Влез

View Full Version : Дали не съм се отворила сама..

shalala11
03-21-2010, 08:11
Здравейте! На 16 години съм,не съм правила секс.Днес,ей така може би от скука реших да мастурбирам. Първоначално вкарах показалеца си в вагината,а след това и един гланц за устни.До сега не ми се беше случвало друг път като съм мастурбирала-започна някак си да ми щипе,отидох до тоалетна ии ми пареше и щипеше докато пикаех.Дали не съм се отворила и дори да не съм разбрала ;(

DinViesel
03-21-2010, 09:05
ей сега ще погледна в кристалната топка и ще ти кажа

Doga
03-21-2010, 09:52
Ако си се отворила наистина,това ще е най-голямата простотия,която си правила.Първия път се помни цял живот,трябва да е хубаво и т.н.!Чувал съм да се отварят с гланц,с пастели,с краставици,банани и т.н.!Как ще живееш с мисълта,че си се отворила с гланц,не го проумявам.Според мен е тъжна тая мисъл...

youloveme
03-21-2010, 09:59
Ако си се отворила наистина,това ще е най-голямата простотия,която си правила.Първия път се помни цял живот,трябва да е хубаво и т.н.!Чувал съм да се отварят с гланц,с пастели,с краставици,банани и т.н.!Как ще живееш с мисълта,че си се отворила с гланц,не го проумявам.Според мен е тъжна тая мисъл...
:-o

DevilWish
03-21-2010, 10:03
За мен пък си "отворена" /не сме консерви хора/ чак след като мъжки полов член проникне в теб.

smeshnik
03-21-2010, 10:42
следващия път си набутай стол ;)

258
03-21-2010, 11:10
Според мен щипането е от самия гланц /както например някои сапуни и т.н. могат да причинят парене/
А заболя ли те?

titinkaa
03-21-2010, 11:13
Може да си вкарала микроби би вкарване на пръста си или от гланца и да ти са се инфектирали пикочните пътища,затова да ти пари

TERIER4ETO
03-21-2010, 11:23
просто нямам думи .... :-o :lol:

TheX
03-21-2010, 11:52
За мен пък си "отворена" /не сме консерви хора/ чак след като мъжки полов член проникне в теб.

Не се ли счита за отворена,когато хименът се разкъса? :-o

Biskfitka
03-21-2010, 12:30

Не се ли счита за отворена,когато хименът се разкъса? :-oМомиче е девствено,докато не и влезе кур ..... :D То хименът може да се разкъса от много неща... 8-)

Ллелеле...гланц .....явно не е бил от най-чистите,щом ти пари и т.н...Как може да си слагаш там разни неща :x

cookie_master
03-21-2010, 13:08
:razz: :razz: :razz:

vexxx
03-21-2010, 13:27
Може да си вкарала микроби би вкарване на пръста си или от гланца и да ти са се инфектирали пикочните пътища,затова да ти пари

Боже.. защо само притесняваш момичето.. как ще си инфектира пикочните пътища оттам..

BigFakeSmile
03-21-2010, 13:46
абе девойки, айде моля ви се спрете да си пъхате разни неща във вагината, различни от пръсти и мъжки член...
не си си скъсала химена, но за напреднедейда вършиш глупости, ще си докараш някоя инфекция

DevilWish
03-21-2010, 14:03

Не се ли счита за отворена,когато хименът се разкъса? :-oМомиче е девствено,докато не и влезе "мъжки полов орган" ..... :D То хименът може да се разкъса от много неща... 8-)

Ллелеле...гланц .....явно не е бил от най-чистите,щом ти пари и т.н...Как може да си слагаш там разни неща :x
С един гланц няма да се скъса ;) Егати гланца грамаден трябва да е ;)

varbankavakov
03-21-2010, 14:27
99% от козметичните средства съдържат канцерогенни органични разтворители и / или вещества предизвикващи алергия. Натрупването на органичен разтворител е едното условие за развитието на раково заболяване. Е, ако наистина липсват екологични инструменти, като :
- Натурален гол член (болшинството презервативи също са намазани с евтин и гаден химикал);
- чисти пръстчета, с изрязани и полирани нокти (НЕ ЛАКИРАНИ!);
- здрав език;
То и материали като:
- свежа обелена краставица;
- добре измит морков и др. - също могат да свършат работа :D

zealots
03-21-2010, 14:48
Абе хора когато ти влезе мъжки полов орган се губи девственост.А ти можеш да разкъсаш хименът когасто поискаш.За паренето,толкова бързо немогът мокробите да проникнат в пикочните пътища, може само даси разкъсала нещо или наранила. 8)

uBuTo
03-21-2010, 14:57
да се отвориш с гланц 8-) пробвай с прахосмукачката .. то автентично ще е 8-)

