам как да го опиша сякаш със страхопочитание или нещо такова. В крайна сметка още се чуваме и излизаме двамата с приятели и като останем само двамата е ужасно неловко. Общо взето беше много добро гадже, но немога да кажа, че я обичам не съм готов за такива думи към момиче. Може би подходящата след години...

soul1199
03-19-2010, 20:28
Винаги най-гадно си е било "нека бъдем само приятели" енд стъф, защото означава,че от самото начало си вървял в грешна посока.въй да много е гадно а й аз като го казвам на някого пак ми е гадно :(

SuNsEt
03-19-2010, 21:07
Ами...по-скоро първото ми зарязване на момче беше лошо.Казах му,че ми пречи да живея нормално и не искам повече да го виждам...Абе беше си драма...

sti4i
03-19-2010, 22:11
аз щи кажа 1 виц сварзан с тая тема ЕДИН МЪЖ ЗАВЕЛ ПРИЯТЕЛКАТА СИ НА ВЕЧЕРЯ.МЪЖЪТ:МИЛО МИНАХА 2 ГОД И ИСКАМ ДА ТИ ПРЕДЛОЖА ЕДНО НЕЩО ЗА КОЕТО ОТДАВНА СИ МИСЛЯ.ЖЕНАТА:ЕЕЕЕЕ НАЙ-НАКРАЯ ВЕЧЕ 2 ГОДИНИ ЧАКАМ!!!МЪЖЪТ:МИЛО ИСКАМ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ С ДОБРО!!

uBuTo
03-22-2010, 15:50
не мога да се задържа дълго с един човек..

Callisto
03-22-2010, 16:02
Бяхме ходили 5 месеца, а се познавахме от 2 години покрай брат му. Скъсахме по скайп. Той се беше забъркал в поредните глупости, въпреки че му бях казала да спре за негово добро. Нещата, които ми каза бяха следните.
Не мога да съм с теб. Прекалено много те обичам, за да те излагам на опастност. Искам най-доброто за теб, а с мен няма да можеш да го получиш...цял живот ще се страхуваш, кой дебне отвън.
По-лошото е, че той водеше разговора с опрян пистолет до главата и това направо ме съсипваше. От 2 месеца се беше преместил да живее в Чехия и направо умирах да му кажа колко много го обичам, как ми липсва и как не искам той да пострада. :smt022
За щастие сега нещата са добре. Пак си е забъркан в глупости както винаги, но поне сега не ме товари с тях. Разбираме си се перфектно...даже по-добре и от преди.

ReachlessGirl
03-22-2010, 16:03
пхаха .. колкото и нереално да прозвучи не са ме рязали някво супер грубото .. :-o Смисъл отказвали са ми да се видим амаа не е било кой знае какво .. :lol:

Lincheto
03-22-2010, 16:23
Също е много гадно, когато започне да те отбягва...да се държи студено и от сорта. Кофти е да си в напрежение и просто да чакаш края.

FromAutumToAshes
03-22-2010, 16:27
Цитирам "Ти си добро момче, но те имам само за приятел" ... По-добре да ме ритне в топките и да ми каже, че съм идиот ?

Иначе да... и това с отбягването е много гадно, и него съм го изпитвал ;/ не е никак хубаво :? но за мен лично.. това което казах ;д

П.С. - А когато ти го каже докато си трезвен.. БЕЗЦЕННО :lol: :lol: - в кръга на шегата разбира се xD

Galardo
03-22-2010, 16:28
Ем преди години имах едно гадже което супер много обичах но много много не се виждахме докато бях на море ме скъса чрез смс което е още по-гадно и след това идва на ход добре познатата фраза на всички "Нека да останем приятели"

ratex
03-22-2010, 16:36
"Проблема не е в теб а в мен..." Тва като го чух колко е банално напрао се изсмях...но комент

babity
03-22-2010, 17:07
Преди 5 години най - голямата ми любов (за онова време) ми каза, че не можело да се виждаме повече, 'щото ако го видели с мен щели да го спукат от бъзици.

