- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали не съм се отворила сама..
Здравейте! На 16 години съм,не съм правила секс.Днес,ей така може би от скука реших да мастурбирам. Първоначално вкарах показалеца си в вагината,а след това и един гланц за устни.До сега не ми се беше случвало друг път като съм мастурбирала-започна някак си да ми щипе,отидох до тоалетна ии ми пареше и щипеше докато пикаех.Дали не съм се отворила и дори да не съм разбрала ;(
ей сега ще погледна в кристалната топка и ще ти кажа
Обещанието е учтива форма на отказване.
Ако си се отворила наистина,това ще е най-голямата простотия,която си правила.Първия път се помни цял живот,трябва да е хубаво и т.н.!Чувал съм да се отварят с гланц,с пастели,с краставици,банани и т.н.!Как ще живееш с мисълта,че си се отворила с гланц,не го проумявам.Според мен е тъжна тая мисъл...
Първоначално написано от Doga
![]()
Vin diesel RULZZZZ
За мен пък си "отворена" /не сме консерви хора/ чак след като мъжки полов член проникне в теб.
следващия път си набутай стол![]()
Този който не пада, не се изправя.
Според мен щипането е от самия гланц /както например някои сапуни и т.н. могат да причинят парене/
А заболя ли те?
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Може да си вкарала микроби би вкарване на пръста си или от гланца и да ти са се инфектирали пикочните пътища,затова да ти пари
просто нямам думи ....![]()
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Не се ли счита за отворена,когато хименът се разкъса?Първоначално написано от DevilWish
![]()
Westside rollin' all day, every day
Момиче е девствено,докато не и влезе кур .....Първоначално написано от TheX
То хименът може да се разкъса от много неща...
![]()
Ллелеле...гланц .....явно не е бил от най-чистите,щом ти пари и т.н...Как може да си слагаш там разни неща![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Боже.. защо само притесняваш момичето.. как ще си инфектира пикочните пътища оттам..Първоначално написано от titinkaa
абе девойки, айде моля ви се спрете да си пъхате разни неща във вагината, различни от пръсти и мъжки член...
не си си скъсала химена, но за напреднедейда вършиш глупости, ще си докараш някоя инфекция
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
С един гланц няма да се скъсаПървоначално написано от Biskfitka
Егати гланца грамаден трябва да е
![]()
99% от козметичните средства съдържат канцерогенни органични разтворители и / или вещества предизвикващи алергия. Натрупването на органичен разтворител е едното условие за развитието на раково заболяване. Е, ако наистина липсват екологични инструменти, като :
- Натурален гол член (болшинството презервативи също са намазани с евтин и гаден химикал);
- чисти пръстчета, с изрязани и полирани нокти (НЕ ЛАКИРАНИ!);
- здрав език;
То и материали като:
- свежа обелена краставица;
- добре измит морков и др. - също могат да свършат работа![]()
Абе хора когато ти влезе мъжки полов орган се губи девственост.А ти можеш да разкъсаш хименът когасто поискаш.За паренето,толкова бързо немогът мокробите да проникнат в пикочните пътища, може само даси разкъсала нещо или наранила.![]()
да се отвориш с гланцпробвай с прахосмукачката .. то автентично ще е
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
и гледай да не те засмучеПървоначално написано от uBuTo
![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
Шофирай разумно - стигни жив!
Химените (девствените ципи) имат различна форма, дебелина и пр. Зависи каква е твоята, но мисля, че не си се отворила, защото всеки химен си има отвор, през който изтича кръвта по време на кървенеПървоначално написано от shalala11
![]()
Значи може малко да си го засенала, но не си го премахнала съвсем. А и зависи колко дълбоко си го вкарвала онова нещо.
Парене и щипене не доказват нищо. Вероятно са на химическа и/или микроорганизмена основа.
Да не ти пука. Няма никаква разлика, щото някои отворени после пак кървят при секс, щото хименът им не може да се разкъса до край и минават за девсвени няколко пъти...и, обратно - девствени може и да не кървят, ако им е по-малък хименът...
Така че - девствена си, докато не ти сложат пишленце в дупчицата. Това е.
Good luck, Bad luck, Luck...
Подобно нещо се пракикува и в някои части на Африка - сами се отварят и се тренират с разни предмети, за да са подготвени за реалния секс.Първоначално написано от Callisto
Има резон и в тези идеи. Затова и мисля, че си права.
Good luck, Bad luck, Luck...
Няма значение как се е отворила, само внимавай с предметите които използваш...![]()