DinViesel
03-21-2010, 19:09

и гледай да не те засмуче 8-)

Biskfitka
03-21-2010, 19:32

Не се ли счита за отворена,когато хименът се разкъса? :-oМомиче е девствено,докато не и влезе "мъжки полов орган" ..... :D То хименът може да се разкъса от много неща... 8-)

С един гланц няма да се скъса ;) Егати гланца грамаден трябва да е ;) Е разбира се,че от гланца няма.Аама знаеш ли кво друго си е вкарвала преди :D

gir
03-21-2010, 19:40
Здравейте! На 16 години съм,не съм правила секс.Днес,ей така може би от скука реших да мастурбирам. Първоначално вкарах показалеца си в вагината,а след това и един гланц за устни.До сега не ми се беше случвало друг път като съм мастурбирала-започна някак си да ми щипе,отидох до тоалетна ии ми пареше и щипеше докато пикаех.Дали не съм се отворила и дори да не съм разбрала ;(

Химените (девствените ципи) имат различна форма, дебелина и пр. Зависи каква е твоята, но мисля, че не си се отворила, защото всеки химен си има отвор, през който изтича кръвта по време на кървене :)
Значи може малко да си го засенала, но не си го премахнала съвсем. А и зависи колко дълбоко си го вкарвала онова нещо.
Парене и щипене не доказват нищо. Вероятно са на химическа и/или микроорганизмена основа.
Да не ти пука. Няма никаква разлика, щото някои отворени после пак кървят при секс, щото хименът им не може да се разкъса до край и минават за девсвени няколко пъти...и, обратно - девствени може и да не кървят, ако им е по-малък хименът...
Така че - девствена си, докато не ти сложат пишленце в дупчицата. Това е.

HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-21-2010, 19:46

:razz: :razz: :razz: :razz:

Callisto
03-21-2010, 19:57
Аз лично сама си се отворих и не съжалявам. Така първият ми път изобщо не ме болеше и имаше само удоволствие и никаква болка. :)

gir
03-21-2010, 20:02
Аз лично сама си се отворих и не съжалявам. Така първият ми път изобщо не ме болеше и имаше само удоволствие и никаква болка. :)

Подобно нещо се пракикува и в някои части на Африка - сами се отварят и се тренират с разни предмети, за да са подготвени за реалния секс.
Има резон и в тези идеи. Затова и мисля, че си права.

mich89
03-21-2010, 22:32
Няма значение как се е отворила, само внимавай с предметите които използваш... 8-)

drumhead1
03-22-2010, 01:08
Абе кви хора сте некви тотално изкривени да си бутате кво ли не?! Гланцове,спирали нз си кво ... вие нормални ли сте бе?
Знаеш ли ква инфекция може да си докараш от тва... толко като искаш нещо ти влиза намери си някой и по-добре си го прави като хората ... ебаси

gir
03-22-2010, 06:36
Абе кви хора сте некви тотално изкривени да си бутате кво ли не?! Гланцове,спирали нз си кво ... вие нормални ли сте бе?
Знаеш ли ква инфекция може да си докараш от тва... толко като искаш нещо ти влиза намери си някой и по-добре си го прави като хората ... ебаси

Абе повечето пишки са потенциално по-опасни от повечето предметчета вкъщи. Щото пишката освен, че може да предава венерически болести, може да предава и същите онези бактерии, гъбички и каквото се сетите.
"Ама то може да се сложи презерватив"-ще каже някой. Може. Но то и на краставицата или банана може...Така че, предметчетата са по-безопасни от пишките.

Korrnyy
03-22-2010, 07:46
Считай се за "отворена", когато правиш секс с момче. А паренето според мен е от мръсните неща, които си си завирала там от скука :)

Jessie
03-22-2010, 08:52
:lol: Гланц... :lol:

darrie
03-22-2010, 11:13

+ :?

иначе ....... :lol: :razz:

Alex4o0o
03-22-2010, 11:38

И аз - бях на 12,сложих презерватив на краставица :lol: :lol:
искаше ми се когато дойде време за секс да не се излагам и да ме боли да има кръв и т.н. :lol:

ReachlessGirl
03-22-2010, 12:01
Точно!! ..

