View Full Version : Нашите ме мислят за луд
Здравейте! Аз съм момче на 16 години. Имам проблеми в училище в общуването и т.н. Често боледувам! Последния път в който родителите ми ме заведаха при ГП-то, тя отказа да ми даде бележка и даде направление за педиатър. Днес бях при педиатър, който даде направление за психолог. Проблема е, че трудно общувам, затворен съм, живея си в един мой свят... Родителите миме мислят за луд! В петък съм при психиатъра... Просто и идея си нямам какво ще се случи! Проблема в даскало е че се държа с всички добре - тактично. Не обиждам, не нареждам, не се отварям. От 8ми клас ми лепнаха прякора - бавен, забил... и т.н. Това ме накара да се депресирам, създаде комплекси в мен - малоценност. Ориантиръх се към един стил музика който уж ме крепи. Запичнах да слушам Токио Хотел след това други групи от сорта и постепенно изведнъж се промених. Промених начина си на мислене, на обличане - визията си, стаята ми и всичко. Изпаднах в една така да се каже пермаментна депресия от която не мога да изляза. Мислех си, че музиката ме крепи дава ми сили и т.н. В даскало сред всички съм известен като емо - гейчето. Всички ме нареждат и т. н. Поради тази причина изпадам често в нервни кризи. Самонаранявам се за да изкарам насабраната чужда агресия и омраза.... Всички ме мислят за луд, странен, откачен... Много малко хора ме разбират... Имам много малко приятели. Живея си в моя виртуален свят. Всичките ми приятели са "виртуални" ... Изживявам всичко много емоционално (така да го нарека)... Абе с 2 думи аз съм емо но не заради мнодата и т.н. (дори вече не е на мода) а защото уж се чувствам като такъв. Харесва ми музиката начина на носене и т.н. Придавам огромно значние на всяка дума която кажат по мой адрес внимателно я осмислям колкото и да се самозалагвам, че "не ми пука"... Всичко деградира - родителите ми ме обвиняват, че се срамуват от мен, че не са искали такъв син. Че ги е срам на родителските срещи. Искат да съм като останалите. Непрекаснато ме обвиняват и ме нареждат. С 2 думи не се отличават от класа ми - не мога да срещна разбиране и упора в тяхно лице! Обвиняват мен и "черната ми енергия" за всяко зло което сполети семесйството. Оправдават и унивиняват хулиганите които ме тормозят - казват "те са нормални и реакциите им също. Ти ги провокираш с действията си, говоренето и начина на обличане!" В училище колкото и да се мъчех да променя мнението на хората за себе си не успях. Почнах да се държа отворено пропуших носех "маски"... С две думи пробвах всичко за тези 3 години но нищо не помогна. Най накрая станах това... след всички жалки опити "да се впиша" в колектива! Учителите сущо не ме харесват - някой ме съжаляват, а други просто подкрепят обидите по мой-адрес от съучениците ми. И те както родителите ми ги оправдават. Аз съм виновен за всичко. Срам за рода, срам за училището... напук на всички живея. Дори не знам какво още ме крепи и ми дава сили... Със самоубийство знам, че нищо няма да се оправи. Просто ще докажа на всички какъв ж алък страхливец наистина съм бил... Не ми пука за хората които ще страдат за мен (едва ли има такива)... Така де с 2 думи живота ми е ад.... Хаха както на всеки тийнейджър... Може би хиперболизирам - придавам огромно значение на проблемите си, може би те са незначителни в сравнение с вашите. И така да е не ми е леко... Пробвал съм да се променя, но някак си не мога... Депресията не иска да ме напусне, черното мислене, песимизмът... Такова е и облеклото ми - родителите ми казват: " не отиваш на рок концерт", а учителите: "тук си на училище, а не на погребение". Учителката по химия ми каза последния път, опитвайки се да затапя един от класа ми в часа по химия "погледни се в огледалото и тогава помисли дали имаш право да говориш". Учителката по немски каза, когато и уплаках, че ме целят с хартии в часа (а тя много добре виждаше, но нищо не им казваше): " ами помисли си дали и ти нас не ни дразниш". Учителите ми пишат слаби уценки какъвто и труд да положа. Родителите ми не искат да ме премстят приет съм в това училище след 7ми клас и било "елитно" аи в другите училища не искат да ме приемат... Хаха сигурно ви стана по - добре? Разбрахте, че не сте най - нещастните хора и има по-тежки съдби от вашите а? Опитвал съм се да се променя много пъти вместо да мърнкам на приятелите си и по форумите, но на не ми се отдава. Някак си всичко е тръгнало на доло. Семейството ми няма пари, нямам високи уценки, имам проблеми със съученици и учители - да за всичко аз съм виновен. Родителите ми си изкарват всичко на мен. Когато в понеделник бях толкова зле, не можех да се дигна от леглото, майка ми започна да ми вика и да ме удря за да стана, крещеше: "стига си се преструвал нищо ти няма, най е лесно така, да бягаш от проблемите си, сигурно имаш контролно... ще ме довършиш виновен си за всичко... такова разочарование си!"... Това почти всеки ден се повтаря. Висок съм 1.80, а тежа около 50 КГ и майка ми ме обвинява и за това... Крещи ми, че съм капризен, че нищо няма да спечеля, като се доведа до анорексия, че я е срам, че съм приличал на червей - плазмодий... Страх ме е почти от всяко лице на улицата... всеки ме гледа странно.. Предпочитам да си стоя в нас пред компютъра - интернет пространството е единственият ми свят в който мога да се отблъсна от реалността. Лаптопът ми е нещо като прозорец към света. Там кадето не ме обиждат, не ми повтарят, че не ставам за нищо и съм пълно разочарование... Моят топъл и уютен свят... Често майка ми ми е вземала лаптопа и го е блъзкала сварвайки ме пред него в изблик на гняв и ярост, много пъти се е опитвала да го счупи, парите за когото сабирах в продалжение на година с по 5 лв на ден (ходех пеш и не си купувах абсолютно нищо)... Майка ми крещи, че той е виновен за "анорексията" ми, че ми изпивал жизнените силички и т.н. тя никога не ме разбира. Опрекваме за всичко добро или лошо. Винаги е недоволна от мен! Баща ми не е далеч по-добре. Той винаги защитава съучениците ми и обвинява мен за всичко. Проблема е може би вазпитанието на майка ми. От малък тя е влагала непрекаснато много грижи в мен. Искала е да е перфектна майка. Не ме е давала на ясли детски градини, не ме пускаше на вън сам с другите деца. Прекарвах дните си в нас разглеждайки книжки или гледайки телевизор. Още от 1ви клас разбрах, че съм различен - някак си не се вписах пак в обстановката. Всичко беше странно. бях толкова изостанал в развитието си. Всичко продължава и до днес! Просто не знам има ли смисал да продължавам? Ще изляза ли някога от тази черна яма? Да мога да нося маски но те не ме водят до нищо хубаво! Преди всичко искам да остана себе си без значение дали ме приемат околните или не...
