PDA

View Full Version : Чувственост! :)

YamahaFeNka
03-23-2010, 15:09
Здравейте!Имам следния проблем-когато с приятеля ми го правим на мен не ми е нещо комфортно понякога(поради много причини) :) Как е възможно да влагам повече чувство в това,което правим? :? Ии ще ме посъветвате ли как да съм малко по-разкрепостена и да не ме оприличават на типа"дърво в леглото"? :?Благодаря предварително! :)

SmilezZz
03-23-2010, 16:09
Ами не знам..Просто се отпусни..Или поговори с приятеля ти - той ако е опитен,все ще намери решение :wink:

nikity9926
03-23-2010, 17:47
Ами отпусни се и не мисли за нищо.

ab909nk
03-23-2010, 22:51
Както сама казваш има "много причини"..След като ги знаеш, не мисли за тях...И най- доброто решение на всички такива проблеми е да говориш с човека до теб :wink:

Callisto
03-24-2010, 11:52
Аз също навремето бях много срамежлива и някакси не смеех да правя дадени неща, усобенно, ако той ми каже да ги направя. Просто адски много мразя да ме командарят и като ми кажат да направя нещо ставам уникален инат и даже и да го искам няма да го направя. :D Една нощ седнахме с гаджето ми и си поговорихме. Казах му, че мразя да ми казват какво да правя и най-малкото подобни изказвания ме убиждат и ми се отщява всякакъв секс. Казах му, че ако искам нещо и се чувствам готова за него ще го направя. :) Той си взе поука и повече не ме е карал да правя каквото и да е. От тогава аз си правя всичко без проблеми и с желание, понеже няма кой дами нарежда направи това, направи онова. Чувствам се много по-спокойна и свободна да правя каквото искам и да доставям удоволствие на гаджето си.
Спомням си аз пътвата свирка-вика ми ще ми направиш ли свирка, а аз тогава вече се чувствах готова за това(преди също ме е питал, но съм му отказвала). Избягах в съседната стая, отворих хладилника, испих една чаша водка и се върнах в пълна готовност. :D
Трябва ти просто малко смелост, ако ще да идва от човека до теб (което е по-добрия вариант), ако ще и от 2 глътки алкохол, за да се отпуснеш, но само, ако няма друг начин! :)

YamahaFeNka
03-24-2010, 18:35
Много Ви благодаря за отговорите.:) Май следващия път ще пробвам това с алкохола ( естествено в малки количества) :D

uBuTo
04-05-2010, 16:24
какво ще рече "поради много причини" ?? кви са тия причини :shock:

DevilWish
04-05-2010, 17:17
Най-изчерпателният отговор беше на Callisto и съм съгласна.И аз мразя така да ме командват.И с първото ми момче, почти нищо не правих и аз бях едва ли не 'дърво' ,а сега се чуди моя как да ме усмири :)) Нормално е ако практикуваш секса от скоро да си притеснена.Наистина малко алокохол ще те отпусне и ще ти даде кураж ;)

Gr0zDan0v
04-05-2010, 17:28
Здравейте!Имам следния проблем-когато с приятеля ми го правим на мен не ми е нещо комфортно понякога(поради много причини) :) Как е възможно да влагам повече чувство в това,което правим? :? Ии ще ме посъветвате ли как да съм малко по-разкрепостена и да не ме оприличават на типа"дърво в леглото"? :?Благодаря предварително! :)

просто поговори с гаджето...

stupid0boy
04-05-2010, 17:29
Ами не знам..Просто се отпусни..Или поговори с приятеля ти - той ако е опитен,все ще намери решение :wink:

t0d1t0
04-06-2010, 08:38
много се притесняваш...

TheSunshine01
04-06-2010, 09:50
Отпусни се, не мисли за нищо друго освен за това което правиш с него.

orhidea95
04-06-2010, 09:59
хм.. еми ако го правите отскоро е нормално.. после ще се отпуснеш.ако не.. поговори с приятеля ти и му кажи, мисля че ще те разбере или пък недей да мислиш толкова за това което става, просто се отпусни и се кефи на момента :) :D :D 8)