View Full Version : Първият път боли,ами вторият?
mmm_sweet
03-22-2010, 18:04
Напоследък мои приятелки,които не са девствени,започнаха да ми разправят разни неща как и вторият път боляло като първия иииииииии не съм сигурна дали се будалкат с мен или ми казват истината,така че бих искала да чуя вие какво ще кажете по въпроса :-o
Напоследък мои приятелки,които не са девствени,започнаха да ми разправят разни неща как и вторият път боляло като първия иииииииии не съм сигурна дали се будалкат с мен или ми казват истината,така че бих искала да чуя вие какво ще кажете по въпроса :-o
На мене са ми казвали, че вторият боляло по-малко или никак. А има някои, които и пъвият път не ги боли...а други и на 3-я още ги боли...зависи от момичето и от момчето, с което прави любов.
NeverTheSame
03-22-2010, 18:16
Ами да..по принцип при мен болката продължи някъде до 4тия път...естествено не толкова,колкото при първия де.
infatuation
03-22-2010, 18:39
Mен лично ме боля и първия и втория път.. третия път пак беше по-неприятно,но с времето отшумява.. зависи. Ако е разкъсан хубаво химена и първия път и след това няма да боли. Но нали знаете- химена се разкъсва напълно чак след раждане.. Та ако първия ти приятел е с по-малки размери от следващия - пак има шанс да те боли :)
Callisto
03-22-2010, 18:46
Мен нито първия път ме болеше, нито който и да е! Сама си се отворих, понеже тренирах много гимнастика (тогава леко ме заболя, като се скъса химена и се оплаших, че вече имам цикъл, но той це появи чак 3 години по-късно). От тогава редовно си мастурбирам, научих се да испитвам истинско удоволствие, понеже ако сама не се научиш няма как да очакваш от другия да те задолови.
Според мен хубаво се получи, че се отворих "сама", понеже по този начин не мо боля първия път. Беше страшно хубаво. Нямаше кръв, нямаше болка...просто перфектно. :)
infatuation
03-22-2010, 18:50
И на мен са ми казвали, че ако тренираш повече химена става по-еластичен и дори може да се скъса.. ти какво толкова прави,че го разкъса бря ;/
Callisto
03-22-2010, 19:34
И на мен са ми казвали, че ако тренираш повече химена става по-еластичен и дори може да се скъса.. ти какво толкова прави,че го разкъса бря ;/
Яко гимнастика още от съвсем малка. Повече от 10 години съм тренирала вече и плюс гимнастиката тренирам и нинджуцу и просто нямаше как да не се скъса за толкова време. Това са 24/7 шпагати с години. Иначето той накрая се скъса като изкачвах едни адски стръмни тавански стълби. Само ме заболя корема, отидох до тоалетната и гледам кръв и много се оплаших да не ми е дошъл цикъла, но слава богу той дойде чак като станах на 14/15 години някъде.
За мен много по-хубаво е да се отвори само едно момиче, понеже така когато стане време за 1вия път няма да има болка, кървища и гнусотии, а само върховно удоволствие. :)
hahavteen
03-22-2010, 19:44
Болката всъщност се дължи по-скоро на това че вагината е твърде тясна защото до сега толкова голямо "нещо" не е влизало там. :D Болка има и ако момичето не е достатъчно възбудено или овлажнено. Аз водя полов живот от почти 4 години а все още се случва да ме боли понякога.
Biskfitka
03-22-2010, 19:53
На мен всеки път ме боли в 1вите 1-2 минути... :) Понякога може изобщо да не боли,понякога 1вите 2-3-4 пъти (: При всеки е различно.
Мен ме боля да 3-4-тия път, първия най-много и постепенно намаляваше
djipsito
03-23-2010, 00:00
Мен ме боля да 3-4-тия път, първия най-много и постепенно намаляваше
И мен така, даже сега, не винаги де, рядко ама в началото като проникне в мен се случва да ме заболи леко, ама после всичко е тип-топ ;)
Mен лично ме боля и първия и втория път.. третия път пак беше по-неприятно,но с времето отшумява.. зависи. Ако е разкъсан хубаво химена и първия път и след това няма да боли. Но нали знаете- химена се разкъсва напълно чак след раждане.. Та ако първия ти приятел е с по-малки размери от следващия - пак има шанс да те боли :)
Ииии, вярно бе, това за размерите на следващия го пропуснах! Точно така! Ама аз щото съм си малко романтичен и си мислех, че първите два пъти се прави със същото момче... :oops: Ама кой както си избере в края на краищата, според собствения си морал, разбиране и късмет...Щото, то пък някои момичета искат да е с един и същи, ама той бяга...та сложни са нещата...