Извинявам се за правописните грешки, както и за дългата, объркана тема... Просто имах нужда да споделя...
в крайна сметка отиде ли на психолог. Това може много да ти помогне ..
dan40123
03-24-2010, 07:03
заеби тея психолози...
Christine
03-24-2010, 07:12
По-добре на психолог, отколкото на .. нищо? :?
и защо да ги заебе? психолога е човека, който ще го изслуша, ще говори с него като ЧОВЕК, няма да му казва че го е срам от него и тем подобни дето са му ги казвали родителите, учителите и съучениците. Точно психолога е едно от разумните решения за него. Малко или много ще му помогне. Не виждам нищо лошо.
annabelJB
03-24-2010, 08:55
Дори да ни повярваш те разбирам..А на родителите ти хубаво им кажи да спрат с упреците си, защото човек не си избира съдбата :x Не знам защо ми изглеждаш мноооого свестен :-) Де да имаше повече като теб..
dan40123
03-24-2010, 09:21
Мисля, че вашият проблем е дълбоко вкоренен в най-интимното,най-съкровенното подсъсзнание на хомосапиенс. Реално обективно критично и неумолимо погледнато от дясната страна на нещата, ние разбираме как решението на всеки проблем се намира в причините за проблема. :lol:
тъпо ми е пиша простотии, на автора- имаш лс. със здраве
justunique
03-24-2010, 09:25
...
Добре, че вашите са потърсили помощ от психолог преди проблемът да стане перманентен.
Ноо.. наистина мисля също, че майка ти много е сгрешила с възпитанието ти. Проблемът ти в общуването е от това, че не те е пускала с др. деца навън.
Щом всеки те гледа странно - значи ти си виновен. Трябва да промениш външния си вид и държанието си към хората. Не се отчайвай - животът е пред теб! :)
iiordanova
03-24-2010, 12:02
:shock:
Без думи!
Промяната трябва да започне от теб! В себе си имаш много негативни емоции..личат си и от поста ти и те ти пречат. И музиката ти пречи !
Мога да ти кажа едно - успех и главата горе..
AutomatiC
03-24-2010, 12:25
мниението ми е че каквото си втълпяваш,това ще ти се случва.имам чувството,че до такава степен си се отчаял,че приемаш мн насеризоно всичките упреци и обиди от обкражаващите.започни бавни промени,не бързай..колкото по-бавно,толкова по-сигурно.съответно промяната трябва да започва от виншния вид,а по нататък и с това самото ти поведение ще се промени.почни да слушаш разнообразна музика,ходи на някакви уроци,курсове където да имаш връстници,за да може постепенно да се преобщиш и да се научиш да общуваш с околните.между другото и аз съм фенка на ТХ,даже вече от 3 години и те разбирам,музиктата им ти е повлияла,все едно от някъде са ти хвърлили спасителен пояс,за да не погубиш животът си.даже нещата,които разказваш ми напомнят и за самия бил каулиц.колкото до родителите ти,не ги обвинявай,те ти желаят доброто,дори и понякога да ти изглежда,че те мислят за луд.има начин нещата да се оправят,вярвай в себе си,кажи и на родителите си,че искаш да се промениш,но ти трябва силна подкрепа от тяхна страна.с това мога да те посъветвам,може и да имам грешно становище спрямо твоя случай,но това е мнението ми.пожелавам ти успех,дано успееш.. :)
ludikalinki
03-24-2010, 12:46
Виж ся... Sometimes Win, Sometimes Люн...
И с живота е така.
Аз бих те посъветвал да се промениш така, че животът ти оттук нататък да бъде в повечето случаи изпълнен с положителни неща.
Не мога да коментирам музиката на ТХ, защото не ги слушам. Дали музиката може да променя хората - ами сигурно. Аз едно време слушах метъл, но не съм се обличал в черно и не съм носил вериги, пирамидки и т.н.
Сега слушам Хип-Хоп и Рап, но не съм станал Gangsta, е, вярно, по едно време ми се искаше да си взема някакъв шарен суитчър, големи обувки, една голяма емблема на Мерцедес, закачена на верига, да си я сложа на врата и да бъда като Snoop :D Ама... някак си ще изглеждам странно в тези дрехи :D
Ясно е, че на теб цялата тази идеология (Емо и т.н.) ти влияе зле. Затваряш се в себе си, нямаш никакви социални контакти, приятели, хора, с които да се пошляеш навън, да полафиш за това-онова. Лаптопът не може да те заведе на кино, да седне с теб на някоя пейка, да ти помогне да си избереш нови дрехи. Трябват ти хора, нови приятели. Трябва да се промениш! Нашето общество е доста нетолерантно по някога към различните хора, в училище витае злоба, това допълнително те стресира. Но все има някой, с когото могъл да общуваш, да излизаш.
С две думи - трябва ти пълно преобразяване. Опитай да поговориш за проблемите си с по-голям човек, а защо не и с психолог.
AutomatiC
03-24-2010, 12:50
Виж ся... Sometimes Win, Sometimes Люн...
И с животът е така.
Аз бих те посъветвал да се промениш така, че животът ти оттук нататък да бъде в повечето случаи изпълнен с положителни неща.
Не мога да коментирам музиката на ТХ, защото не ги слушам. Дали музиката може да променя хората - ами сигурно. Аз едно време слушах метъл, но не съм се обличал в черно и не съм носил вериги, пирамидки и т.н.
Сега слушам Хип-Хоп и Рап, но не съм станал Gangsta, е, вярно, по едно време ми се искаше да си взема някакъв шарен суитчър, големи обувки, една голяма емблема на Мерцедес, закачена на верига, да си я сложа на врата и да бъда като Snoop :D Ама... някак си ще изглеждам странно в тези дрехи :D
Ясно е, че на теб цялата тази идеология (Емо и т.н.) ти влияе зле. Затваряш се в себе си, нямаш никакви социални контакти, приятели, хора, с които да се пошляеш навън, да полафиш за това-онова. Лаптопът не може да те заведе на кино, да седне с теб на някоя пейка, да ти помогне да си избереш нови дрехи. Трябват ти хора, нови приятели. Трябва да се промениш! Нашето общество е доста нетолерантно по някога към различните хора, в училище витае злоба, това допълнително те стресира. Но все има някой, с когото могъл да общуваш, да излизаш.
