View Full Version : помогнете... моля
kamsssity
03-27-2010, 09:41
Значи ето го и моят проблем. От скоро родителите ми не ме пускат да излизам изобщо с приятелите ми и аз все по- често им се нервя, рева в стаята си и вече не издържам! Даваите съвети какво да правя. Вече съм говорила с тях на тази тема, но те неискат да ме пускат където и да било
bloodymirror
03-27-2010, 10:53
Забелязах ето тази част от написаното от теб : ''Вече съм говорила с тях на тази тема'' .. там е проблема,ако не искаш да стоиш в стаята си до живот и да се самосъжаляваш и да се измъчваш защо не тре пускат никъде,ПОГОВОРИ С ТЯХ,разнищи проблема и всичко ще е добре! :)
Забелязах ето тази част от написаното от теб : ''Вече съм говорила с тях на тази тема'' .. там е проблема,ако не искаш да стоиш в стаята си до живот и да се самосъжаляваш и да се измъчваш защо не тре пускат никъде,ПОГОВОРИ С ТЯХ,разнищи проблема и всичко ще е добре! :)
С това всичко се изчерпа!
danibebi
03-27-2010, 11:10
Питай ги защо не те пускат..трябва да има основателна причина :? след това поговори с тях..кажи им,че неможеш вечно да си си вкъщи,докато другите ти фр. са навън и се забавляват..може и да каниш приятелите ти у вас :grin:
nIkEnCeTy_bE
03-27-2010, 11:20
Кажи им как се чустваш. Може би ти нямам доверие, това е най често срещания проблем. Така като ревеш и се инатиш, нищо няма да постигнеш. Разговори и това е. Така ще изясните проблема.
petinkataaa
03-28-2010, 14:54
явно ти нямат доверие..заслужи си го..било то дори и за 2 часа през деня,но да излизаш :)