Мен нито първия път ме болеше, нито който и да е! Сама си се отворих, понеже тренирах много гимнастика (тогава леко ме заболя, като се скъса химена и се оплаших, че вече имам цикъл, но той це появи чак 3 години по-късно). От тогава редовно си мастурбирам, научих се да испитвам истинско удоволствие, понеже ако сама не се научиш няма как да очакваш от другия да те задолови.
Според мен хубаво се получи, че се отворих "сама", понеже по този начин не мо боля първия път. Беше страшно хубаво. Нямаше кръв, нямаше болка...просто перфектно. :)
В някои времена и при някои народи Жрецът е трябвало да спи първо с момичето, преди да се ожени, за да може "болката и омразата" да не се прехвърли върху съпруга й - човекът, когото ще трябва да обича цял живот.
А и в Африка някои народности така правят - от малки се отварят и после тренират "разширяване" с пръсти и предмети, за да са подготвени за секса.
Яко гимнастика още от съвсем малка. Повече от 10 години съм тренирала вече и плюс гимнастиката тренирам и нинджуцу и просто нямаше как да не се скъса за толкова време. Това са 24/7 шпагати с години. Иначето той накрая се скъса като изкачвах едни адски стръмни тавански стълби. Само ме заболя корема, отидох до тоалетната и гледам кръв и много се оплаших да не ми е дошъл цикъла, но слава богу той дойде чак като станах на 14/15 години някъде.
За мен много по-хубаво е да се отвори само едно момиче, понеже така когато стане време за 1вия път няма да има болка, кървища и гнусотии, а само върховно удоволствие. :)
Правилно!!! ЗАЩОТО, ОСОБЕНО ПРИ МОМИЧЕТАТА, КОИТО ТРЕНИРАТ НИНДЖУЦУ (изкуствтото на нинджите), ако първият път момчето им направи болка, те му прилагат разни шурикени, сайове, катани и др. оръжия и от момчето остава само (цитирам:
кървища и гнусотии)
Ето защо е хубаво поне момичетата, които тренират:
-нинджуцу
-карате
-ушу
-вдигане на тежести
-бойно джудо
-самбо
-хвърляне на гюлле и др. опасни спортове, да не са девствени при първия път иначе БОЛКА и после "имало момче, няма момче"...
:D
Много зависи...дали си достатъчно овлажнена,дали партньорът е внимателен,а не ''ръга чушки в боба'' и т.н....Мен лично втория път ме боля съвсем в началото при проникването и иначе после нямаше болка... ;)
Мен ме болеше първите пъти и сега в началото боли малко понякога...Какво да се прави, нормално е явно.
Alex4o0o
03-23-2010, 12:22
Правилно!!! ЗАЩОТО, ОСОБЕНО ПРИ МОМИЧЕТАТА, КОИТО ТРЕНИРАТ НИНДЖУЦУ (изкуствтото на нинджите), ако първият път момчето им направи болка, те му прилагат разни шурикени, сайове, катани и др. оръжия и от момчето остава само (цитирам:
кървища и гнусотии)
-нинджуцу
-карате
-ушу
-вдигане на тежести
-бойно джудо
-самбо
-хвърляне на гюлле и др. опасни спортове, да не са девствени при първия път иначе БОЛКА и после "имало момче, няма момче"...
Правилно !!!
Callisto
03-23-2010, 12:34
кървища и гнусотии)
-нинджуцу
-карате
-ушу
-вдигане на тежести
-бойно джудо
-самбо
Правилно !!!
Дам има доза истина в това! :D Веднъж ми причини болка само от гушкане, понеже направи някаква простотия, а аз много се бях изнервила, понеже ми беше писнало от глупости и много хубаво си го натупах тои после само ме гледа едни опулен и се чуди ...това пък за какво беше? :D
MakeMeLaugh
03-23-2010, 13:05
Казват ти почти истината.
Боли почти колкото първият и пак има шанс да ика кръв, може и да няма.
Ама всичко много зависи и от партньора.
Наистина много зависи от партньора. Зависи и от теб самата. От самото ти тяло, в какво състояние е хименът ти и т.н. Възможно е дори 1-вия път, ако химена ти е по еластичен, да не се получи разкъсване и съответно да няма кръв, ноо си оставаш девствена :-o
От медицинска гледна точка е нормално да кървиш до 4-тия път и да те боли (естествено по-леко) до 10-тия. Извън тези стойности трябва да се притесняваш. Болка може да се появи и при момичета, които са водели редовен полов живот в продължение на година да речем и след това 3-4 месеца ако не са правили секс, при следващия контакт също може да има известна (макар и минимална) болка.
