- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем за стегнато тяло '' Гарниер ''
http://www.pazaruvaj.com/kozmetika-z...0ml-p36672750/ ... искам да ми се стегне малко кожата, защото доста отслабнах ... не ми липсват упражнения .. ходя да бягам от няколко дни и правя и други упражнения ... но имам стрии и малко целулит ... този сягащ крем дали ще ми помогне ?
Някой ще ми отговори ли ??![]()
лично аз не вярвам на такива кремове ..![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
+Първоначално написано от ecstazy
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
+2Първоначално написано от psych0
![]()
пари на вятъра
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Няма как някакъв крем да ти стегне кожата
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
вместо да даваш 8 лева за някакво кремче от 200 мл, което според мен не действа, дай тези пари за фитнес. Гарантирам ти че ще се стегнеш. Ако ходиш поне 1 път седмично и си постоянна, сама ще видиш резултата. Лично аз това бих те посъветвала. Успехи![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
1 път в седмицата![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ако чакаш един крем да ти оправи проблема мн се лъжеш.
Уражнение:
Легнали по гръб, с повдигнати от таза вертикално нагоре крака. Сгъваме леко в коленете и кръстосваме краката в глезените. Ръцете са отпуснати в страни от тялото на пода. Вдишваме, а с издишването свиваме коленете към тялото и повдигаме таза от пода. Вдишваме, стягаме мускулите на корема и се връщаме в изходно положение.
дам.. още ли вярвате на тея глупости...
Аз съм доволна от този на Дева. По- евтин е, а видимо кожата се стяга след 2 седмици
Видимо яко си внушаваш
виж кфо .няма как от крем да ти се махнат стриите!това са разкъсани пластове клетки от отслабжането ти.няма как един крем да ти ги "слепи"![]()
Give a girl the right shoes,and she cloud conquer the world.-Marylin Monroe
Е добре, че беше ти да ми кажеш!!! Чудя се как досега съм живяла без твоето експертно мнение, основано на обективна доза емпиризъм.Първоначално написано от Shine`
Иначе стриите могат да се свиват, но наистина изцяло не могат да се премахнат. Със свинска мас е най- ефикасно, въпреки че има разни кремчета, които казват, че помагали, но те са доста пари
Послепис: научете се някой като ви пита нещо, да отговаряте на въпроса от темата, а не да си поствате заучените фразички.
Защо тогава й го препоръчваш, след като си наясно с това? И вземи валериян![]()
`Щото това ми е помагало( и мас и Дева). А ти си вземи правописен речник![]()
И аз съм чувала,че от използването на мас има ефект,но задължително трябва да е обезсолена
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз съм я мазала в продължение на месеци, защото в началото на пубертета ми изведнъж много ми порастна бюста и много ми се нацепи кожата. Използва се и от бременни( същност те май основно) по време на бременност, за да им стане по- еластична кожата. Цаката е да се взима по малко, защото бързо гранясва.Първоначално написано от billytalent
Loshotia мерси ... отговори ми на въпроса от друга тема за крема на Дева ... ще си взема него май ... и да поясня, че кожата ми не е някаква отпусната, а леко отпусната и основният проблем не е отпуснатата кожа, а стриите![]()