View Full Version : Крем за стегнато тяло '' Гарниер ''
http://www.pazaruvaj.com/kozmetika-za-tjalo-c3237/garnier/intensive-skin-care-krem-za-tjalo-sys-stjagaw-efekt-200ml-p36672750/ ... искам да ми се стегне малко кожата, защото доста отслабнах ... не ми липсват упражнения .. ходя да бягам от няколко дни и правя и други упражнения ... но имам стрии и малко целулит ... този сягащ крем дали ще ми помогне ?
Някой ще ми отговори ли ?? :(
лично аз не вярвам на такива кремове .. :-D :?
+
cherrygloss
03-28-2010, 14:30
+
+2 :(
пари на вятъра
billytalent
03-28-2010, 14:33
Няма как някакъв крем да ти стегне кожата
вместо да даваш 8 лева за някакво кремче от 200 мл, което според мен не действа, дай тези пари за фитнес. Гарантирам ти че ще се стегнеш. Ако ходиш поне 1 път седмично и си постоянна, сама ще видиш резултата. Лично аз това бих те посъветвала. Успехи :)
1 път в седмицата 8-) :lol:
YouAteMyHeart
03-28-2010, 14:48
Ако чакаш един крем да ти оправи проблема мн се лъжеш.
Уражнение:
Легнали по гръб, с повдигнати от таза вертикално нагоре крака. Сгъваме леко в коленете и кръстосваме краката в глезените. Ръцете са отпуснати в страни от тялото на пода. Вдишваме, а с издишването свиваме коленете към тялото и повдигаме таза от пода. Вдишваме, стягаме мускулите на корема и се връщаме в изходно положение.
дам.. още ли вярвате на тея глупости...
Loshotia
03-28-2010, 15:07
Аз съм доволна от този на Дева. По- евтин е, а видимо кожата се стяга след 2 седмици
hotchery
03-28-2010, 15:10
виж кфо .няма как от крем да ти се махнат стриите!това са разкъсани пластове клетки от отслабжането ти.няма как един крем да ти ги "слепи" :shock:
Loshotia
03-28-2010, 15:20
Видимо яко си внушаваш
Е добре, че беше ти да ми кажеш!!! Чудя се как досега съм живяла без твоето експертно мнение, основано на обективна доза емпиризъм.
Иначе стриите могат да се свиват, но наистина изцяло не могат да се премахнат. Със свинска мас е най- ефикасно, въпреки че има разни кремчета, които казват, че помагали, но те са доста пари
Послепис: научете се някой като ви пита нещо, да отговаряте на въпроса от темата, а не да си поствате заучените фразички.
Защо тогава й го препоръчваш, след като си наясно с това? И вземи валериян :)
Loshotia
03-28-2010, 15:29
`Щото това ми е помагало( и мас и Дева). А ти си вземи правописен речник :)
billytalent
03-28-2010, 15:32
И аз съм чувала,че от използването на мас има ефект,но задължително трябва да е обезсолена
Loshotia
03-28-2010, 15:37
И аз съм чувала,че от използването на мас има ефект,но задължително трябва да е обезсолена
Аз съм я мазала в продължение на месеци, защото в началото на пубертета ми изведнъж много ми порастна бюста и много ми се нацепи кожата. Използва се и от бременни( същност те май основно) по време на бременност, за да им стане по- еластична кожата. Цаката е да се взима по малко, защото бързо гранясва.
Loshotia мерси ... отговори ми на въпроса от друга тема за крема на Дева ... ще си взема него май ... и да поясня, че кожата ми не е някаква отпусната, а леко отпусната и основният проблем не е отпуснатата кожа, а стриите :)