View Full Version : За родителите ви.
Знаят ли вашите родители, че правите секс? И ако да по какъв начин, и как реагираха, дават ли ви савети?
nikity9926
03-25-2010, 14:04
Пфф, е как да не знаят ве :D Нищо не ми казват освен да внимавам да не стане някоя беля 8)
johnnybravo
03-25-2010, 14:48
Мисля, че незнаят :(
DjPiRgOs
03-25-2010, 14:49
Знаят Знаят
BigFakeSmile
03-25-2010, 15:10
Знаят, нямаше бурни реакции
:-D Това наистина си е тийн въпрос
Много хубава тема! Не са ме питали и аз не съм им казвала, но съм убеден, че знаят понеже с прияеля ми сме заедно вече от доста време. :)
hahavteen
03-25-2010, 16:38
Знаят. Даже ми освободиха терена когато исках да го направя за първи път. Тоест не съм им казвала "Искам да правя секс идете някъде" но майка ми се усети и така... Иначе не сме обсъждали подробности. Мама ме пита дали всичко е било ок аз казах да и това беше. Със сегашния ми приятел не съм им казвала кога го направихме но така и така вече съм достатъчно голяма така че...
YouDontKnowMe
03-25-2010, 18:42
Знаят.В началото майка ми беше малко притеснена, но с времето отшумя.
Мойте не знаят. Не подозират дори... и именно затова никога не са повдигали темата :D
Ноо ако случайно разберат (което 100% няма как да стане :D) ще ми строшат главата :(
Wikzinka
03-25-2010, 18:45
Знаят ... приеха го добре :)
нем ама сигурно предполагат и все пак не им влиза в работата ;)
travmiriaN
03-25-2010, 18:52
нем ама сигурно предполагат и все пак не им влиза в работата ;)
готин аватар :) ..
по темата: за кво им е да знят ? аз питам ли ги ?
Biskfitka
03-25-2010, 19:42
Майка ми знае.Баща ми даже не предполага.. 8-)
Thealwaysthinkingone
03-25-2010, 19:48
Мисля, че най-близкият разговор, който водехме за това бепе:
-Баща ми дай ключовете от королата.
-Защо са ти къде ще ходиш?
-Няма да я карам просто ги дай...
:razz: :razz:
хах уби ме ... честно :D sry не се сдържах.... :razz:
Не съм им казвала, но знаят :D Мама каза само да се пазя :P
travmiriaN
03-25-2010, 20:57
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: мале ти ми разби мечтите
НЕЕЕ! Родителите ми дори не знаят, че съм имал връзки! На техни познати синът им е излязал от казармата и наще намират за странно, че си има гадже (момиче)! Момчето е на 24! КАКВО? СТАР МОМЪК ЛИ ЩЕ СИ ОСТАНА? :D :D :D
znaqt daje mi kupuvat te prezervativite :D :P
Alex4o0o
03-26-2010, 11:48
Не знаят но мисля че подозират...една учителка намекнала нещо на майка ми 8-)
два дни след като го направих им казах , мама си разсърди, защото и бях обещала , че няма , но уви ... и казаха просто да внимавам и да се пазя
adonismega
03-28-2010, 14:50
Майка ми знае,баща ми и той сигурно.Чак съвети не,само за контрацептиви,не за секса.За реакция ...не знам защо майка се понацупи като и казах,че правя анален. Тя и майка ти е била курва от малка,и е давал в г ъ з а си.А баща ти не му пука щото не ти е баща,нали се сещаш че както ти се ебеш със всеки срещнат ,така и майка ти го прави.
lovercho93
03-28-2010, 16:45
Майка ми знае,баща ми и той сигурно.Чак съвети не,само за контрацептиви,не за секса.За реакция ...не знам защо майка се понацупи като и казах,че правя анален. Тя и майка ти е била к***а от малка,и е давал в г ъ з а си.А баща ти не му пука щото не ти е баща,нали се сещаш че както ти се ебеш със всеки срещнат ,така и майка ти го прави.
\:D/
LovelyGirl
03-28-2010, 16:59
Знаят, но само с майка ми съм говорила на тази тема. Прие го много добре.
veron4ety
03-28-2010, 18:38
Моите не знаят, но много ми се иска една вечер да бъда с гаджето си без те да разберат и нз как да стане... някакви идеи?
само баштатко ми знае ;д :lol: с него си разменяме опит :razz:
RAYNE666
03-28-2010, 18:53
И двамата знаят. :) Нямаше проблеми, казаха ми единствено да внимавам и да се пазя.
kremen4eto
03-28-2010, 18:59
Моите не знаят, но много ми се иска една вечер да бъда с гаджето си без те да разберат и нз как да стане... някакви идеи?
Начини много. Експерт съм. Само опиши ситуацията :P
По темата: Не съм им казвала. Мисля, че знаят, но се срамуват да ме попитат.