Колкото до паренето и щипането .. сигурно гланца не е бил от най - чистите .. там не случайно НЕ се пъха каквото ти падне!! :?

uBuTo
03-22-2010, 14:13

и гледай да не те засмуче 8-)
що бе може пък да й хареса 8-)

uBuTo
03-22-2010, 14:15

искаше ми се когато дойде време за секс да не се излагам и да ме боли да има кръв и т.н. :lol:
:razz: :razz: после изхвърли ли я .. или майка ти направи салата с нея 8-) .. уф верно че ти си сложила презерватив та да е по-стерилно.

britzy
03-22-2010, 16:13
хуахуахуахуа ако ше идвам у вас кажи кой гланц да НЕ докосвам иууу :lol: -малко е тъпо тамън с гланц-опитай наистина спрахосмукачка,мойе и с пасатор тамън вибрира 8) :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
а ПС-темата ако не е ебавка-аз съм queen Elizabeth || :razz:

loliii
03-22-2010, 16:25
Темата не е ебавка, ами просто повечето от тийнейджърките започнаха да си бутат сякви домашни принадлежности, за да може да се направят на голяма работа пред момчетата и като правят секс да не се "излагат", че са девствени. Това е от постоянното натякване и хвалене, че секс се прави най-късно на 15, щото иначе си задръстен/а или просто не си стока и никой не те е искал.
Тъпото е, че по тоя начин ей до къде го докараха някои момичета. Протъркват се, засядат им кренвирши във вагината и тем подобни изродщини.

Авторке, щипе ти защото си го протрила или защото е бил мръсен гланца и ти щипе, понеже там кожата е по-нежна. Следващия път пробвай с пресата. ;)

NeverTheSame
03-22-2010, 16:50
Eee какво го нападате момичето..то е пишело `гланц за устни` то от къде да знае за кои устнии...

Просто население..чак срам ме хваща.

britzy
03-22-2010, 17:04

Следващия път пробвай с пресата. ;)
хуахуахуахуа верно си е всичко в поста ти-за съжаление

britzy
03-22-2010, 17:05
Eee какво го нападате момичето..то е пишело `гланц за устни` то от къде да знае за кои устнии...

Просто население..чак срам ме хваща.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz:

Alex4o0o
03-22-2010, 17:14

:razz: :razz: после изхвърли ли я .. или майка ти направи салата с нея 8-) .. уф верно че ти си сложила презерватив та да е по-стерилно.

Изхвърлих я естествено :lol: бях малка и направих голяма глупост ма поне поле не болеше

NoCaption
03-22-2010, 17:20
Следващия път пробвай с дезодорант :)

museebedvenevidi
03-22-2010, 17:32
Eла да те прегледам и ще ти кажа.

gir
03-22-2010, 17:35

НИКАКВО ХВЪРЛЯНЕ!!! На кокошките и прасетата, поне...да не става зянлък...

gir
03-22-2010, 17:40
Темата не е ебавка, ами просто повечето от тийнейджърките започнаха да си бутат сякви домашни принадлежности, за да може да се направят на голяма работа пред момчетата и като правят секс да не се "излагат", че са девствени. Това е от постоянното натякване и хвалене, че секс се прави най-късно на 15, щото иначе си задръстен/а или просто не си стока и никой не те е искал.
Тъпото е, че по тоя начин ей до къде го докараха някои момичета. Протъркват се, засядат им кренвирши във вагината и тем подобни изродщини.

Авторке, щипе ти защото си го протрила или защото е бил мръсен гланца и ти щипе, понеже там кожата е по-нежна. Следващия път пробвай с пресата. ;)

Ами да, щото иначе "какво ще си помислят хората за мене?" :D ...

Ама си има и индивидуалистки, които не се водят по течението.

uBuTo
03-23-2010, 10:53

Изхвърлих я естествено :lol: бях малка и направих голяма глупост ма поне поле не болеше
ама с каква гордост го казваш само .. 8-) да ти имам и разбиранията .. ако бях на твое място бих си строшила главата в някоя стена .. ама понеже моята глава е яко корава най-много да срутя стената 8-)

Alex4o0o
03-23-2010, 12:18

ама с каква гордост го казваш само .. 8-) да ти имам и разбиранията .. ако бях на твое място бих си строшила главата в някоя стена .. ама понеже моята глава е яко корава най-много да срутя стената 8-)

Добре а по добре ли е първия път да се излагаш да те боли и да няма никакъв кеф от тая работа?А само ще мъчиш и теб,и човека,който трябва да изпълни тая неприятна за много момчета задача да те отвори.Много малко обичат да го правят,да не кажа че броя им пада до 0.Нали се пак тряя е хубаво,ноо ваша си работа.