С две думи - трябва ти пълно преобразяване. Опитай да поговориш за проблемите си с по-голям човек, а защо не и с психолог.
Sometimes Win, Sometimes Люн... :razz:
annabelJB
03-24-2010, 13:34
Щом всеки те гледа странно - значи ти си виновен.
И как може да е виновен :? Всички му натякват, че е ненормален (не мога да намеря друга дума, която обобщава всичко, което му говорят) - той как да промени това?! Вкъщи пак същото :? Това е психически тормоз, а той не е достатъчно уверен, за да се опълчи и не е уверен, защото всички го убиждат (меко казано)!!!
В случая май наистина е по-добре да отидеш на психолог. А за родителите ти .. нямам думи, когато трябва да те подкрепят, те да те обиждат и да ти натякват. :? Наистина трябва да се опиташ да се промениш, нямам впредвид веднага да станеш оптимист с едното щракване на пръсти, а най-вече за външния ти вид и музиката, която слушаш(определено не ти влияе добре). Другото, което може да промениш, е да излизаш по-често. Нямаш ли някакво любимо занимание, някакво хоби или любим спорт. Може да се запишеш на някакъв курс или нещо такова (както казаха и по-горе), така може да се запознаеш с нови хора, да се разсееш малко. :wink:
И как може да е виновен :? Всички му натякват, че е ненормален (не мога да намеря друга дума, която обобщава всичко, което му говорят) - той как да промени това?! Вкъщи пак същото :? Това е психически тормоз, а той не е достатъчно уверен, за да се опълчи и не е уверен, защото всички го убиждат (меко казано)!!!
Защо не закачат мен или теб? Явно причината е в него. :wink:
FrostHammer
03-24-2010, 16:18
:shock: :shock: С автора имаме много общи еднакви неща за съжаление :(
Ми много гадно наистина...Да нямаш подкрепада на родителите си е като да си прокълнат с черна магия.Просто аз немога да си го представя това защото нашите са ме и все още ме разбират за всичко което ми се случва.И съм им адски признателен де... Немога да ти кажа да не обръщаш внимание на съучиниците си защото просто е невъзможно,и мен са ме обиждали и съм се правил,че не ми пука но си ми пука :D За щастие нашите караници са за 5 минути после пак сме фр.. Незнам какво да ти кажа но по добре потърпи още две години после стани самостоятелен,потърси си работа иди на квартира и заживей нов живот .. положението ти никога няма да се управи според мен,вашите съжаляват,че са те създали и мисля ч никога няма да те заобичат,да не дава бог никому такива родители :? Пак ти казвам докато си на тяхна издръжка просто търпи.. А и един съвет,започни да ядеш повечко и се подстрижи като хората,че тия бритони и емо стилове хич не прилягат на момче,чесно... С времето всичко ще се управи но трябва много търпение.. Късмет :)
annabelJB
03-25-2010, 05:02
Защо не закачат мен или теб? Явно причината е в него. :wink:
Ами той сподели, че майка му го отделяла от другите деца..След като не е общувал с никого той се е превърнал в странен, а от там в "загубеняк".Не виждам неговата вина.Той така е от малък :?
Родителите ти ме отвращават... Съжалявам, че го казвам, но е така.
И какво му е на музиката? My chemical romance не са толкова зле доколкото съм ги чувала. Виж тоалетната хартия няма да ги коментирам.
Преди и мен са ме подигравали, че слушам метъл, че съм се обличала като траурен агент... И какво? Сега пак си слушам метъл и ходя на токчета 10 см...
Ако всеки път позволяваш на нищожните си съученици да те тормозят никога няма да се отървеш от комплексите си.
И психологът също е добра идея. Обаче отиди сам, не с родителите си.
Прекарвах дните си в нас разглеждайки книжки или гледайки телевизор. Още от 1ви клас разбрах, че съм различен - някак си не се вписах пак в обстановката. Всичко беше странно. бях толкова изостанал в развитието си. Всичко продължава и до днес!
Според мен от там е започнал проблема, от малък си се делял .. :? :(
WaterLilly
03-25-2010, 18:00
Не се променяй. Обличаш се както искаш и слушаш каквото искаш, не виждам какво лошо има в това да си себе си.
Това, което според мен е най-добре да направиш, е да се защитаваш повече. Учителката по немски казала, че и ти дразниш другите - казваш й в лицето, че е един отвратителен човек, щом оставя някой да бъде унизен така пред очите й. Майка ти и баща ти казали, че ги е срам от тях - казваш им, че и теб те е срам, че не си случил на родители, на които да им пука за теб и да те обичат. Казват ти, че не отиваш на рок концерт или погребение - отговаряш "майната ти, ще се обличам както реша".
Крещи, сбий се ако трябва. :o В много неприятности ще се забъркаш, но пък чувството за възмездие е върховно. Когато не си си премълчал нищо, нямаш нужда да споделиш във форум. Самото писане на темата може би е било грешка, само за да се изредят толкова хора, които да ти кажат, че ти си виновен и трябва да се промениш. Потърси хора в града ти, които слушат същите групи и се обличат като теб. Те ще те приемат. И относно това, че си 50 кг - вярно си слабичък (не те обвинявам в анорексия), започни у вас да правиш упражнения или тичай, за да си по-силен. Тъкмо ще можеш да се защитаваш.
AutomatiC
03-25-2010, 19:02
Не се променяй. Обличаш се както искаш и слушаш каквото искаш, не виждам какво лошо има в това да си себе си.
Това, което според мен е най-добре да направиш, е да се защитаваш повече. Учителката по немски казала, че и ти дразниш другите - казваш й в лицето, че е един отвратителен човек, щом оставя някой да бъде унизен така пред очите й. Майка ти и баща ти казали, че ги е срам от тях - казваш им, че и теб те е срам, че не си случил на родители, на които да им пука за теб и да те обичат. Казват ти, че не отиваш на рок концерт или погребение - отговаряш "майната ти, ще се обличам както реша".
