View Full Version : нямам приятели
през целия си живот съм нямал нито един приятел.
какво да направя за да имам.
срамежлив съм откровен и не съм някакъв вандал или гадняр.до сега не сам срещал подобен приятел с моите характеристики.
имам само един приятел на 12 год а аз съм на 15 и той не е тука само идва през ваканцията :booooomb:
ivanski2
03-22-2010, 17:25
Значи първо да изясним понятието ПРИЯТЕЛ защото много хора бъркат приятел с ПОЗНАТ разликата е огромна ако не го осъзнавате съжелявам немога да ви помогна !
XxStupidMuffinxX
03-22-2010, 17:26
Сприятели се с околните. Излизайте. Не е толкова трудно. ;) :grin:
ivanski2
03-22-2010, 17:26
Значи първо да изясним понятието ПРИЯТЕЛ защото много хора бъркат приятел с ПОЗНАТ разликата е огромна ако не го осъзнавате съжелявам немога да ви помогна !
от къде си ?
абе ако си от Пловдив пиши ми на скайп на твойта възраст съм : gosho_955
nIkEnCeTy_bE
03-22-2010, 19:10
Започни да излизаш. Така като стоиш из форумите, нищо няма да стане. В училище предполагам се движиш с някой. Излизахте извън даскало. Или започни да тренираш нещо и ще намериш приятели.
elito0o0o0
03-22-2010, 19:16
Ми ако си мръднеш тлъстия здник от стола и и злезеш навън може и да си намериш приятели ;)
^^
Те ти го казаха нагоре - излез и си амери приятели, никой нямад а ти се моли да станете приятели.
Ааа и btw: life sux without frs, тейче се постарай да си си намериш и живота ти ще се преобърне в по-добра посока!
elito0o0o0
03-22-2010, 19:31
I am not a Jesus .. I can't help you lazy ninny :)
срамежлив съм откровен и не съм някакъв вандал или гадняр.до сега не сам срещал подобен приятел с моите характеристики.
имам само един приятел на 12 год а аз съм на 15 и той не е тука само идва през ваканцията :booooomb:
миии... квото и да правиш не се променяй.. все ще се намери човек, който да те харесва такъв, какъвто си, без да играеш роли :)
Вероятно очакваш някой да се появи в тоя форум, да ти напише пет съвета и живота ти изведнъж да тръгне... Мнем, няма да се случи :?
Единственото, което можеш да направиш е да бъдеш себе си ... Ако не те харесват такъв, какъвто си, няма да те харесат и ако се правиш на нещо друго, така че не си прави труда...
Не се притеснявай: не е важно колко приятели имаш, важното е да са истински ;)
TheDarkEmper0r
03-23-2010, 13:28
Айде на вънка пич! :D
Айде един общ чат в скайпа, ще се уговорим и събота го извеждаме навънка :D
от къде си ?
абе ако си от Пловдив пиши ми на скайп на твойта възраст съм : gosho_955мерси много,но за съжаление съм от София.
мерси и на другите за ценните съвети,но тези които са казали че по цял ден седя пред компа не е вярно.лятото особено съм по цял ден навънка.просто всички ме мразят в даскалото и квартала.
от къде си ?
абе ако си от Пловдив пиши ми на скайп на твойта възраст съм : gosho_955мерси много,но за съжаление съм от София.
мерси и на другите за ценните съвети,но тези които са казали че по цял ден седя пред компа не е вярно.лятото особено съм по цял ден навънка.просто всички ме мразят в даскалото и квартала.
И защо си мислиш, че те мразят? Просто трябва да си малко по-контактен с другите и ще си намериш приятели.
dPa3HuTeJl
03-23-2010, 17:15
Хах,и аз бях така ! самоче започнах да карам скейт (от стара загора съм) и лека полека си намерих много приятели с еднакви интереси , такаче започни да тренираш нещо или им покажи на децата от твоя клас че искаш да сте приятели ... незнам какво да ти кажа като ти дори не си помръдваш малкия пръст и чакаш другите да ти го свършат :shock: :D
Абе те не случайно те мразят... Няма как те да те мразят без ти да си им направил нещо.
Иначе София е голям град, излизай повече ще си намериш приятели. Също така започни да тренираш някакъв спорт ли се запиши на нещо извънкласно - така ще си намериш приятели с общи интереси.