Denichkata
03-23-2010, 14:04
:shock: ALOOO za tova ima muje ima i jeni... a i ne se zn dali ne si si napraila nekoi infekciq s ``glanca`` ....po-dobre si nameri pr-tel koito da svur6i brusnata rabota,a ne se mu4i da se ovretish po nekuf malumen na4in.... 8)

nikity9926
03-23-2010, 14:15
wtf :-D :D :lol: :razz: 8-)

pebals
03-23-2010, 15:08
с гланц ???????????????????????//// :shock: :shock: :shock: :shock:

Cheese
03-23-2010, 16:33
Другия път напъхай маса :)

tobii
03-23-2010, 19:54
Дамм... та да стане като онази госпожица, дето й заседна вътре капачката :grin: лелеее.. прости И ЗАГОРЕЛИ хора...

Prostiq
03-23-2010, 20:23
поне гланца придаде ли блясък на другите ти джуни хахахаха....... а тва че едно момиче е девствено докато не мине през чурка не мога да го разбера ... е тука няква краставица си набутала пък аз като знам на село кви " гергани " има ... ми извинявам се амааа и негрите нямат такива членове .... един път влезе ли нещо там крааай ..... за монахибя не става ! хах

uBuTo
03-28-2010, 12:24
Дамм... та да стане като онази госпожица, дето й заседна вътре капачката :grin: лелеее.. прости И ЗАГОРЕЛИ хора...
стига, стига че една позната имаше много злополучен инцудент с дезодорант - капачката остана вътре. смях голям. с една дума - х*й ви трябва не подръчни материали 8-)

c0ci
03-28-2010, 12:36
да видя кръвчица и щи кажа :oops:

Zaritu
03-28-2010, 14:28
не не си се отворила... никъде не споменаваш за кръв а и не се разкъсва толкова лесно химена... при някои жени дори не се разкъсва при първия полов акт а при втория например.. а и мога да преценя колко горе долу е един гланц и тои е не достатъчен за да се отвориш !

ecstazy
03-28-2010, 14:45
с гланц ???????????????????????//// :shock: :shock: :shock: :shock: и по зле може. Бях чела в един форум как някаква си набутаала кренвирш и той се отчупил и половината останала вътре и ходила на гинеколог да я вади :razz: . Имаше някаква друга как няква си навряла МАНДУЛИНА и се тревожеше дали няма да й пораснат мандарини вътре :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Nich
03-29-2010, 10:57
Как може да си слагаш там разни неща :x

хм разни неща.... с някой разни неща си е много хубаво! въпроса е кой кви неща си слага :D

Madeyed
03-29-2010, 11:10
Как може да си слагаш там разни неща :x

хм разни неща.... с някой разни неща си е много хубаво! въпроса е кой кви неща си слага :D
Гланц, шишета, дезодоранти, мандулини, кремверши, краставици със презарватив.... Колко примера ти дадоха хората :lol: . Пробвай и кажи със кое е приятно :lol: :razz: :lol: .

Ambrosia
03-29-2010, 11:15

ВИКАМ МОЛЯ??!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Madeyed
03-29-2010, 11:17

ВИКАМ МОЛЯ??!?!?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Вякакви хора има на този свят.... :lol:

TheSunshine01
03-29-2010, 11:26
Гланц? :lol: Тя работата вече е свършена ама все пак внимавай другия път какви неща си завираш в путката.

sweetchef
03-29-2010, 11:49
Да си беше пахнала нещо по масивно :shock: :D :D :D

deep94
03-30-2010, 12:38
Еми та дай ние момчетата да си ги пъхаме в продупчена диня :-D

Lili555
03-30-2010, 13:16
Абеее...вие нормални ли сте..попитайте момичето за егн, снимка(не за документи, а на половите органи) и личен преглед с гумена ракъвица за миене на тоалетни - според мен може само така да се прровери резултата :Д :Д :Д ....
е*аси...направо ми развалихте следобедната закуска, рядко гнусна тема...ГЛАНЦ ЗА УСТНИ!!!!????Вече на опаковката изглежда трябва да има пояснение за кои устни става въпрос....