Крещи, сбий се ако трябва. :o В много неприятности ще се забъркаш, но пък чувството за възмездие е върховно. Когато не си си премълчал нищо, нямаш нужда да споделиш във форум. Самото писане на темата може би е било грешка, само за да се изредят толкова хора, които да ти кажат, че ти си виновен и трябва да се промениш. Потърси хора в града ти, които слушат същите групи и се обличат като теб. Те ще те приемат. И относно това, че си 50 кг - вярно си слабичък (не те обвинявам в анорексия), започни у вас да правиш упражнения или тичай, за да си по-силен. Тъкмо ще можеш да се защитаваш.
глупости на търкалета,за какво му е да прави на пук,нищо няма да спечели ако отиде и се сбие с някой.а родителите му защо трябва да ги приемаме като зверове,явно не могат сами да се оправят,за това са потърсили помощта на психолог,щото ако не го правеха това би значело,че въобще не им пука,а ето,излиза че ги е грижа за синът им.
Грешката е от самото възпитание, поне така мисля. Едно дете трябва да има някаква свобода естествено в нормата, а не както са правилим вашите. Родителите имат голяма новина, аз ако бях нямаше да може да ги изтърпя, честно! Единствено тях трябва да обвиняваш за това.
Но ти не с епроменяй, заради класа ти, заради хоратъа около теб, най-малко за учителката ти по химия и немски, такива учители с камъни бих ги целил, да накърняват достойнството на децата в училище.
А един въпрос, ти как разбра, че си гей на 16 години.. ?
WaterLilly
03-25-2010, 20:14
Как нищо няма да спечели като прави на пук? Да седи и да търпи всички да го подмятат ли? Поне ще знае, че е направил нещо, за да се защити, а не да си мълчи и да се спотайва. Родителите му СА зверове, за да обвиняват него за всичко, че още повече да подкрепят хора, които се държат така със собственото им дете. :? Родителят е човек, който би трябвало да те защити, независимо от всичко, а не да застане срещу теб.
Abigoria
03-25-2010, 22:30
От това, което прочетох, мога да ти кажа, че колкото ти си за психолог, толкова родителите ти също са за такъв. Ако се замислиш, това, че не си комуникативен, е грешка, допусната от тях като си бил дете. Сигурно страдат, че ти страдаш, и несъзнателно ти причиняват болка. Говори с тях. Спокойно.
После. Всяка сутрин заставай пред огледалото и се смей на глас. И гледай как се смееш. Не се кискай, смей се с ГЛАС! Смей се на простотии, смей се на тъпите хора, на смотаните си съученици...
Прави си комплименти. Казвай на огледалото какво харесваш в себе си и защо.
Махни черното от гардероба. Пак можеш да носиш тъмни цветове. Но не и черно, купи си тениска в любимият ти цвят. Забрани си емо- музиката поне за 1 седмица. Изтегли си я Флойд, я Пърпъл, я Рейнбоу... Ще ти помогне много.
Ходи изправен, с високо вдигната глава, и гледай хората в очите, коато минаваш покрай тях. Усмихвай им се. Каза, че пушиш. В моето училище се събираме да пушим зад оградата на даскало. Предполагам и вие така. Отиваш там, като мернеш някой, който ти изглежда симпатичен, оотиваш и искаш огънче примрно. Завържи разговор.
Тея неща ти ги казвам, защото бях в същото положение преди 1- 2 години. Въпреки че не съм била отхвърляна, просто бях свръхемоционална, за разлика от теб. Аз не си траех и много ме плюеха, задето избухвам. А и слушах ( и все още слушам) в пъти по- тежки неща от теб.
Стилът не е всичко. Стилът предизвиква негативизъм.
Стана късно, утре имам да уча, ако искаш да говориш с някого, пиши едно ЛС, виждам, че имаме много общи неща :) Поздрави!
AutomatiC
03-26-2010, 03:20
Как нищо няма да спечели като прави на пук? Да седи и да търпи всички да го подмятат ли? Поне ще знае, че е направил нещо, за да се защити, а не да си мълчи и да се спотайва. Родителите му СА зверове, за да обвиняват него за всичко, че още повече да подкрепят хора, които се държат така със собственото им дете. :? Родителят е човек, който би трябвало да те защити, независимо от всичко, а не да застане срещу теб.
а може и родителите му да са имали неправилно възпитание...от там идват проблемите със детето им и ако все пак автора на темата реши да запази някоя част от достойнството си,не трябва да става като тях,заблудени.
в България е така - когато не си разбран, си луд, побъркан, странен.. и още какво ли не според фантазията на ограничения индивид, който те храни... ако поискаш, ще излезеш от тази депресия, ако искаш... "не мога" не е решение...
Дори да ни повярваш те разбирам..А на родителите ти хубаво им кажи да спрат с упреците си, защото човек не си избира съдбата :x Не знам защо ми изглеждаш мноооого свестен :-) Де да имаше повече като теб..
повече като него ?
повече депресирани идиоти които се закопават в някви тъпи свои проблеми и гледат като на самият живот като проблем ? ще ме извиняваш брато но колкото и да гледам да те разбера според мен живееш живота си просто да умреш ..и да никой не харесва депресията може би оттам ти идва проблема :) все пак и аз мисля че е редно да отидеш на психолог а не да се самосъжаляваш как никой не те харесва
ПП: успех !
kukli4kata001
03-26-2010, 13:51
тва като ти кажат в даскало нещо е някъв огромен тормоз, изпитвала съм го. Беше заради косата ми, щото тя е няква без обем, неподредена и работата беше там, че мои съученички казали, че навсякъде стърчи, хвърчи и сякви такива неща и от там се почна. Казах на мама, че искам преса за коса, купи ме и ето докъде съм сега..нацъфтяла, капе, абе лоша работа. Е кво да направя, мога ли да я излекувам тая болка и аз не знам. Определено кофти тръпка.
Ох хора,майната ви !
Кви психолози , кви 5 леа !? за кво говорим :shock:
А аз съм в същото положение...
Заради такиа изроди като родители и съученици
ся съм бахти изрода ><
БиСексуална,пропуших,по едно време дори започнах да пия >< , нашите ме мислят за наркоманка щото се обличам в някъв тъмен стил ии си топирам косата.... Абе няма кво да обяснявам... Аз съм както теб ! да,който е писал темата !
АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ИСТОРИЯ И ПРИ МЕН ВСЕКИ ДЕН
Х.х ..
Вчера майка ми разбра за всичко и ме обвинява цял ден ,че живея ;] ..Казва,че аз съм единствената грешка в живота ии... ( а тя НИКОГА не се е грижила за мен... тя е лекомислена за всичко.. ) .. Че щяло да и е много по-лесно ако просто изчезна (демек пукна ;д) ... И ,че от както съм се родила само проблеми съм създавала. .А аз единственото което се опитвам да направя е да се разбирам с всички,но не ! Всички са против мен ВИНАГИ ;Х ..