Ем да, винаги са знаели. Ся не съм тръгвал да им разправям "абе наще, оня ден си направих сефтето..." ама никога не съм го крил. И то си е нормално някфо на 14-15 години да си правил секс и вашите да знаят, при положение че си момче. При момичетата е малко по-различно
Определено не знаят.,понеже никога не говоря с тях на тема секс или любов :lol:
знаят,от време на време съм говорил само с майка си,за да обменяме опит :lol:
Callisto
03-28-2010, 19:35
Още след като го направих за първи път на следващия ден имах среща с баща ми в една кръчма. Понеже момчето преспа у нас и викам айде да те запозная с баща ми, а той много искаше, понеже му е голям фен и му беше интересно що за човек е. Отидохме до кръчмата , запознах ги. Баща ми адски много се израдва, че съм му оказала честта да го запозная с момчето, а не съм го скрила от него. Гаджето и баща ми адски много си паснаха и много се харесаха. Един от първите въпроси, които зададе беше " вие двамата правите ли секс?" :D Ние естествено единодушно отговорихме "да", при което баща ми дигна ръце и почна да крещи " Евала...мойте уважения, че ми казахте истината...БРАВО" :shock: :D Знаех, че баща ми е яко луд, но чак пък толкова...казвам му, че правя секс, учаквам някой шамар или конско, а вместо това получих ръкостискане и уважението му. :D
С баща ми винаги, като се съберем в кръчмата и си говорим на всички теми. Както казва той "Аз не съм ти баща, аз съм ти приятел" и наистина е най-добрият ми приятел. Често дискутирана тема е тази за секса и говорим з анея без проблем пред всички. В кръчмата познавам абсолютно всички клиенти и персонала, но това не ми пречи да гоовря открито за секс пред тях. Всичките хора там са ми като семейство. С някой от тях даже съм живяла заедно, други са ми доведени майки, доведени братя или сестри и тн. Аз съм зодия стрелец и не се притеснявам да говоря открито за секс пред тях. Не смятам, че трябва да ги лъжа или нещо подобно. Знам, че ако някога имам проблем те ще са насреща да ми помогнат. Важното, за да се разбираме с родителите си е това да си имаме доверие и да си споделяме. Баща ми даже като чу, че правя секс и веднага ми купи презервативи, за всеки случей ми купи Ескапел, заведе ме на лекар да ми предпишат противозачатъчни и тн. :)
Спя с гаджето си още от както се знаем. Живеем се заедно вече 8 месеца и родителите ни са съгласни с това. Събирали сме се на по вечеря аз, гаджето, баща ми и майка му и сме говорили. Изяснихме си нещата, че ние двамата правим секс, обичаме си се, искаме да събем заедно...от тогава живеем заедно и всички са доволни и нямаме проблеми от страна на родителите. Не се е случвало майка му да каже малък е, той не тр да прави секс, не може да спите заедно, пращай го да си ходи и тем подобни, а е в правото си да го каже, но тя ни има довеие.
Споделяйте с родителите си! Някога и те са били на тази възраст и те са правили секс и са се чудили как да кажат на техните. Гарантирам ви, че ще се радват, че децата им се пораснали и, че са им се доверили да споделят тайната си с тях :)
:lol: :razz: :razz: :razz: Кееефиии !!
По темата: Не мисля, че знаят. Майка ми може би подозира нещо... Бяхме забравили 1/2 пъти опаковки от презервативи до клавиатурата и майка ми после ми е чистила стаята (само тя влиза там) и опаковките ги нямаше. :D :D :D :D :-D :-D :-D Явно я е срам да повдигне въпроса, ама аз така и предпочитам.
veron4ety
03-29-2010, 04:47
Начини много. Експерт съм. Само опиши ситуацията :P
По темата: Не съм им казвала. Мисля, че знаят, но се срамуват да ме попитат.
Ами аз просто искам да бъда една нощ с него без те да разберат, защото ще ме убият хах а и той много мрънка, че иска.
sweetchef
03-29-2010, 12:14
Ми предполагам знаят,а иначе майка ми постоянно ми казва да се пазя :)
майка като научи се разрева, незнайно защо 8-) .. а бащата май незнай или се прай на луд
monincetyyy
04-03-2010, 11:39
Знаят, моят приятел дори спи вкъщи нормално е да знаят. На майка ми й казах още първия път, но и преди това си бях говорила с нея по тези въпроси и благодарение на нея имах достатъчно сексуална култура, когато спах за сефте с момче. Баща ми също знае, но не го обсъждаме особено много, само ме бъзика от време на време за това :) радвам се че с тях мога да разговарям по каквито и да е въпроси.. много са ми помогнали :) а и те са по ненормални от нас във всяко едно отношение, тъй че не се очудвам, че нямам проблеи с общуването с тях :-P :P :P
YouDontKnowMe
04-03-2010, 14:50
Майка ми знае още след първият ми път. И преди това сме споменавали някоя дума за секс. Тогава тя изпадна в шок :D Но се свести . Споделям й ако имам проблеми , знае общо взето какво правя. Вкъщи се говори спокойно за секс.
