View Full Version : УФ УЖАСЕН ПРОБЛЕЕЕМ!!!
Значи проблемът ми е следният.. когато беше студено времето,дори и да съм облечена по-леко,се потя.. сега,когато се стопли,отново се потя,дори и да съм леко облечена.. а когато се напръскам с дезедорант НАПРАВО на гола мишница,ме щипе...защо такааа не мога повечеее :(
dead_princess
03-25-2010, 15:42
пробвай с Одорекс /май така се казваше/ :)
На колко си ? За да не се потиш си взимай душ сутринта преди училище! 8)
мен пък дланите ми се потят супер много!но съм чувала,че Одорекс много помага-има както обикновен,така и за крака и ръце.
ShowMeHowToLie
03-25-2010, 15:53
Използвай рол он...На мен например никога дезодоранти не са ми понасяли :]]
mimsssssss
03-25-2010, 15:53
ползвай рексона, но не веднъж на 24 часа, а поне на 7-8 си слагай :)
тва е от пубертета най - вероятно, няма какво да се тревожиш
DarkKisss
03-25-2010, 16:01
и аз съм доволна от Odorex :}
vagarious
03-25-2010, 16:02
ползвай рексона, но не веднъж на 24 часа, а поне на 7-8 си слагай :)
тва е от пубертета най - вероятно, няма какво да се тревожиш
Да, и аз съм на същото мнение.От 1год. я използвам и да ти кажа - страшно доволна съм.Просто бъди по-постоянно и когато се сетиш се пръскай. :)
Mnogo e gadno..nito mi e toplo,nito ni6to-i kogato pogledna-ogromno petno :( mn e nepriqtno...a daje i na nai-golemiqt styd pak se potqh :? a tova Odorex sigurno v aptekite se prodava,az bqh 4ela nqkakvi temi,4e bilo vredno :shock:
и аз съм доволна от Odorex :}
Интересно ми е да попитам колко време ти издържа .. в смисъл на опаковката пише до 10 дни без изпотяване,а на мен ми държи по 4, най-много 5,но наистина тия дни са прекрасни и ми се струват като двойно,ноо все пак няма да откажа и повече :D
Тоя Одорекс много се хвали ама аз бях чувала,че имало странични ефекти.Например ако се потиш много под мишниците и се напръскаш с одорекс изобщо няма да се потиш там,но ще ти избие например под носа. И аз исках да го пробвам ама не отказах след като разбрах за страничните ефекти.
Тоя Одорекс много се хвали ама аз бях чувала,че имало странични ефекти.Например ако се потиш много под мишниците и се напръскаш с одорекс изобщо няма да се потиш там,но ще ти избие например под носа. И аз исках да го пробвам ама не отказах след като разбрах за страничните ефекти.И там пробваш Одорекс 8-)
PinkFloydSound
03-25-2010, 16:54
Тоя Одорекс е супер вредното и смотано нещо... Как може да го ползвате, при положение 4е по тоя на4ин вървите срещу собствената си природа и физиологи4ни нужди?!?!? Нали на тялото му е НУЖНО да отделя пот, за да се поддържа терморегулативния процес на кожата? А с този боклук само си прецаквате жлези, функции и т.н.
И на мен отскоро ми щипе ааадски много, като се напръскам, но 4ак така не се потя. От какво може да е това щипене?
vagarious
03-25-2010, 17:07
Тоя Одорекс е супер вредното и смотано нещо... Как може да го ползвате, при положение 4е по тоя на4ин вървите срещу собствената си природа и физиологи4ни нужди?!?!? Нали на тялото му е НУЖНО да отделя пот, за да се поддържа терморегулативния процес на кожата? А с този боклук само си прецаквате жлези, функции и т.н.
И на мен отскоро ми щипе ааадски много, като се напръскам, но 4ак така не се потя. От какво може да е това щипене?ой
Мми, ако кожата ти не понася много добре бръснача(ако с него се почистваш) или там,което използваш за премахване на космите.Попринцип там е по-нежна кожа и може да се получи и този момент.Аз съм например така по краката след епилация - като ги намажа с лосион и стой, та гледай. 8-) :)
magincis
03-25-2010, 17:45
Използвай рол он...На мен например никога дезодоранти не са ми понасяли :]]
И аз съм така. Използвам на Nivea. :)
angel4eto100
03-25-2010, 19:01
Аз използвам дезодорант Адидас и съм стршно доволна както и фа с ориза но ти решаваш може да вземеш и рол она с ориз на фа също помага :P
liim0nka
04-01-2010, 15:00
вземи си стик помага изключително много..попринцип не вярвам на реклами и такива неща, но на Lady Speed Stick 24/7 е страхотен, цял ден бях на у-ще- не съм се изпотила веднъж дори.. струва 5 и 30 някъде..не вярвах, че съществува такъв продукт.. 8-)
Не само тоя Одорекс, но и всички други продукти против изпотяване, които съдържат алуминий и талк са много вредни. На мен горещо ми препоръчват Део кристала на Балеа (продава се в дрогериите на DM), които не е скъп (към 4 лв). Той е натурален и безвреден - поне така казват, а аз съм склонна да вярвам :-o . Още не съм си го купила и не мога да гарантирам, че е добър.
Иначе Rexona е номер 1. Но е пълна с химии.
YouAteMyHeart
04-01-2010, 15:15
Не само тоя Одорекс, но и всички други продукти против изпотяване, които съдържат алуминий и талк са много вредни. На мен горещо ми препоръчват Део кристала на Балеа (продава се в дрогериите на DM), които не е скъп (към 4 лв). Той е натурален и безвреден - поне така казват, а аз съм склонна да вярвам :-o . Още не съм си го купила и не мога да гарантирам, че е добър.
Иначе Rexona е номер 1. Но е пълна с химии.
Ползвам на Balea мъжкия рол-он и понякога спрея.Много съм доволен!Дори след кола маска веднага да се намажа/напръскам няма щипане и раздразнение.+2 пъти в седмица ползвам Одорекс и проблеми с изпотяването вече нямам. :)
вземи си стик помага изключително много..попринцип не вярвам на реклами и такива неща, но на Lady Speed Stick 24/7 е страхотен, цял ден бях на у-ще- не съм се изпотила веднъж дори.. струва 5 и 30 някъде..не вярвах, че съществува такъв продукт.. 8-)
така е, много е ефикасен ;]] :) :) :)
[b]Тоя Одорекс е супер вредното и смотано нещо... Как може да го ползвате, при положение 4е по тоя на4ин вървите срещу собствената си природа и физиологи4ни нужди?!?!? Нали на тялото му е НУЖНО да отделя пот, за да се поддържа терморегулативния процес на кожата? А с този боклук само си прецаквате жлези, функции и т.н.[b]
Точно така~ :)