За това не зная кво да те посъветвам... Освен да си живееш живота без да ти пука особено много кво казват околните за теб .. Бъди просто себе си... : )
Има и хора като мен..които са с теб :)
kukli4kata001
03-26-2010, 16:22
Сега като се замисля. Има едно момиче (преди беше в моя клас), имаше си приятели, дори и аз й бях приятелка. А сега всички са ПРОТИВ нея, абсолютно всички, тя няма нито приятели нито познати.Момичето с което преди беше добра приятелка, сега всеки път като я види й крещи в лицето и я обижда. Та тя си ходи сама, отделно си седи от всички останали. Има само едно момиче в момента, с което съм я виждала да разговаря, но няма да се очудя ако и тя скоро и стане нещо като враг. Аз за себе си съм наясно, защо вече не я зачитам, ама се държа с нея като с непозната (не й крещя, не я обиждам) обаче всички други защо я изолират.То май май тя по някъв начин си е виновна. Аз като знам какво представлява.Момчето, което преди я харесваше (ние с него в момента сме що-годе добри приятели) й беше казало, че я обича, подаръци и правеше, пишеше и смс-и за лека нощ, по скайп си чаткаха, излизаха на разходки а-у иии тя също му казваше, че го обича. И като я питам така ли е,ми вика "ем не,аз просто така го казвам" (те бтв не ходеха, май бяха в етап към връзка,ама тя се дърпаше. или греша..хмм.). От там ми беше ясно, щото той предполагам беше сериозен към нея, ама не. Та ся като се замисля колкото е ужасна да е като човек, това изолиране, което й прилагат ще съсипе и абсолютно промени посоката й в живота. абе кофти е, на мен в момента ми стана кофти за нея...е такъв е живота, да се радвам, че не съм на нейно място..
NamelessRomantic
03-26-2010, 20:25
Добре дошъл в клуба.
NamelessRomantic
03-26-2010, 20:36
П.П.
Да,не си само ти,просто всички имаме различна причина да сме различни.При мен,предполагам,е липсата на баща ми и изоставянето му на мен,сестра ми и майка ми.Сега живеем в мизерия,живеем до последните 50 стотинки и от целия стрес към майка ми от години съм се отказал да имам отношения с нея,сиреч говорим рядко и само кгоато ми трябва нещо.И да,скандалите.Почти всеки ден.При мен обаче това че съм аутсайдър,че не мога да комуникирам с другите и че имам собствени виждания за света е осъзнато.
Ако има нещо - ЛС.
PornoMANo
03-27-2010, 08:12
Премести се в друго училище, спри да се обличаш така, да слушаш тая музика и започни да ходиш на фитнес. Аз друго решение не мисля, че има.
Диагнозата която ми слоби психиатъра е: депресивно разтройство в резолтат на което и хранително..... Предписа ми лекарства и т.н. ...
lipsvashh_mi
03-27-2010, 10:18
:shock:
Без думи!
Промяната трябва да започне от теб! В себе си имаш много негативни емоции..личат си и от поста ти и те ти пречат. И музиката ти пречи !
Мога да ти кажа едно - успех и главата горе..
всеки има такива периоди през пубертета-мога да ти кажа,че в 8 клас почти всички се режеха с бръснарски ножчета и то в час например-ама се промениха оттогава много....всеки мина през отделен стил-метъли,емота и тн ,но мисля че на 18 години е нормално да си надживял детството и да мислиш за бъдещето..
психолози не помагат в повечето случчаи-камо ли ако са сухари
Диагнозата която ми слоби психиатъра е: депресивно разтройство в резолтат на което и хранително..... Предписа ми лекарства и т.н. ...Брато по думите ,изглежда си доста умен ,,ПОВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ,,,ДАЙ СКАЙП ИЛИ АХА.БГ ДА ТИ КАЖА КАК ЩЕ СЕ СПРАВИШ
Alex4o0o
04-01-2010, 14:06
в крайна сметка отиде ли на психолог. Това може много да ти помогне ..
Не знам,аз лично не бих се доверила на някой непознат,било то и експерт.
:shock: Адски много ми е гадно за тебе.. Дори и родителите да не те подкрепят.. Нали си им СИН трябва да те приемат такъв какъвто си.. Кажи им всичко това ии как се чувстваш.. Имах един приятел (гадже) той беше по същия начин.. Едно към едно.. Винаги се опитвах да му помогна някак си.. И мисля, че успявах.. Но за съжаление беше болен и така си отиде момчето.. Та както и да е.. Поговри с ваще и им кажи всичко и кажи, че ти е супер гадно.. много ти тежи и т.н. Ако трябва си излей сълзите даже.. :-)
и аз бих пратила детето си на психиатър ако слушаше Токио Хотел...
:shock: Адски много ми е гадно за тебе.. Дори и родителите да не те подкрепят.. Нали си им СИН трябва да те приемат такъв какъвто си.. Кажи им всичко това ии как се чувстваш.. Имах един приятел (гадже) той беше по същия начин.. Едно към едно.. Винаги се опитвах да му помогна някак си.. И мисля, че успявах.. Но за съжаление беше болен и така си отиде момчето.. Та както и да е.. Поговри с ваще и им кажи всичко и кажи, че ти е супер гадно.. много ти тежи и т.н. Ако трябва си излей сълзите даже.. :-)
ТОЧНО
minionka
04-01-2010, 19:19
Четох и четох. От самия ти пост се разбира, че си умно момче. Родтелите ти, не са добре. Би трябвало да те подкрепят, а от съучениците не очаквай и да те разберат. Виж, ако искаш повече приятели, промени си визията. За музиката няма да говоря, защото и аз съм се опитвала да се откажа от пънка, ама стигнах до под кривата круша. Смисъл, не съм се обличала като пънкар никога, или пък прическата, но начина по който се държа с хората стана по-различен, имат повече респект към мен, имам си и приятели. При теб не се получава, даже по-зле става. Ако си промениш визията , всичко ще е по-лесно.
Диагнозата която ми слоби психиатъра е: депресивно разтройство в резолтат на което и хранително..... Предписа ми лекарства и т.н. ...Брато по думите ,изглежда си доста умен ,,ПОВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ,,,ДАЙ СКАЙП ИЛИ АХА.БГ ДА ТИ КАЖА КАК ЩЕ СЕ СПРАВИШ
skype ми е only_one_boy ...