А към създателката на темата - абе, момиче ти *уй не си ли виждала?
Ако не ис напиши в гуугъл или помоли първия ексхебиционист от квартала ти да ти покаже..или ако толкова ти се иска да имаш "най-кофти първия път" пробвай с него, а не с гланца си....Верно, че някои типове не са надарени, но вярвай ми, още си си девствена. Ако толкова искаш да се отвориш сама и то за да ти се получи от първия път ще ти се наложи да пробваш с нещо от сорта на....колче против паркиране...0.о...смисъл тея на черно-белите райета дето стърчат по птротоарите, ама по-добре си купи презервативи, че те са мръсни тея колове, кой знае кой ги е пипал, и някоя слънчева сутрин излез по къса пола без гащички отдолу, нахлузвай "чорапа" и скачай ....
(за пояснение-ще чуеш едно "хряс"-това е или девствената ти ципа, или ако си прекалени ниска ти се е скъсал хранопровода, защото си се набъчила прекалено дълбоко ;) )

MissKriss
03-30-2010, 13:25
Hi. Moje bi e ot glanca deto si go mu6nala. Nemoje da se otvori6 sama za6toto trqva da e ne6to tvurdo i debelo i ako se be6e moje6e i malko kruv da ti pote4e,, taka 4e ne se pritesnqvai :P

shantel
03-30-2010, 18:55
добре защо повечето от вас я опрекват .. вместо да й давате съвет я опреквате какво е направила :( .. както й да е :-D та аз мился като някой други,че се отворяш когато член влезе в теб,защото хименът може да се скъса и от други неща :-D

galenata
03-30-2010, 19:23
Е какъв съвет може да й дадем в случая?Не че тя е искала да се отвори сама,но все пак с тези неща трябва да се внимава...

SuNsEt
03-30-2010, 20:17
Е какъв съвет може да й дадем в случая?Не че тя е искала да се отвори сама,но все пак с тези неща трябва да се внимава... Еми вместо да я обиждат и да й казват колко е зле,по-добре да й дадат съвет,че не е здравословно това,което е направила.Да й кажат,че все още е девствена,щом не е правила секс още...Факт е че има всякакви хора,но просто понякога човек не знае какво прави.Това не означава,че всички писали в темата до сега са безгрешни или перфектни.

sophia_bush
03-30-2010, 20:30
Е какъв съвет може да й дадем в случая?Не че тя е искала да се отвори сама,но все пак с тези неща трябва да се внимава... Еми вместо да я обиждат и да й казват колко е зле,по-добре да й дадат съвет,че не е здравословно това,което е направила.Да й кажат,че все още е девствена,щом не е правила секс още...Факт е че има всякакви хора,но просто понякога човек не знае какво прави.Това не означава,че всички писали в темата до сега са безгрешни или перфектни.
Такива като нея станаха толкова много, че то даже не е за смях , права си, трагично е !!! Аз като бях на 12-13 изобщо не ми е минавало през акъла за секс, събитие си беше да се държим за ръце и да се целуваме, а камо ли да си бутам в оная работа разни неща. Сегашните поколения са толкова деградирали, че не им е нужно съчувствие , а голяма порция здрав разум !!!

pentxayc
03-30-2010, 20:38
замислих се за наш'та вина за тяхната деградация.

Slynchiicee
03-30-2010, 22:54
бахти тъпотията как може нещо което си слагаш на устните да си го вреш в дупката :(

SuNsEt
03-31-2010, 17:41
замислих се за наш'та вина за тяхната деградация. Да и аз днес си мислех,че все пак и ние сме виновни за подрастващата младеж(12-15години)...Навсякъде има момичета на по 16-17-18год. които се държат долно и не намясто на улицата.Големи коси,показано бельо и т.н. Тези момичета,които са по-малки от тях искат да приличат на тях.Външен вид,а по-късно неосъзнавайки се и държанието им се превръща в същото.На големите какички не им пука дали дават някакъв пример за подръжание или точно обратното,те просто се държат както им харесва и без да се съобразяват с каквото и да е.
Вие,какво си мислите,че тези малки момиченца си мислят,когато видят такива индивиди?

Slynchiicee
04-12-2010, 14:06
е зарязахте го момичето повече няма ли да му кажете нещо .. стига ли и това ? е момиче разбра ли че не всичко трябва да се вре там :) ..

П.с .. един съвет от мен .. пробвай със струята на душа в банята .. : )) прави огромен кеф :grin:

yanev4
04-14-2010, 09:21
Да и сега ще имаш 3 деца ;)

AttentionWhore
04-14-2010, 13:25
БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!...

Не само, че си се РАЗПОРИЛА, ами си и бременна, мила!Когато в акта са участвалли по малко от 2-ма души, плодът се уврежда! :lol: Тичай на уши, нос, гърло, чеее да знаеш кфо те чака.. :D

Slynchiicee
04-14-2010, 15:25
Близнации ?!?!?! Сериозно лиии :? :shock: :razz: :razz: