View Full Version : въпрос относно диетите ..
Imperfect
03-26-2010, 07:56
еми искам да подържам теглото си ..
запозната съм с 90-дневната диета ..
искам да попитам дали мога да я следвам ,като някакъв подхранващ режим .. например нали да си я спазвам както трябва , но вечерята да ми е толкова колкото обяда .. дали това ше се отрази по някакъв начин ?
bybinkaf
03-26-2010, 08:04
90-дневната, хм, трябва голяма воля за да я почнеш, но опитай, ако няма ефект ще ядеш колкото е необходимо (вечерята)
titinkaa
03-26-2010, 08:43
Ако мислиш да почваш 90-дневната диета,по-добре си я спазвай както е описано,и на вечеря яж половината от обяда,за да имаш ефект
Всичко е спорт и здравословно ядене!!! За какво трябва да лишаваш организма си... Всичко е до колко,кога и как ядеж и задължително спорт... 8-)
twilightHeart
03-26-2010, 11:10
Много спорт и вода. Лишавай се само от боклуците ( чипс, снаксове, кроасанчета и т.н.).
Imperfect
03-26-2010, 16:02
а сухар на обяд може ли да се яде :-o
Всичко е спорт и здравословно ядене!!! За какво трябва да лишаваш организма си... Всичко е до колко,кога и как ядеж и задължително спорт... 8-)
Здравословното хранене предполага да се лишаваш от някои неща така или иначе. Аз примерно не съм яла пържени картофи от страшно много време, година може би, само 2-3 пъти съм си вземала по няколко картофчета, чипс последно ядох по-миналата година през май... В началото си го налагаш, после го приемаш като част от живота си. По-бесно е да кажеш "яж здравословно", отколкото да го направиш.
П. П. Не те нападам, не искам да ме разбираш грешно, като ти гледам снимката, явно добре балансираш нещата :) Ама на момчетата сякаш ви е по-лесно... изразходвате повече енергия и не ви се яде толкова много сладко (пък нас, като сме в цикъл, не ти трябва да се опитваш да ни спреш)