Влез

View Full Version : Крем против стрии '' Дева ''

darka1
03-26-2010, 18:03
На 14 съм ... бях 65 кг., а сега съм 57 ... ще отслабвам още ... в следствие на това стриите, които имах и преди това, се увеличиха много ... не мога да се гледам ... така ми се нацепи кожата ... не знам как ще сложа бански ... а иначе от вчера започнах и да бягам, а и правя упражнения ... кожата ми се стяга, но стриите много ме притесняват ... имам и малко целулит, но не е толкова страшно ... та въпросът ми е можете ли да ми препоръчате някакво кремче или лосион, за да се справя с този проблем ... не искам нещо много скъпо ... нашите няма да искат да дадат 20 лева за крем ... стягащ крем ли трябва да си взема или крем против стрии и основният ми въпрос е относно кремът на '' Дева '' против стрии ... можете ли да ми препоръчате нещо до 10 лева ... не искам много скъпи кремове, защото не съм сигурна дали ще ми помогнат ... знам, че трябва да се масажира със съответния крем, но нямам идея какъв крем ми е необходим ... моля ви помагайте :)

http://www.framar.bg/%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BF_%D0%B2-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B8-200-%D0%BC%D0%BB-pid30005269.html това трябва да е, но намерих и това http://www.picvalley.net/u/3/626_011.JPG ... не знам кое от двете е

titinkaa
03-26-2010, 18:07
Тоя на Дева знам че е хубав

darka1
03-26-2010, 19:20
Моля ви давайте мнения ... наистина искам да се заема сериозно с проблема, но не знам дали този крем е хубав и дали има някой по - добър :oops:

darrie
03-26-2010, 20:21
за 1-вото нз, обаче 2-рото на мен не ми помогна. :?

darka1
03-26-2010, 20:34
Ама то това май е, за да не ти излизат нови стрии ... точно затова се чудя дали това е правилният крем ... май трябва да си взема някой стягащ или тълбоко хидратиращ ? ... :? не знам

Biskfitka
03-26-2010, 21:17
Ползвала съм второто.Няма ефект...Вземи си на Икаров.. :)

lipstick
03-28-2010, 08:56
Аз използвам този на Дева-за сега съм доволна :oops:

beautifully2000
03-28-2010, 09:00
опитай с икаров не е скъп и мисля че ще ти помогне :-)

soni4kuu
03-29-2010, 06:46
Ама то това май е, за да не ти излизат нови стрии ... точно затова се чудя дали това е правилният крем ... май трябва да си взема някой стягащ или тълбоко хидратиращ ? ... :? не знам
стягащия и дълбоко хидратиращия само ще ги спрат да не излизат нови иначе за махането знам само за 1 крем който е около 30 лв. иначе на мен този на икаров ми го дадоха ,за да не излизат нови ,но само за тва иначе икаров не помага за премахването им!!!!

UnForgettableDream
03-29-2010, 07:32
стягащия и дълбоко хидратиращия само ще ги спрат да не излизат нови иначе за махането знам само за 1 крем който е около 30 лв. иначе на мен този на икаров ми го дадоха ,за да не излизат нови ,но само за тва иначе икаров не помага за премахването им!!!!

А дали може име на този дето е около 30 лева. Не, че ми се дават, но ако не стане с на Икаров да знам поне, че има и друг вариант. :( А на някой на Икаров дали му е помогнал за премахването, защото на мен спряха да ми излизат, но няма как да ги махна.. :?

divaneee
03-29-2010, 08:34
От две седмици си правя една процедура със смляно кафе и масло от жожоба. Мисля, че някъде 5-6 пъти съм го правила. Значи точни пропорции не мога да ти кажа, аз си правя на око. Смесвам ги в една купичка и влизам в банята. Докато съм под душа, масажирам местата, където имам целулит и стрии и да ти кажа забелязва се малка разлика. Стриите не са изчезнали, но поне се свиха малко, а и не се появяват нови. :)

pErFeKt_GiRl
03-29-2010, 08:52
Стрии не могат да се премахват ако вече са ''узрели'' но ако са млади тоест са червени мисля,че можеше или се заличаваха .Аз бих ти препоръчала да се мажеш с бебешко олио така кожата ти става по еластична и няма да ти се появяват стрии.

пп: на каква диета си ако може да попитам :)

darka1
03-29-2010, 10:00
Стрии не могат да се премахват ако вече са ''узрели'' но ако са млади тоест са червени мисля,че можеше или се заличаваха .Аз бих ти препоръчала да се мажеш с бебешко олио така кожата ти става по еластична и няма да ти се появяват стрии.

пп: на каква диета си ако може да попитам :)

Аз ли ?

pErFeKt_GiRl
03-29-2010, 16:43
^дам ти :) смисъл защото си писала,че отслабваш и продалжаваш да отслабваш,на диета ли си или ..

foreverr
03-29-2010, 16:45
Ами първият не съм го изпозлвала, но втория една приятелка го изпозлваше и беше доволна.А и не е скъп 6-7-8 лева някъде е...

SmilezZz
03-29-2010, 16:54
Не съм го ползвала точно този крем,но по принцип продуктите на Дева са добри

ivonka11
03-29-2010, 17:59
Ами крема от 30 лева как се казва ?

darka1
03-29-2010, 19:05
^дам ти :) смисъл защото си писала,че отслабваш и продалжаваш да отслабваш,на диета ли си или ..

Не съм на диета ... правя много упражнения просто ... не се ограничавам много с храната - гледам та уж да избягвам сладко, газирано, тестяно, пържено, но нещо не ми се получава ... май само от газираното успешно се ограничавам ... коремни преси, обръч, въже, тичане, упражнения с така наречената '' швейцарска топка '', велоергометър ... това му е майката ... не държа на диети .. става ми лошо

pErFeKt_GiRl
03-30-2010, 04:54
мхм..еми мажи се с бебешко олио за да не ти излизат повече, така кожата ти ще стане по ''разтеглива'' както казах :)

ivonka11
03-30-2010, 07:41
Ами кажете някакъв крем, който може да ги намали до незабележимост. Щото те не може да се махат.....поне да не се виждата толкова. Ами може да ви звучи абсурдно, но нали знаете препаратите за тен ако си мажеш само стриите дали ще потъмнеят до цвета на кожата ти ? :D

pifiella
03-30-2010, 16:08

Не съм на диета ... правя много упражнения просто ... не се ограничавам много с храната - гледам та уж да избягвам сладко, газирано, тестяно, пържено, но нещо не ми се получава ... май само от газираното успешно се ограничавам ... коремни преси, обръч, въже, тичане, упражнения с така наречената '' швейцарска топка '', велоергометър ... това му е майката ... не държа на диети .. става ми лошо
Хора айде научете се,че се пише тестени изделия

darka1
03-30-2010, 17:08

Хора айде научете се,че се пише тестени изделия

Зле, зле ... не знаех, че газираното и сладкото са тестени изделия :lol: