PDA

View Full Version : Харесва ли им на жените аналния секс? (? само за пробвалите)

D1esel
03-21-2010, 12:14
Харесва ли ви? какво е чувството? По-хубав ли е от вагиналния?

Doga
03-21-2010, 13:52
От гледна точка на издръжливостта-не! :-D Иначе е по-яко,по-тясно....абе супер! :-D

DevilWish
03-21-2010, 14:02
На мен не ми харесва ;) Освен ако сама не съм го поискала /1 път на 100 години/ .

krem4et0
03-21-2010, 14:36
Не не предпочитам и определено не ми харесва!

D1esel
03-21-2010, 18:55

На мене ми харесва и в доста случаи ми е харесвал повече от вагиналния.Колкото до чувството - неописуемо е.Пробвай!

Предложение ли беше това :oops:

Callisto
03-21-2010, 20:07
Определено е по-хубав от вагиналния секс. Мястото е много чувствително и тесничко и секса е много як. Лошото е, че не мога да издържа много време така. То това са ни червата все пак...не е яко 1 час да те ръгат там. :D

gir
03-21-2010, 20:10

Аз само да предупредя, че така се хващат повече болести. Удоволствие може и да има, но рискът е повече от оралния и вагиналния секс.

Devil69
03-21-2010, 20:29
Е ,на мене както и на повечето мъже аналния секс ми харесва повече от вагиналния.Въпроса е просто да научиш момичето ти да ти има доверие и да се отпусне.След това усещането е невероятно. :)

deep94
03-27-2010, 22:25
:-D

A_Loving_Girl
03-28-2010, 09:37
Един единствен път ми е харесало...но всичко зависи според нагласата..и партьора с който си...

Jessie
03-28-2010, 09:43
Определено е по-хубав от вагиналния секс. Мястото е много чувствително и тесничко и секса е много як. Лошото е, че не мога да издържа много време така. То това са ни червата все пак...не е яко 1 час да те ръгат там. :D

И аз не издържам много като ме чукат отзад,скапвам се бързо.Правила съм го повече от час аналния и след това определено не мога да сядам като хората и трудно ходя :oops:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :?

t0d1t0
03-28-2010, 19:44
Алекс пак рулира :razz:

Иначе Влади и тук ли питаш дали ще ти хареса? :oops: :D :D :D

sophia_bush
03-28-2010, 19:48
Да бе, супер густо ми е , мн обичам анално :grin:

TheMan
03-28-2010, 19:56
епаа мен повече си ми харесва. Незнам що, някак по.. мекичко, тесничко някво странно е ама е cool. И на мацките повече им харесва, квото и да приказват тука и колкото и да не си го признават. Мойта докато я накарам колко време мина, ама след 3-4 пъти и почна вече сама да си иска няква... (щото не я кефи сигурно, за това)
колкото до тая Александра, къде пише наляо надясно, разбрах вече, че духала на 20 човека, и в дупето давала.. Ако тва на снимката си ти и си верно 93, ако те видя някъде по улиците мн ше ти се смея, чесно :)

Sofff
03-28-2010, 20:15
По - хубав от вагиналният не е ... иначе ми харесва ... и все пак винаги има значение доколко е внимателен партньорът .

sweetchef
03-29-2010, 12:27
Не ми харесва и не е по-хубав от вагиналния :P

kremen4eto
03-29-2010, 14:43
Нямам кой знае колко опит, все още плахо пристъпвам към анален, ама нямам лоши впечатления. Едно страхотно разнообразие е (ако знаят и 2мата участници как да го направят).
Засега, обаче вагиналния ми харесва повече.

TheMan
03-29-2010, 14:55
Нямам кой знае колко опит, все още плахо пристъпвам към анален, ама нямам лоши впечатления. Едно страхотно разнообразие е (ако знаят и 2мата участници как да го направят).

Споко, споко.. Той апетита идва с яденето, нали знаеш...

kremen4eto
03-29-2010, 14:56

Бих се радвала ако ми харесва повече аналния. Хем няма да се притеснявам за бременност, хем той ще се кефи повече ;)

TheMan
03-29-2010, 15:32

Бих се радвала ако ми харесва повече аналния. Хем няма да се притеснявам за бременност, хем той ще се кефи повече ;)

Емм не е точно така, щото и аналния секс си крие опасностите. Не забравяй, че епитела на ректума (тоест, вътрешната му повърхност) не е предназначена за такива чести и слинли триения... Чувала ли си за рак на ануса?

hahavteen
03-29-2010, 16:27
Ами хубаво е но не съм убедена все още че си заслужава подготовката и притесненията.

kremen4eto
03-29-2010, 16:49

Емм не е точно така, щото и аналния секс си крие опасностите. Не забравяй, че епитела на ректума (тоест, вътрешната му повърхност) не е предназначена за такива чести и слинли триения... Чувала ли си за рак на ануса?

