.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен

Крем против стрии '' Дева ''

На 14 съм ... бях 65 кг., а сега съм 57 ... ще отслабвам още ... в следствие на това стриите, които имах и преди това, се увеличиха много ... не мога да се гледам ... така ми се нацепи кожата ... не знам как ще сложа бански ... а иначе от вчера започнах и да бягам, а и правя упражнения ... кожата ми се стяга, но стриите много ме притесняват ... имам и малко целулит, но не е толкова страшно ... та въпросът ми е можете ли да ми препоръчате някакво кремче или лосион, за да се справя с този проблем ... не искам нещо много скъпо ... нашите няма да искат да дадат 20 лева за крем ... стягащ крем ли трябва да си взема или крем против стрии и основният ми въпрос е относно кремът на '' Дева '' против стрии ... можете ли да ми препоръчате нещо до 10 лева ... не искам много скъпи кремове, защото не съм сигурна дали ще ми помогнат ... знам, че трябва да се масажира със съответния крем, но нямам идея какъв крем ми е необходим ... моля ви помагайте

http://www.framar.bg/%D0%B4%D0%B5%D0...d30005269.html това трябва да е, но намерих и това http://www.picvalley.net/u/3/626_011.JPG ... не знам кое от двете е

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Тоя на Дева знам че е хубав

Голям фен
    Моля ви давайте мнения ... наистина искам да се заема сериозно с проблема, но не знам дали този крем е хубав и дали има някой по - добър

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    за 1-вото нз, обаче 2-рото на мен не ми помогна.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Голям фен
    Ама то това май е, за да не ти излизат нови стрии ... точно затова се чудя дали това е правилният крем ... май трябва да си взема някой стягащ или тълбоко хидратиращ ? ... не знам

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ползвала съм второто.Няма ефект...Вземи си на Икаров..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Аз използвам този на Дева-за сега съм доволна
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

опитай с икаров не е скъп и мисля че ще ти помогне

Цитирай Първоначално написано от darka1
    Ама то това май е, за да не ти излизат нови стрии ... точно затова се чудя дали това е правилният крем ... май трябва да си взема някой стягащ или тълбоко хидратиращ ? ... не знам
    стягащия и дълбоко хидратиращия само ще ги спрат да не излизат нови иначе за махането знам само за 1 крем който е около 30 лв. иначе на мен този на икаров ми го дадоха ,за да не излизат нови ,но само за тва иначе икаров не помага за премахването им!!!!

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    стягащия и дълбоко хидратиращия само ще ги спрат да не излизат нови иначе за махането знам само за 1 крем който е около 30 лв. иначе на мен този на икаров ми го дадоха ,за да не излизат нови ,но само за тва иначе икаров не помага за премахването им!!!!
    А дали може име на този дето е около 30 лева. Не, че ми се дават, но ако не стане с на Икаров да знам поне, че има и друг вариант. А на някой на Икаров дали му е помогнал за премахването, защото на мен спряха да ми излизат, но няма как да ги махна..

Град
    Русе
    От две седмици си правя една процедура със смляно кафе и масло от жожоба. Мисля, че някъде 5-6 пъти съм го правила. Значи точни пропорции не мога да ти кажа, аз си правя на око. Смесвам ги в една купичка и влизам в банята. Докато съм под душа, масажирам местата, където имам целулит и стрии и да ти кажа забелязва се малка разлика. Стриите не са изчезнали, но поне се свиха малко, а и не се появяват нови.

Град
    там някаде
    Стрии не могат да се премахват ако вече са ''узрели'' но ако са млади тоест са червени мисля,че можеше или се заличаваха .Аз бих ти препоръчала да се мажеш с бебешко олио така кожата ти става по еластична и няма да ти се появяват стрии.

пп: на каква диета си ако може да попитам

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pErFeKt_GiRl
    Стрии не могат да се премахват ако вече са ''узрели'' но ако са млади тоест са червени мисля,че можеше или се заличаваха .Аз бих ти препоръчала да се мажеш с бебешко олио така кожата ти става по еластична и няма да ти се появяват стрии.

пп: на каква диета си ако може да попитам

Аз ли ?

Град
    там някаде
    ^дам ти смисъл защото си писала,че отслабваш и продалжаваш да отслабваш,на диета ли си или ..

Ами първият не съм го изпозлвала, но втория една приятелка го изпозлваше и беше доволна.А и не е скъп 6-7-8 лева някъде е...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не съм го ползвала точно този крем,но по принцип продуктите на Дева са добри
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ами крема от 30 лева как се казва ?

Голям фен
    ^дам ти смисъл защото си писала,че отслабваш и продалжаваш да отслабваш,на диета ли си или ..
    Не съм на диета ... правя много упражнения просто ... не се ограничавам много с храната - гледам та уж да избягвам сладко, газирано, тестяно, пържено, но нещо не ми се получава ... май само от газираното успешно се ограничавам ... коремни преси, обръч, въже, тичане, упражнения с така наречената '' швейцарска топка '', велоергометър ... това му е майката ... не държа на диети .. става ми лошо

Град
    там някаде
    мхм..еми мажи се с бебешко олио за да не ти излизат повече, така кожата ти ще стане по ''разтеглива'' както казах

Ами кажете някакъв крем, който може да ги намали до незабележимост. Щото те не може да се махат.....поне да не се виждата толкова. Ами може да ви звучи абсурдно, но нали знаете препаратите за тен ако си мажеш само стриите дали ще потъмнеят до цвета на кожата ти ?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Не съм на диета ... правя много упражнения просто ... не се ограничавам много с храната - гледам та уж да избягвам сладко, газирано, тестяно, пържено, но нещо не ми се получава ... май само от газираното успешно се ограничавам ... коремни преси, обръч, въже, тичане, упражнения с така наречената '' швейцарска топка '', велоергометър ... това му е майката ... не държа на диети .. става ми лошо
    Хора айде научете се,че се пише тестени изделия
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pifiella
    Хора айде научете се,че се пише тестени изделия
    Зле, зле ... не знаех, че газираното и сладкото са тестени изделия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си