PDA

View Full Version : Ами знам че не е подходящият раздел но...

yamaha436
03-27-2010, 23:09
Хора преди половин час бях усмихнат а сега почнах да си ги вталпявам и незнам какво да правя моля ви дайте ми съвет много ми е зле притеснявам се само без да ми препоръчвате хапове щото ми писна...

girlche
03-27-2010, 23:13
Хора преди половин час бях усмихнат а сега почнах да си ги вталпявам и незнам какво да правя моля ви дайте ми съвет много ми е зле притеснявам се само без да ми препоръчвате хапове щото ми писна...

първо като знаеш , че е грешен раздела защо пишеш тук?
второ . . все пак трябва да ти хрумне , че тва не е фън .. !
и трето.. ай ще ти кажа !

На всички се случва така, в един момент да си весел, в друг не ! И този , който ти е препоръчал хапове, е много зле !

anna93
03-28-2010, 05:40
Както каза girlche на всеки се е случвало в един момент да е весел, в друг не. Така че ще ти мине и няма да ти трябват хапчета, лекарства и т.н.

plamba95
03-28-2010, 09:41
Както каза girlche на всеки се е случвало в един момент да е весел, в друг не. Така че ще ти мине и няма да ти трябват хапчета, лекарства и т.н.най често настроението се оправа с музика такава за dance :-P пусни си нещо моШно и силно :lol:

w0sh
03-28-2010, 10:00
Преместена в "У дома".

Мисля, че е най-удачно.

danibebi
03-28-2010, 10:29
Човек не винаги може да бъде в настроение и не пий хапове.Аз, ако винаги когато ми е гадно пия хапове,до ся да съм се натровила :? успокой се ще ти мине.Слушай нещо весело. :grin:

Chrissie
03-28-2010, 12:23
Изгубил си настроение, случва се. Обаче хапчетата са ти напълно излишни, бе, човек! :? Изобщо не ти трябва нещо такова. :? Ето няколко съвета, с които можеш да опиташ:

1. Пусни някаква музика - за препоръчване, любимата ти, разбира се. Но в никакъв случай не си пускай някакви депресарски песни - в превод, никакви балади, ще станеш по-зле. :wink:

2.Излез навън, поразоди се, отиди на кино, ако искаш. Прави нещо различно.

3. Разсейва се с каквото можеш от всякакви лошо мисли - телевизията е много хубав начин, ако успееш да си намериш нещо в неделя следобяд. :D А ако си падаш и по книги - ето ти още един начин да избягаш от действителноста. На мен това ми помага адски много.

А пък най-доброто средство е да седнеш и да разрешиш проблема си, както си му е ред. Не можеш да бягаш вечно, затова направи нещо, щом те притеснява толкова много.

Успех! \:D/

petinkataaa
03-28-2010, 14:38
при всеки има такива моменти :)

onestar
03-28-2010, 16:08
Легни и си изкарай един здрав сън. :)

basscho
03-28-2010, 16:43
Това е от пубертета, всички сме така :)

Tempest
03-28-2010, 16:59
аз като съм на пълна тишина и садвам.. затва слушам винаги музика.. препоръчвам ти ако си падаш по по-бързата музичка нещо на Camo & Krooked ^^ мноу диви парчета има.. на мен ми помагат :P

пък такова садване е нормално... особено ако си на възраст между 13 и 18