.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

УФ УЖАСЕН ПРОБЛЕЕЕМ!!!

Значи проблемът ми е следният.. когато беше студено времето,дори и да съм облечена по-леко,се потя.. сега,когато се стопли,отново се потя,дори и да съм леко облечена.. а когато се напръскам с дезедорант НАПРАВО на гола мишница,ме щипе...защо такааа не мога повечеее

Супер фен Аватара на dead_princess
    пробвай с Одорекс /май така се казваше/

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    На колко си ? За да не се потиш си взимай душ сутринта преди училище!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Град
    Пловдив
    мен пък дланите ми се потят супер много!но съм чувала,че Одорекс много помага-има както обикновен,така и за крака и ръце.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Използвай рол он...На мен например никога дезодоранти не са ми понасяли :]]

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ползвай рексона, но не веднъж на 24 часа, а поне на 7-8 си слагай
    тва е от пубертета най - вероятно, няма какво да се тревожиш

Град
    На стадиона за бягане.
    и аз съм доволна от Odorex :}
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    ползвай рексона, но не веднъж на 24 часа, а поне на 7-8 си слагай
    тва е от пубертета най - вероятно, няма какво да се тревожиш
    Да, и аз съм на същото мнение.От 1год. я използвам и да ти кажа - страшно доволна съм.Просто бъди по-постоянно и когато се сетиш се пръскай.
    Big or small, lies are lies!

Mnogo e gadno..nito mi e toplo,nito ni6to-i kogato pogledna-ogromno petno mn e nepriqtno...a daje i na nai-golemiqt styd pak se potqh a tova Odorex sigurno v aptekite se prodava,az bqh 4ela nqkakvi temi,4e bilo vredno

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    и аз съм доволна от Odorex :}
    Интересно ми е да попитам колко време ти издържа .. в смисъл на опаковката пише до 10 дни без изпотяване,а на мен ми държи по 4, най-много 5,но наистина тия дни са прекрасни и ми се струват като двойно,ноо все пак няма да откажа и повече

Тоя Одорекс много се хвали ама аз бях чувала,че имало странични ефекти.Например ако се потиш много под мишниците и се напръскаш с одорекс изобщо няма да се потиш там,но ще ти избие например под носа. И аз исках да го пробвам ама не отказах след като разбрах за страничните ефекти.

Цитирай Първоначално написано от MouSe
    Тоя Одорекс много се хвали ама аз бях чувала,че имало странични ефекти.Например ако се потиш много под мишниците и се напръскаш с одорекс изобщо няма да се потиш там,но ще ти избие например под носа. И аз исках да го пробвам ама не отказах след като разбрах за страничните ефекти.
    И там пробваш Одорекс

Мега фен
    Тоя Одорекс е супер вредното и смотано нещо... Как може да го ползвате, при положение 4е по тоя на4ин вървите срещу собствената си природа и физиологи4ни нужди?!?!? Нали на тялото му е НУЖНО да отделя пот, за да се поддържа терморегулативния процес на кожата? А с този боклук само си прецаквате жлези, функции и т.н.
    И на мен отскоро ми щипе ааадски много, като се напръскам, но 4ак така не се потя. От какво може да е това щипене?

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Тоя Одорекс е супер вредното и смотано нещо... Как може да го ползвате, при положение 4е по тоя на4ин вървите срещу собствената си природа и физиологи4ни нужди?!?!? Нали на тялото му е НУЖНО да отделя пот, за да се поддържа терморегулативния процес на кожата? А с този боклук само си прецаквате жлези, функции и т.н.
    И на мен отскоро ми щипе ааадски много, като се напръскам, но 4ак така не се потя. От какво може да е това щипене?
    ой

Мми, ако кожата ти не понася много добре бръснача(ако с него се почистваш) или там,което използваш за премахване на космите.Попринцип там е по-нежна кожа и може да се получи и този момент.Аз съм например така по краката след епилация - като ги намажа с лосион и стой, та гледай.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от ShowMeHowToLie
    Използвай рол он...На мен например никога дезодоранти не са ми понасяли :]]
    И аз съм така. Използвам на Nivea.

Аз използвам дезодорант Адидас и съм стршно доволна както и фа с ориза но ти решаваш може да вземеш и рол она с ориз на фа също помага :P

Голям фен Аватара на liim0nka
    вземи си стик помага изключително много..попринцип не вярвам на реклами и такива неща, но на Lady Speed Stick 24/7 е страхотен, цял ден бях на у-ще- не съм се изпотила веднъж дори.. струва 5 и 30 някъде..не вярвах, че съществува такъв продукт..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Не само тоя Одорекс, но и всички други продукти против изпотяване, които съдържат алуминий и талк са много вредни. На мен горещо ми препоръчват Део кристала на Балеа (продава се в дрогериите на DM), които не е скъп (към 4 лв). Той е натурален и безвреден - поне така казват, а аз съм склонна да вярвам . Още не съм си го купила и не мога да гарантирам, че е добър.

Иначе Rexona е номер 1. Но е пълна с химии.

Цитирай Първоначално написано от kok
    Не само тоя Одорекс, но и всички други продукти против изпотяване, които съдържат алуминий и талк са много вредни. На мен горещо ми препоръчват Део кристала на Балеа (продава се в дрогериите на DM), които не е скъп (към 4 лв). Той е натурален и безвреден - поне така казват, а аз съм склонна да вярвам . Още не съм си го купила и не мога да гарантирам, че е добър.

Иначе Rexona е номер 1. Но е пълна с химии.
    Ползвам на Balea мъжкия рол-он и понякога спрея.Много съм доволен!Дори след кола маска веднага да се намажа/напръскам няма щипане и раздразнение.+2 пъти в седмица ползвам Одорекс и проблеми с изпотяването вече нямам.

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    вземи си стик помага изключително много..попринцип не вярвам на реклами и такива неща, но на Lady Speed Stick 24/7 е страхотен, цял ден бях на у-ще- не съм се изпотила веднъж дори.. струва 5 и 30 някъде..не вярвах, че съществува такъв продукт..
    така е, много е ефикасен ;]]

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    [b]Тоя Одорекс е супер вредното и смотано нещо... Как може да го ползвате, при положение 4е по тоя на4ин вървите срещу собствената си природа и физиологи4ни нужди?!?!? Нали на тялото му е НУЖНО да отделя пот, за да се поддържа терморегулативния процес на кожата? А с този боклук само си прецаквате жлези, функции и т.н.[b]
    Точно така~
    • Обичай,за да те обичат! •

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си