И баща ми знае , че водя полов живот, но не сме говорили никога за това.
Не ме е питал :D Аз нямам нищо против да говоря :D
Съвети не са ми давали. Бях си грамотна още тогава.
Не знаят,защото ако разберат ще ме изхвърлят от нас :Д , ама нали знаете : забранените неща са най-интересни,така че все пак съм на 14 и ако разберат няма да съм сред вас вече :grin:
nEwiDimkaTa
04-03-2010, 18:08
мм наще незнаят .. н0 мама иска да и сп0делям сичко .. н0 аз и казвам сам0 за някои м0и приятели .. иначе един ден се прибрах малк0 п0 късн0 и тя ми каза че неиска да направя неината грешка (забременяла е от баща ми на 16 и са се разделили когат0 сам била на 1 :-o ) мисля да я п0слушам ... каза ми че бил0 трудн0 да си дете и да гледаш дете :( ...
YouDontKnowMe
04-03-2010, 18:49
Майка ми знае,баща ми и той сигурно.Чак съвети не,само за контрацептиви,не за секса.За реакция ...не знам защо майка се понацупи като и казах,че правя анален. Тя и майка ти е била к***а от малка,и е давал в г ъ з а си.А баща ти не му пука щото не ти е баща,нали се сещаш че както ти се ебеш със всеки срещнат ,така и майка ти го прави.
А ти си ментално увреден ^^
misslowe
04-03-2010, 18:59
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: мале ти ми разби мечтите
0пределено ги разбии .. ++ .. :grin:
а по темата : .. още не знаят .. нямам протия да им кажа .. ама нз реакциятаа .. :D и
Е нз дали знаят ама не е тяхна работа се пак живота си е мой! 8)
mimsssssss
04-03-2010, 18:59
Знаят. Все пак съм вече на 19. Открито с баща ми не сме говорили, само веднъж му казах че симам гадже и той ми вика вествена ли си? И тотално онемях. С тоя човек не може да се говори по принцип, ама и аз бях малка и исках да му споделя, а той идота ме пита идиотщини... добре, че не поддържаме никакви контакти вече. С майка ми говоря открито за всичко, знае кога ми е бил първият път - аз се чуствах толкова горда като го направих, издържах една седмица само да го пазя в тайна и и казах. Тя се зарадва, че съм и казала, малко се притесни дали не съм избързала... ама никога не съм се карала с нея. Давала ми е съвети как да се пазя, ходила съм на гинеколог с нея, рабира ме се перфектно :) Радвам се, че с майка ми мога да говоря на всякакви теми.
Ballbreaker
04-03-2010, 19:47
Абе не сме говорили, но снощи майка ми отвори темата и съвсем ясно ми заяви, че не иска да съм девствен на 20, което говори първо, че не само няма против, но и се притеснява дали не съм девствен, второ, че няма понятие какво правя.
:-o
nefchi_bs
04-03-2010, 20:42
Не съм им казвала..Но и да знаят не е тяхна работа...
barbiegirl
04-03-2010, 21:03
Майка ми знае. Каза само да се пазя. :)
TheBeliever
04-03-2010, 21:22
Не съм им казвала, но няма как да не са се досетили - все пак от 10 месеца живея с приятеля ми :-D Едва ли очакват да се държим за ръчичка.
Съвети мисля, че и да искам не мога да получа от тях. Те са от поколението, за което темата "секс" е табу и самият опит за разговори по този въпрос е обречен на провал. Но не го чувствам като загуба. Не горя от желание да слушам за креватните подвизи на родителите си 8-)
transformable
04-04-2010, 01:00
мм не ;) Девствен съм :o
Ако сте правили секс в нормална възраст,няма защо да не знаят родителите :) при мен нямаше проблеми..разбраха ме само с поглед :D
Obsession
04-04-2010, 08:27
Майка ми знае, да.
А ти си ментално увреден ^^
Моля ти се! Същия ей тоя дето е пратил глупавия пост щеше да ме съди за сексуален тормоз, защото ме беше нарекъл к*рва и аз му бях казала че ще му разглобя главата! 8-) Супер най-изпадналия тип! :shock: :o
На маика ми й казах няколко дена след като го направих, а тя ми заяви, че е мислела, че много преди това съм имала сексоален живот. :D
После дойде с мен при генеколог за противозачатъчни. Иначе много не говорим по тази тема, на мен не ми пречи, но тя е от хората които не се бъркат в нещата на другите и си гледат само в тяхната паница.
[Една седмица след като и казах тя влезе в стаята ми когато не трябва, и после каза че не иска да умира млада. 8-) ]
С баща ми много рядко говоря понеже не живея с него. Сигурно предполага след като ходя с прителя си почти година, но едва ли някога ще ме пита нещо.