View Full Version : Проблем с кучето.
kantonecApetur4
03-23-2010, 16:37
Така имам дакел,който зимата си живуркаше в двора отвързан,но сега вече започват да се садят цветя в градинката и той ги гази.Та проблема е че като го вързах днес той полудя и аз естествено го отвързах.Та как да свикне с сенджира без да се мъчи ??? До сега нее връзван никога!
TERIER4ETO
03-23-2010, 17:55
е на сила хубост не става :) първоначално го връзвай за 3-4 часа и така постепенно ще свикне :wink: ... моето беше същото , но се оправи :)
Neftochimic
03-23-2010, 18:14
вържи го ще се дърпа 1-2 часа и ще спре
kantonecApetur4
03-24-2010, 04:06
То по-добре да му взема такава каишка да нее само за врата ами за тялото та като се дърпа да не се нарани нещо. А? :(
Да тези за тялото са по практични. Кучето няма да се души. А само да те питам зимата навън къщичка ли е имал или сте го гледали вътре? Аз искам куче от както се помня, но майка ми не ми дава, защото вътре миришело. Живея в къща, имам двор, но явно не иска да ми купи. :o
Не знам, но дакела за мен не е куче за двор.
Иначе ще свикне...не го отвръзвай просто.
Ще лае, ще лае, накрая ще спре.
kantonecApetur4
03-24-2010, 18:38
Да тези за тялото са по практични. Кучето няма да се души. А само да те питам зимата навън къщичка ли е имал или сте го гледали вътре? Аз искам куче от както се помня, но майка ми не ми дава, защото вътре миришело. Живея в къща, имам двор, но явно не иска да ми купи. :o
Живееше в колипка и то доста просторна.
kantonecApetur4
03-24-2010, 18:40
Смятам темата за приключена ще го остава да се помъчи малко и това е. Ако искате сложете ключ
sw3etyrrr
03-25-2010, 17:47
ще свикне не се притеснявай :)
Ааа и да му сложиш от онези дето се въртят там отпред (имаха си дума, ама не помня каква), дане вземе да се обеси.
PiruBloodz
03-26-2010, 15:04
Що за глупост да гледаш ДАКЕЛ на двор?!?!?!
Още по-глупаво, че ще го гледаш вързан!
Щом имаш двор, значи имаш къща, пусни го вътре
Аман от глупаци
Forest_girl
03-26-2010, 15:26
Аман от глупаци
Точно така. Като ще гледаш куче поне не го мъчи... ит от за да не гази цветята,, егати причината! :shock:
вържи го ще се дърпа 1-2 часа и ще спре
а това далеч не е само за кучетата...
kantonecApetur4
03-26-2010, 19:04
Аман от глупаци
Точно така. Като ще гледаш куче поне не го мъчи... ит от за да не гази цветята,, егати причината! :shock:
Той и вътре скимти просто е свикнал на двора!!!