Първи път боли да... А от там нататък нещата са индивидуални .. :-o
DevilWish
03-23-2010, 16:42
Мен включително и втория път ме боля ;)
Мен втория път ме боля повече, а после още няколко пъти пак, ама по-малко. Зависи от теб и физиологичните ти особености, зависи и от това колко опитен и внимателен е той. Не го мисли от сега, удоволствието е доста по-голямо от болката.
ами боля по - малко , но пак боля и втория път за разлика от първия имаше капчица кръв
Ааа ти си на 12,познах ли? :lol:
Ами да..по принцип при мен болката продължи някъде до 4тия път...естествено не толкова,колкото при първия де.
и при мен така :-o
еехех ... неам думи .. :X
При мен всичко беше абсолютно същото.. Само дето не съм тренирала гимнастика :D :) :-P
Magic_Girl
03-30-2010, 11:05
Еми пробвай и пак ще си говорим. То зависи от човека нали знаеш. Едни ги боли, други не.
Callisto написа:
infatuation написа:
За мен много по-хубаво е да се отвори само едно момиче, понеже така когато стане време за 1вия път няма да има болка, кървища и гнусотии, а само върховно удоволствие. Smile
Цитат:
кървища и гнусотии
)
-нинджуцу
-карате
-ушу
-вдигане на тежести
-бойно джудо
-самбо
Very Happy
bratle TI ME UBI :lol: :lol: :lol: :lol:
Gr0zDan0v
04-07-2010, 08:55
:lol: :lol: :lol:
че то ко става дума има хора дето ги боли дори след 10-я път... което си е нормално ако си тясна например
didi0804
04-07-2010, 11:41
Mен лично ме боля и първия и втория път.. третия път пак беше по-неприятно,но с времето отшумява.. зависи.
PisSaNkaA
04-07-2010, 14:39
Болката всъщност се дължи по-скоро на това че вагината е твърде тясна защото до сега толкова голямо "нещо" не е влизало там. :D Болка има и ако момичето не е достатъчно възбудено или овлажнено. Аз водя полов живот от почти 4 години а все още се случва да ме боли понякога.
Напълно съм съгласна :) а също така и колко често го правиш :P
Това там долу е мускул, какво всички мускули трябва да се разработи..
А друго, че при всяка е различно.
mutuzubara
07-30-2011, 00:24
искам да питам само при първия път ли има кръв или?
искам да питам само при първия път ли има кръв или?
при мен имаше и на втория -нормално... някъде бях чела че е нормално до 3 път вкл . А по темата болката не е само първия път(поне при мен така беше).Може би чак на третия път беше добре . А винаги ме боли, когато няма дълга любовна игра и избързаме със същинската част :-D
KremProtivBru4ki
07-30-2011, 07:57
боли,много боли
не прави секс никога повече
и си отрежи половия орган и циците
tosheccc
07-30-2011, 10:44
Особено внимание обърни на овлажняването.. Можеш да си спестиш 50 % от болката по този начин... :)
Любовна игра - това му е майката.. :)
exceptionxx
07-30-2011, 12:33
Хм, ами ако подпийна преди 1вия път?? :D :D Нали от алкохола не усещаш особено болка.. :?
Хм, ами ако подпийна преди 1вия път?? :D :D Нали от алкохола не усещаш особено болка.. :?
Какво не бе бях много пияна веднъж като ме ебаха не знам за кой път ми беше 3ти или 4ти,но умрях от болка и виках като луда дали от болка или защото ми е ставало хубаво и аз не знам и след това 2 дена умирах от болка едвам ходех до тоалетната
sladkishka95
07-31-2011, 22:50
98% ще те боли. Но би трябвало да не е чак като първия път.
Може и да те боли, може и да не те боли. Мен лично само 1вия път боля, но имах кръв и 2рия и 3тия... Всичко е много индивидуално. ;)
На мене са ми казвали, че вторият боляло по-малко или никак. А има някои, които и пъвият път не ги боли...а други и на 3-я още ги боли...зависи от момичето и от момчето, с което прави любов.
+1 :)
nemogadasesetq
08-12-2014, 10:14
Здравей.При всяко момиче е различно.Има някой ,които не ги боли ,а има и такива,които отново ги боли.Например при мен беше,така че първия път ужасно много ме болеше , а втория по същия начин и тогава имах кръв.Така,че миличка не се плаши :)
the_black_mamba
08-13-2014, 17:17
Спокойно, не се притеснявай... ще боли повече от първия път ;)))