CupcakeMonster
08-03-2010, 21:46
Прекарвах дните си в нас разглеждайки книжки или гледайки телевизор. Още от 1ви клас разбрах, че съм различен - някак си не се вписах пак в обстановката. Всичко беше странно. бях толкова изостанал в развитието си. Всичко продължава и до днес!
Според мен от там е започнал проблема, от малък си се делял .. :? :(
заради което родителите са виновни :(
miminka__94
08-03-2010, 22:52
Не си луд и родителите ти са идиоти- огромни . . . кажи им да се гръмнат . . . всеки е различен,какво хората дето по-трудно се вписват да ги гръмнем ли . . . ужас . . . премести се остави ги тея болни хора . . . направо се чудя как може да има такива "родители".НЕ си луд- ти просто си различен,има хора като теб - намери ги . . .бъди себе си не си мисли,че като си различен си луд . . . и аз искам да съм различна,но съм комерсиална . . . не приемай тези свой черти като недостатъци,приеми ги и се научи да ги обичаш . . . също така отиди на психолог няма да ти навреди,малкия ми братовчет страда от аутизъм - също като теб е затворен,но в много по-тежка форма,не може да гледа хората в очите,не говори почти с никого и се страхува от всички и въпреки това цялото семейство даваме живота си за него и никога няма да кажем,че е луд . . . просто е различен . . . съжалявам много,че твойте родители са такива тъпаци!
ch0purche
08-03-2010, 23:42
:shock: уоу :shock:
Да,всички те съжеляваме , ти мразиш света,мразиш себе си , мразиш баба си , мразиш целия свят , а сигорно си на 13 , нищо ,че пишеш ,че си на 16 .. аз съм спокоен тип .. но когато видя ей такъв целия гримиран идиотски облечен пич , който е намразил света при условие ,че се е родил вчера направооо ми прави ебаси гадното впечатление чесно .. на 17 ще се осазнаеш ама ше ти е късно ..
Anonimen00
08-04-2010, 11:13
пич като гледам как пишеш си интелегентен има хляб в теб . Промени визията си ако трябва нз не е чак толкова трудно ? смени начина на обличане - по светли дрехи , прическата или нз . Родителите ти са ограничени и пошли хора , тях няма какво да ги коментирам. Едно дете каквото и да е то трябва да намира опора от страна на своите родители , подрепа или както искаш го наричай. Те ти потъпкват достойнството. Потърси помощ от професионалист като психиятъра например,който би ти помогнал. Дори сам може да потърсил отговори като четеш философия и психология и разгадаеш различни похвати за успех и комуникация в обществото.Ако трябва тренирай силов спорт или фитнес 1.80 си висок но 50 килограма брат са доста малко за тази височина / аз съм 1.77 и съм 73 кг чиста мускулна маса / ако сега натдадеш малко килограми и посетиш фитнеса за 2/3 месеца , даже и вкъщи да си тренираш , едва ли ще смеят много да ти говорят . така де успех и не се предавай . Така де омраза и злоба ще има винаги и навсякаде в този свят , ти не си виновен , защо се самонараняваш . Просто така е устроен нашия свят още от самия зародиш на вселената , та до нейното биологично развитие , всичко е междувидова конкуренция и няма как да има пълна хармония и разбирателсвто в този свят :) искам сега да се стегнеш и да започнеш да се променяш към по добро
Да,всички те съжеляваме , ти мразиш света,мразиш себе си , мразиш баба си , мразиш целия свят , а сигорно си на 13 , нищо ,че пишеш ,че си на 16 .. аз съм спокоен тип .. но когато видя ей такъв целия гримиран идиотски облечен пич , който е намразил света при условие ,че се е родил вчера направооо ми прави ебаси гадното впечатление чесно .. на 17 ще се осазнаеш ама ше ти е късно ..
И аз бих мразил целия свят ако се държи така с мен...така,че не виждам причина,че солиш пича.Иска да се промени и има нужда от подкрепа а не от негативизъм :) Иначе човек какво да ти кажа,както другите казаха промени мирогледа си.Малко по малко..и най-големият поход започва с първата стъпка,така,че смени музиката,после стила на обличане...работи върху себе си.Ние можем само да те подкрепяме,но същинската работа чака теб.
:)
LuxurySk0B
08-04-2010, 15:33
Ако искаш да се оправи всичко ходи на фитнес , обличай се като гъзар говори повече с хората аз така и не разбрах кви са тия твойте виртуални приятели тамагочи ли си гледаш нз та намери си френдове и вс ще е ок . Стига с тия емо style самопричиняване на болка тва са глупости . И как някви си хулигани те закачали ходи на фитнес няколко месеца пък да видим тогава ше има фул респект
Nafarforii
08-04-2010, 16:13
Абе не се обиждай, ама като гледам какви ги пишеш вашите не са далече от истината. Махни грима, дръж се като нормално момче, излизай по- често, спортувай и ще видиш как другите ще те приемат.
filmimilmi
08-04-2010, 17:56
За съжаление си жертва на майка си. Сам спомена, че като малък не те е пускала на детска градина, където да си играеш с връстници. Това ти е попречило много в по-нататъшното развитие на социалното в теб. Не си знаел как да общуваш с останалите и си загубил темповете на нормалното развитие за възрастта ти. В училище се страхуваш от останалите защото се подценяваш. Мислиш си, че си по-особен, а истината е, че не ти липсва нищо друго освен смелост.
Смелост да общуваш от страх, че каквото и да кажеш, то няма да е на място и ще развали уж добрия тон на общуване, който останалите преди теб са задали. Предпочиташ да стоиш като ням и да си просто част от декора вместо да опиташ да си развържеш езика... Виж, дори да изръсиш някакъв бисер, хубаво е да напомняш на останалите, че и ти си част от отбора. Гледането в земята и мълчанието не те спасяват от оценката на останалите, дори напротив - тя става възможно по-ниска.
Смелост да бъдеш такъв какъвто желаеш да бъдеш. Със сигурност ти се иска да си като останалите. Нещастен си, самотен си, искаш да се промениш, но изпитваш комфорт в това да си все повече същия - страх те е да се пробваш да бъдеш какъвто винаги си желал поради причината, че пътят ти се струва несигурен и подценяваш себе си, че действително можеш да си "нормален".
Смелост да настъпваш онези, които те настъпват умишлено. Ти не си направен от стъкло! Никой не ти забранява да се биеш!