Take_That
03-22-2010, 17:28
Какво ще кажеш да те зарежат на 01.01, причината - все още обича бившата си? Шит, нали?! И аз така казвам, ама какво да се прави, шанс .... 8-)

mishanavolley
03-22-2010, 19:34
винаги аз режа "крилцата"

Jessie
03-22-2010, 19:59
Най-дългата връзка се вижда в подписа ми. :( Вярно, малко е. Но момчето, с което съм сега ми говори за бъдещето и плановете му са просто повече от прекрасни. Аз също споделям мнението му и наистина искам да станат тези неща, които си ги говорим.

Щом до сега не съм била с някого повече от два месеца (и нещо отгоре), зачи .. съм имала раздели, а проблемът е, че всичко на всичко в 90 % от случаите мен са рязали. :( Но според мен момче да зареже момиче --> най-тъпият и долен начин е ей така - вечерта се гушкат, целуват бла-бла (преди това, да речем, са имали някакъв спор), а на другия ден - момчето става, без да й каже добро утро или каквото и да било подобно, просто става и си заминава, без НИКАКВО обяснение защо се случва така .... :? :? :? Мда, случвало ми се е . :?

radybt
03-22-2010, 22:07
Също е много гадно, когато започне да те отбягва...да се държи студено и от сорта. Кофти е да си в напрежение и просто да чакаш края.
Мнооого! :(

iveetyy
03-23-2010, 06:43
"Проблемът не е в теб а в мен..." Тва като го чух колко е банално напрао се изсмях...но комент

Пф , да..са се сетих за един такъв случай. ;д

mechtaq_za_teb
03-23-2010, 06:59
"колкото и да искам не става, през оная работа ми е за теб"

Dragoon120
03-23-2010, 07:06
:D:D:D нейната приятелка ме заряза вместо нея

mechtaq_za_teb
03-23-2010, 07:11
Мнооого! :(О да... да си в неведение какво става!

deadprincess
03-23-2010, 07:25
отрязвали са ме само 1 път. Вече дори не помня какво стана. Преди около месец отрязах един убитак :-D , супер мн ми досаждаше. Просто му казах едно "чао".

MaLkaTa_LaDy
03-23-2010, 13:26
То не е зарязване, а по-скоро отрязване. Но беше нещо подобно: "Ние с теб, не можем да сме просто приятели, но когато обстоятелствата не позволяват да сме нещо повече, то по-добре да не сме си никакви." Много е гадно, понеже знам, че и от двете страни има чувства и двамата сме наранени.

dimitar_ak
03-23-2010, 13:36
Наслушал съм се на много неща. Няма значение как ще ти го кажат. Чувството е винаги неприятно.

Amiable93
03-23-2010, 13:45

Толкова е гадно, че чак е смешно. :razz: :oops:

yoanamp3
03-23-2010, 15:19
В 6ти клас съм. Имала съм увличания по момчета но винаги ме е било страх да с призная точно заради това.... Иначе един път едно момче почна да ми прави намеци и да ми праща песни като "beautiful" и казваше че текста е специално за мен и тн... Накара ме да мъу пратя песен специялна за него. Пратих "Leave me alone" на Майкъл Джексън.
Перфектното режене... 8)

hahavteen
03-23-2010, 15:20
Не са ме зарязвали. Само веднъж ме отряза един с думите "Харесвам те ама нямам време за връзка сега" :razz: Добре че така стана де... Само няколко месеца след това се запознах с приятеля ми. :)

ThedramaQueen
03-23-2010, 15:26
Мен гадно не са ме рязали, но бях свидетелка как на един купон две момичета зарязаха гаджетата си, за да тръгнат една с друга. :)

Pa3yMeH
03-23-2010, 17:08
Много те харесвам, но за да се върна в определени граници, не мога да продължа връзката...
WTF???

cinderella_gugutka
03-23-2010, 17:12
ами скарахме се и аз трябваше да го зарежа,но нямах смелостта ,затова ме заряза той :D (ама то това незнам дали се с4ита за най-гадно зарязване тъй като ми е единственото де-след това се нау4их,4е който зареже пръв,може да му е гадно в на4алото,но после го преодолява по-лесно)