View Full Version : Стрии
Brok3nHeart
03-28-2010, 08:28
Мажа се с кремове и т.н., но никакъв ефект. Вие имате ли такъв проблем и има ли някакъв начин да го реша? Поне да спрат да се появяват нови и нови.. :( :(
lipstick
03-28-2010, 08:53
Аз използвам този:
http://www.picvalley.net/u/3/626_011.JPG
И аз имам ... ако гърдите ти са големи - нормално е ... аз бях плоска и изведнъж ми порастнаха гърдите и се образуваха стрии ... аз имам и по краката ... и аз не знам какво да предприема освен спорта и многото вода ... направих тема, за да попитам за този крем на '' Дева '' , но не се обърна голямо внимание на темата :(
UnForgettableDream
03-28-2010, 13:05
Охх и аз имам по краката :( Преди бях много слабичка и изведнъж напълнях и сега когато смъквам, смъквам 5-6 килограма, после пак качвам 3-4 и от рязката разлика ми се образуваха. Моля ви предложете нещичко, защото много обичам да нодя къси панталонки, а много зле с тези стрии изглежда! :x
ютията! ](*,)
Много забавно :lol:
soni4kuu
03-29-2010, 06:34
мии начи аз съм на 15 и при мене е така.та аз отидох в една аптека и ми дадоха едно масло на икаров,за да не се получава така повече иначе за махането им ми казаха за някакъв крем и скоро мисля да си го поръчам-но за името му не знам.провери и ти :-)
ivonka11
03-29-2010, 18:10
Ами този крем на Дева, който споменахте помага ли ?
И мен много ме интересува ... искам да си го взема :)
annamari
04-01-2010, 16:07
за щастие нямам такув проблем
по дорбе отиди на дерматолог
Biskfitka
04-01-2010, 21:17
И мен много ме интересува ... искам да си го взема :)На мен не ми помогна..
martichkaa
05-17-2010, 14:47
Да питам .. някой да има стрии по гърдите :( и могат ли да се оправят по някакъв начин :?
titinkaa
05-17-2010, 15:14
И мен много ме интересува ... искам да си го взема :)На мен не ми помогна..
Чувала съм,че помага.
pErFeKt_GiRl
05-17-2010, 15:56
имам чуството ,че вече всяка втора тема е за стриите
стриите немогат да се махнат а де залечът леко и да спрат да се появаваат багане и мн вода
kasssidy
05-17-2010, 18:48
стриите немогат да се махнат а де залечът леко и да спрат да се появаваат багане и мн вода
Хм какво общо има бягането? Вода и спорт е за целулита , ама за стриите?
Иначе аз имам едни стари , които се получиха , защото едно лято рязко израстнах на височина и тъй като кожата ми е суха ... :x Вече са бели , не мисля че има какво да се направи , добре че не се виждат много ...
Сега забелязах , че са ми се появили две три червени ресни от вътре на бедрото и мисля да се боря някак си хах ... дано се махнат. Маслото на Икаров някой да знае колко струва? Аз имам негово бадемово и беше 2-3 лева , доста мазно , но то не помага , когато вече са се появили. Това на Дева някой реално ползвал ли го е , или само е чувал ?
Маслото на Икаров е на цена от 5-6 лева, а колкото до крема на Дева не мисля, че има ефект.. не съм го пробвала, но не съм чувала за хора, на които да са се махнали от него...
LoveHurT
01-10-2011, 12:19
няма оправия с тия стрии, голям комплекс създават
Rebirthing
01-10-2011, 12:41
Има оправия...зехтин :D ! Нямала съм, но е най-ефикасното средство.
Бтв, темата е стара ;).