Смелост да покажеш качествата си, с които би изпъкнал пред останалите.
Смелост да си търсиш приятели без да се притесняваш, че биха отрязали поканите ти, а после биха те изгаврили. Има и добри хора! А и не е страшно изобщо. Ако се запознаеш с някого и имаш някаква оферта да излезете по магазини/кино/на разходка или каквото и да било, питай си директно. Все едно, че му предлагаш дъвка. "Искаш ли дъвка?". Ако ти откаже, какво пък толкова, дъвката си остава за теб, а може да предложиш и на друг...
Няма смисъл да се тормозиш повече! Какъвто и да е бил животът ти до сега, това не означава, че остатъкът му задължително ще протече по същия начин. Героите на гимназията се забравят най-бързо. Онези, които те тормозят я ги видиш после, я никога, но поне докато са ти на разположение се опитай да им го върнеш. Както те посъветваха преди мен, започни да се храниш редовно и да тренираш! Родителите ти ще ти дадат пари защото си им дете, а идеята, че ще спортуваш 100% ще я посрещтнат положително. 1.80 си, не се излагай! Ако качиш на килограми ще станеш машинка! Ако искаш си задръж стила, но поне качи на килограми, за да може да се отбраняваш!
След всяка буря изгрява слънце! :)
пп. Най-бързо може да се изкараш от депресията, ако си вземеш куче. Ако родителите ти кажат, че е изключено, тогава помоли психологът, който се занимава с теб да ги облъчи по такъв начин, че да ти позволят. Покрай кучето ще имаш ангажименти - ще го разхождаш навън, т.е. ще излизаш и ще си върнеш здравия вид. Там където го разхождаш може да намериш и приятели, нещо като хора от "клуба на кучешките стопани"... Ще вържеш контакти, дори ще си имаш и най-добър приятел - кучето, то поне никога няма да те предаде! :)
Малкото комуникация ти е попречила доста. Родителите ти са се опитали направо да те "изолират" от всички останали и затова се чувстваш така. Ето и някои съвети от мен, които в повечето случаи са много прости, но вършат и работа повече от психолог.
1) Изкорени всякакви стилове и субкултури - не ти трябва да си "Черна овца" в буквалния смисъл. Без никакви черни неща по теб.
2) Възвърни си самочувствието, като слушаш песни на... Fort Minor, например?
3) Ако имаш високо ниво на малоценност, просто се запиши да тренираш бойни изкуства. Прави мускули, стани ЗДРАВ.
4) Стой ИЗПРАВЕН и почти никога не отстъпвай.
5) Ако си умен, просто учи достатъчно, за да изкарваш оценки и няма как да ти казват "бавен".
6) Чети вицове, разведрявай обстановката. Е, не ставай като мен, чак да се отвратят де, ама :D
7) Бъди СПОКОЕН и не показвай никаква емоция. Когато си нервиран, изкарай си го на боксовата круша. Калява и психиката
8) Мисли като ПОБЕДИТЕЛ
9) Намери си приятелка - ще те оценят по съвсем друг начин
10) Бъди пекан и понякога прави някоя магария, но знай кога можеш да влезеш в лайната, а такива случаи ги избягвай
и съвет номер 11, като за финал - бъди ИСТИНСКИ. Трудно е да бъдеш такъв, но ти го направи. Няма какво да губиш - да не ти пука дали някой ще се нарани от това, когато си прям - ще те уважават.
Малкото комуникация ти е попречила доста. Родителите ти са се опитали направо да те "изолират" от всички останали и затова се чувстваш така. Ето и някои съвети от мен, които в повечето случаи са много прости, но вършат и работа повече от психолог.
1) Изкорени всякакви стилове и субкултури - не ти трябва да си "Черна овца" в буквалния смисъл. Без никакви черни неща по теб.
2) Възвърни си самочувствието, като слушаш песни на... Fort Minor, например?
3) Ако имаш високо ниво на малоценност, просто се запиши да тренираш бойни изкуства. Прави мускули, стани ЗДРАВ.
4) Стой ИЗПРАВЕН и почти никога не отстъпвай.
5) Ако си умен, просто учи достатъчно, за да изкарваш оценки и няма как да ти казват "бавен".
6) Чети вицове, разведрявай обстановката. Е, не ставай като мен, чак да се отвратят де, ама :D
7) Бъди СПОКОЕН и не показвай никаква емоция. Когато си нервиран, изкарай си го на боксовата круша. Калява и психиката
8) Мисли като ПОБЕДИТЕЛ
9) Намери си приятелка - ще те оценят по съвсем друг начин
10) Бъди пекан и понякога прави някоя магария, но знай кога можеш да влезеш в лайната, а такива случаи ги избягвай
и съвет номер 11, като за финал - бъди ИСТИНСКИ. Трудно е да бъдеш такъв, но ти го направи. Няма какво да губиш - да не ти пука дали някой ще се нарани от това, когато си прям - ще те уважават.
подкрепям с две ръце
FunkyBoy
08-04-2010, 21:04
Запичнах да слушам Токио Хотел след това други групи от сорта и постепенно изведнъж се промених. :? :?
Такаа...като за начало си промени стила на обличане.Носи по-светли дрехи щото мога да се хвана на бас че носиш само черно и някакви огромни тениски които също са черни.След това ако искаш си промени прическата.Започни да се занимаваш с нещо интересно.Започни да пееш.Събирай се с хора които имат същите интереси като теб.Например музика.Можеш и да се научиш да свириш на някой инструмент.На бас се хващам, че ще е китара!Участвай в училищните чудесии, каквито и да са те.Другите ще видят, че се променяш и с малко усилия ще почнат да те приемат 8) Освен ако тфа дет си написал не е некаф филм... 8-)
започни да се интересуваш от политика
На бас се хващам, че ще е китара!
8-) 8-) 8-)
vampirelady5
08-05-2010, 14:07
Хайде сега иди при психиатъра или психолога(не разбрах при кой точно ще ходиш) и му кажи всичко това, което си написал! Пишеш, че рядко някой те разбирал, психолозите са затова да разбират, затова иди и сподели! :)
всъщност от няколко месеца вече съм на 17!!! Няма какво да осъзнавам!
Махай емо облеклото простотия е! Започвай да избиваш комплекси върху другите да видиш как ще се оправиш :o :grin:
vanio1015
08-28-2010, 17:41
и аз бях на психолог шото имах навик да се заяда с някои в даскало и следващата почивка да го набия 8-) 8-)
пък наще даже решиха че имам пристрастяване към боя
а по-скоро беше шото бях мноо раздразнителен
ама няяше как да им кажа "аве глупаци мноо ме дразнат тия хора и за тва ги бия"
даже се докарах до последно предупреждение за изклучване :Д
темата базик ли е или така ми се струва?