Бях сигурна, че ще започнеш да ми изснасяш лекции. Всичко крие рискове. Внимателни сме и не прекаляваме :)

P.S.: Стига сме спамили :)

Len4etyYyy
03-30-2010, 08:30
По - хубав от вагиналният не е ... иначе ми харесва ... и все пак винаги има значение доколко е внимателен партньорът .
:)

Magic_Girl
03-30-2010, 11:05
На мен не. Но някои жени това ги побърква.

uBuTo
04-05-2010, 15:55
На мен ми харесва и го правя! Как да ти опиша какво е чувството? Пробвай и ще разбереш. Според мен не е по-хубав от вагиналния

Gr0zDan0v
04-05-2010, 17:56
Алекс най-радва :grin:

ck4
04-05-2010, 21:16
и аз съм на мнение ,че аналния секс е по хубав от вагиналния но определено преди да го направите момичето трябва да си е направила клизма или да е ходила по голяма нужда иначе после пича ще има да се чуди какви са тия семенца от домати по оная му работа :D

bqsna_teenagerka
04-06-2010, 15:09
без да съм правила ще ти отговоря! има такива на които им харесва и такива на които не!

GirlfromHell
04-07-2010, 13:16
без да съм правила ще ти отговоря! има такива на които им харесва и такива на които не!

Аз съм го правила и ти споделям мнението.На мен не всеки път ми харесва както и не всеки път ме боли.

Alex4o0o
04-07-2010, 13:29
Много си е як аналния...но не за всеки път,иначе омръзва.
Иначе обичам :grin:

Djorgy
12-20-2017, 12:55
Да точно всичко зависи от обстановката и желанието

anniekk
12-20-2017, 13:25
Да точно всичко зависи от обстановката и желанието

Тема от 2010...Като толкова те вълнува чети в интернет, има предостатъчно информация.

Rabalka
12-26-2017, 08:26
на мен ми харесва

lili-ton
12-28-2017, 10:29
Зависи. Понякога ми харесва, но много зависи с кой го правя. Задължително условие е аз да го искам. Не мога да кажа кой ми харесва повече, вагиналния или аналния. В идеалния случай комбинирам двата. Гаджето ми ме качва на черашата, завършваме с анален.

Животно
12-28-2017, 20:44
Зависи. Понякога ми харесва, но много зависи с кой го правя. Задължително условие е аз да го искам. Не мога да кажа кой ми харесва повече, вагиналния или аналния. В идеалния случай комбинирам двата. Гаджето ми ме качва на черашата, завършваме с анален.

лапаш ли му след като те е ебал в гъза

Yеsika
03-04-2018, 06:10
На мен ми харесва и го правя! Как да ти опиша какво е чувството? Пробвай и ще разбереш. Според мен не е по-хубав от вагиналния

+1

reni12
03-22-2018, 11:30
Много зависи от партньора, много. Начина по който прави вагинален секс, определя дали ще стигнем до анален. По-често отказвам. Просто ги сравнявам с един определен мъж, еталон за мен в леглото. Знам точно какво искам. Не искам да звуча високопарно, но за дупето, летвата ми е висока.

Marinela_D
07-14-2018, 06:03

Харесва ми, но не знам дали повече от вагиналния, защото не съм правила все още вагинален. Усещането ми харесва в back door -а :oops:

Befo
03-16-2019, 11:45
Навсякъде и харесвам, щом съм нежен

koskos
03-17-2019, 20:05
Според мен им харесва на мацките, досега никоя не ми е отказала и са доста ненаситни искат и още и още. Т о май зависи как ги галиш ;)

yp1997
03-18-2019, 00:06
Абсолютно нормално е на жена аналният секс и грам да не и хареса на първия, петия
, на десетия път. Преди да почваш, задай си следните въпроси: Можете ли да си говорите за това напълно отворено? Информирали ли сте се достатъчно за това как става най-лесно и какви неприятни изненади може да има? Имате ли презерватив? Ако отговорът на всичко е да, следващата стъпка е да се убедиш, че се размазва от кеф от вагинален секс. Само малко да има колебания, забрави, и си усъвършенствай вагиналния. Когато все пак решите - аналният секс от раз боли нечовешки. За него няма първи път, има месеци, в които всеки път е първи и се научавате бавно как става, с много фейлове. Аналният секс не е просто случка, той започва с психологическа нагласа и свикване с идеята и това въобще да я пипаш там. Предложи и сама да се опитва известно време с пръсти и много лубрикант. Препоръчвам един прозрачен на спортекс или по такъв медицински. Никакви шарени и миришещи и гъделичкащи на дюрекс,защото страшно щипят върху разранена лигавица. Когато започнете заедно, влез буквално сантиметър-два и я остави да свикне. Другият път малко повече и така нататък. Спри веднага, ако има дискомфорт. Обикновено в началото е лесно, но след 3-4 см идва истинската лигавица на ректума, която е много чувствителна. Затова в никакъв случай не натискай по-силно, ако не влиза. Това става само с отпускане и огромно старание от твоя страна да я възбудиш. И не слушай всички 15-годишни, които твърдят, че страшно им харесва. Това са или лъжещи, или продължително позволили изнасилване и свикнали с това момичета в името на това да се харесат.

reni12
03-20-2019, 12:51
Аз съм доста консервативна относно задника ми. Много съм "затегнала" пропускателния режим :-) От две години само с един мъж съм правя анален (не съм семейна). На въпроса, дали ми харесва? Не правя неща, които не харесвам. Но не означава, че вагинално не ми харесва. Просто отзад е различно.