PDA

View Full Version : УФ УЖАСЕН ПРОБЛЕЕЕМ!!!

gabi222
03-25-2010, 15:41
Значи проблемът ми е следният.. когато беше студено времето,дори и да съм облечена по-леко,се потя.. сега,когато се стопли,отново се потя,дори и да съм леко облечена.. а когато се напръскам с дезедорант НАПРАВО на гола мишница,ме щипе...защо такааа не мога повечеее :(

dead_princess
03-25-2010, 15:42
пробвай с Одорекс /май така се казваше/ :)

pamii
03-25-2010, 15:50
На колко си ? За да не се потиш си взимай душ сутринта преди училище! 8)

tonie__
03-25-2010, 15:52
мен пък дланите ми се потят супер много!но съм чувала,че Одорекс много помага-има както обикновен,така и за крака и ръце.

ShowMeHowToLie
03-25-2010, 15:53
Използвай рол он...На мен например никога дезодоранти не са ми понасяли :]]

mimsssssss
03-25-2010, 15:53
ползвай рексона, но не веднъж на 24 часа, а поне на 7-8 си слагай :)
тва е от пубертета най - вероятно, няма какво да се тревожиш

DarkKisss
03-25-2010, 16:01
и аз съм доволна от Odorex :}

vagarious
03-25-2010, 16:02
ползвай рексона, но не веднъж на 24 часа, а поне на 7-8 си слагай :)
тва е от пубертета най - вероятно, няма какво да се тревожиш

Да, и аз съм на същото мнение.От 1год. я използвам и да ти кажа - страшно доволна съм.Просто бъди по-постоянно и когато се сетиш се пръскай. :)

gabi222
03-25-2010, 16:02
Mnogo e gadno..nito mi e toplo,nito ni6to-i kogato pogledna-ogromno petno :( mn e nepriqtno...a daje i na nai-golemiqt styd pak se potqh :? a tova Odorex sigurno v aptekite se prodava,az bqh 4ela nqkakvi temi,4e bilo vredno :shock:

linaXX
03-25-2010, 16:04
и аз съм доволна от Odorex :}
Интересно ми е да попитам колко време ти издържа .. в смисъл на опаковката пише до 10 дни без изпотяване,а на мен ми държи по 4, най-много 5,но наистина тия дни са прекрасни и ми се струват като двойно,ноо все пак няма да откажа и повече :D

gabi222
03-25-2010, 16:22
?????

MouSe
03-25-2010, 16:39
Тоя Одорекс много се хвали ама аз бях чувала,че имало странични ефекти.Например ако се потиш много под мишниците и се напръскаш с одорекс изобщо няма да се потиш там,но ще ти избие например под носа. И аз исках да го пробвам ама не отказах след като разбрах за страничните ефекти.

TheOnee
03-25-2010, 16:48
Тоя Одорекс много се хвали ама аз бях чувала,че имало странични ефекти.Например ако се потиш много под мишниците и се напръскаш с одорекс изобщо няма да се потиш там,но ще ти избие например под носа. И аз исках да го пробвам ама не отказах след като разбрах за страничните ефекти.И там пробваш Одорекс 8-)

PinkFloydSound
03-25-2010, 16:54
Тоя Одорекс е супер вредното и смотано нещо... Как може да го ползвате, при положение 4е по тоя на4ин вървите срещу собствената си природа и физиологи4ни нужди?!?!? Нали на тялото му е НУЖНО да отделя пот, за да се поддържа терморегулативния процес на кожата? А с този боклук само си прецаквате жлези, функции и т.н.
И на мен отскоро ми щипе ааадски много, като се напръскам, но 4ак така не се потя. От какво може да е това щипене?

vagarious
03-25-2010, 17:07
Тоя Одорекс е супер вредното и смотано нещо... Как може да го ползвате, при положение 4е по тоя на4ин вървите срещу собствената си природа и физиологи4ни нужди?!?!? Нали на тялото му е НУЖНО да отделя пот, за да се поддържа терморегулативния процес на кожата? А с този боклук само си прецаквате жлези, функции и т.н.
И на мен отскоро ми щипе ааадски много, като се напръскам, но 4ак така не се потя. От какво може да е това щипене?ой

Мми, ако кожата ти не понася много добре бръснача(ако с него се почистваш) или там,което използваш за премахване на космите.Попринцип там е по-нежна кожа и може да се получи и този момент.Аз съм например така по краката след епилация - като ги намажа с лосион и стой, та гледай. 8-) :)

magincis
03-25-2010, 17:45
Използвай рол он...На мен например никога дезодоранти не са ми понасяли :]]

И аз съм така. Използвам на Nivea. :)

angel4eto100
03-25-2010, 19:01
Аз използвам дезодорант Адидас и съм стршно доволна както и фа с ориза но ти решаваш може да вземеш и рол она с ориз на фа също помага :P

liim0nka
04-01-2010, 15:00
вземи си стик помага изключително много..попринцип не вярвам на реклами и такива неща, но на Lady Speed Stick 24/7 е страхотен, цял ден бях на у-ще- не съм се изпотила веднъж дори.. струва 5 и 30 някъде..не вярвах, че съществува такъв продукт.. 8-)

kok
04-01-2010, 15:08
Не само тоя Одорекс, но и всички други продукти против изпотяване, които съдържат алуминий и талк са много вредни. На мен горещо ми препоръчват Део кристала на Балеа (продава се в дрогериите на DM), които не е скъп (към 4 лв). Той е натурален и безвреден - поне така казват, а аз съм склонна да вярвам :-o . Още не съм си го купила и не мога да гарантирам, че е добър.

Иначе Rexona е номер 1. Но е пълна с химии.

YouAteMyHeart
04-01-2010, 15:15
Не само тоя Одорекс, но и всички други продукти против изпотяване, които съдържат алуминий и талк са много вредни. На мен горещо ми препоръчват Део кристала на Балеа (продава се в дрогериите на DM), които не е скъп (към 4 лв). Той е натурален и безвреден - поне така казват, а аз съм склонна да вярвам :-o . Още не съм си го купила и не мога да гарантирам, че е добър.

Иначе Rexona е номер 1. Но е пълна с химии.

Ползвам на Balea мъжкия рол-он и понякога спрея.Много съм доволен!Дори след кола маска веднага да се намажа/напръскам няма щипане и раздразнение.+2 пъти в седмица ползвам Одорекс и проблеми с изпотяването вече нямам. :)

Sisi7u
04-08-2010, 12:04
вземи си стик помага изключително много..попринцип не вярвам на реклами и такива неща, но на Lady Speed Stick 24/7 е страхотен, цял ден бях на у-ще- не съм се изпотила веднъж дори.. струва 5 и 30 някъде..не вярвах, че съществува такъв продукт.. 8-)
така е, много е ефикасен ;]] :) :) :)

xSANYAx
04-08-2010, 12:05
[b]Тоя Одорекс е супер вредното и смотано нещо... Как може да го ползвате, при положение 4е по тоя на4ин вървите срещу собствената си природа и физиологи4ни нужди?!?!? Нали на тялото му е НУЖНО да отделя пот, за да се поддържа терморегулативния процес на кожата? А с този боклук само си прецаквате жлези, функции и т.н.[b]

Точно така~ :)