ако е сериозна, от ой град си?
Махай емо облеклото простотия е! Започвай да избиваш комплекси върху другите да видиш как ще се оправиш :o :grin:
и това е решение :lol:
еми мелница си е
Да живее спама .
Ам пич кфо стана нещо промени ли се , иска ми се да ти помогна ама незнам как :smt112
Да ти кажа пич туко що се връщам от море.Разхождах се по пясъка на плажната ивица около 4 часа О.о и си мислех за разни неща,дори и да ти се стори тъпо и за твойта тема си мислех,та си казах ,че като се върна ще напиша нещо по нея..ето пиша ..Виш сега..Ти тук учакваш всички да плачем за теб,защото ти излизаш малкия сакатко,който всички тормозят..да,ама ти поне имаш интернет,имаш къща , имаш ядене..има хора,които и това нямат..и ще ти кажа нещо .. твойте родители са утрепки ,но те не са виновни..да не са..ти сам избираш,какво да правиш ..ти може цял ден да се съжаляваш какъв нещастник си ,а може и да се вземеш в ръце ,да почнеш да учиш и да си поставиш цел в живота,следвай я..ще успееш ,аз съм сигорен..няма нищо невъзможно .. това че уния тапаци,които наричаш родители те тормозят няма нищо общо .. има родители,които спукват от бой децата си..да ти кажа общо взето има хора които са 1000000 пъти по-зле от тебе..и все пак..постави си цел..учи..бъди с високо самочуствие и ще постигнеш целите си .. не обръщай внимание на родителите си .. просто си казвай ,че те са долни утрепки ,а ти ще постигнеш 10 пъти повече от тях,и така се стимулирай .. деаа знам аз не съм в такава ситуация ама така бих постъпил .. пиша от лап топ и предполагам сичко е в правописни грешки ама да не ви пука ,дано да разчиташ :D .. аре са горе главатаа и т'фа е не обръщай внимание на идиотите..винаги има такижа :-P
всъщност от няколко месеца вече съм на 17!!! Няма какво да осъзнавам!време е за промяна,тия емо стайл простотии го забрави,тва е женска работа,акакто казаха,давай някаф спорт майна,примерно фитнес,ако не фитнес то футбол,спорта много помага,той сплотява хората или поне завързваш контакти :)
litexforever
09-05-2010, 15:21
не съм чел мненията до тук,така,че моето може да се дублира.
1.до сега си напраил някои супер тъпи неща.земи си промени стила.доколкото разбрах хората не те взимат на сериозно зарадеи облеклото ти.
2.що не се оплачеш в закрила на детето щом те бият родителите и съучениците.
3.почни да се занимаваш с нещо.примерно спорт или някво хоби,да се запознаеш с други хора.
пич като отидеш на психолог като почнете да си говорите му кажи '' пурата си е просто пура ''
Да ти кажа пич туко що се връщам от море.Разхождах се по пясъка на плажната ивица около 4 часа О.о и си мислех за разни неща,дори и да ти се стори тъпо и за твойта тема си мислех,та си казах ,че като се върна ще напиша нещо по нея..ето пиша ..Виш сега..Ти тук учакваш всички да плачем за теб,защото ти излизаш малкия сакатко,който всички тормозят..да,ама ти поне имаш интернет,имаш къща , имаш ядене..има хора,които и това нямат..и ще ти кажа нещо .. твойте родители са утрепки ,но те не са виновни..да не са..ти сам избираш,какво да правиш ..ти може цял ден да се съжаляваш какъв нещастник си ,а може и да се вземеш в ръце ,да почнеш да учиш и да си поставиш цел в живота,следвай я..ще успееш ,аз съм сигорен..няма нищо невъзможно .. това че уния тапаци,които наричаш родители те тормозят няма нищо общо .. има родители,които спукват от бой децата си..да ти кажа общо взето има хора които са 1000000 пъти по-зле от тебе..и все пак..постави си цел..учи..бъди с високо самочуствие и ще постигнеш целите си .. не обръщай внимание на родителите си .. просто си казвай ,че те са долни утрепки ,а ти ще постигнеш 10 пъти повече от тях,и така се стимулирай .. деаа знам аз не съм в такава ситуация ама така бих постъпил .. пиша от лап топ и предполагам сичко е в правописни грешки ама да не ви пука ,дано да разчиташ :D .. аре са горе главатаа и т'фа е не обръщай внимание на идиотите..винаги има такижа :-P
абе нищо лично ама мене кфо ме интересува , че 4 часа си се разхождала по пясяка на морето ? .........
Gamedzilla
09-05-2010, 19:10
Не си сам споко, хората ме мислят за маниак. (моят проблем идва от видеоигрите)
Munika123
09-11-2010, 02:40
Виж сега един савет... облечи се с някакви така наречени "хаусърски" или "чалгаджийски дрехи" (тфа за да не те гледат странно) ...Пострижи се 2-3 номер (ако си с дълга коса) (може и без простижка) ...Без черни моливи гримове там .. около лицето .. без лак на ноктите ..значки ..(пробвай за 3-4 часа така) ..Изтръсваш се в центъра на някое кафене и седиш така примерно 20 мин.. на следващия ден 1 час примерно.. Това го направи да свикнеш .. След това отиди в дискотека или някаква градинка.... ама с много, много хора където се събират (нали с "актуално" облекло което носиш) и пробвай да се запознаеш с някой..Фани си женска най-накрая (избери си визия която ти харесва и да не плаши другите.. ) Дано да съм ти била полезна.. не те обвинявам нито нищо ..Трябват ти приятели (познати) за излизане ..приятелка ... :) :-) късмет И ПРОБВАЙ!
ChalgaBoy
09-11-2010, 03:33
пич като отидеш на психолог като почнете да си говорите му кажи '' пурата си е просто пура ''
:shock: е т'ва е да си тъп :-o
По темата: Отиди на психолог :-o
kokosety
09-11-2010, 10:08
Разкажи какво ства променяш ли се?Полагаш ли усилия или хич
Sladurchoo
09-11-2010, 19:01
:shock: :shock: отиди на психолога и му кажи всичко това
Трябват ти приятели (познати) за излизане ..приятелка ... :) :-) късмет И ПРОБВАЙ!
ммм той не беше ли гей ? :-o