View Full Version : Секс с тризнаци
Callisto
03-30-2010, 10:35
Здравейте!
Вчера ми се случи едни момчета да дойдат у нас да помагат на дядо. Бяха съученици на братовчед ми и то тризнаци. Много си ме харесаха и всеки път като излизах от нас ги чувах как си подмятат изрази от типа "Абе тая има ли телефон"? За момент се сетих за форума и се зачудих-някой би ли правил секс с тризнаци/тризначки?
Аз не бих, понеже си имам сериозен приятел, но ми е интересно, какво е вашето мнение?
YouDontKnowMe
03-30-2010, 10:39
Не съм правила, не бих правила . Даже и не ми се иска. Но идеята е хитра :D И все пак, като си го представих сега - трима да ти скочат , и то братя ... Неее, не искам . :D
Здравейте!
Вчера ми се случи едни момчета да дойдат у нас да помагат на дядо. Бяха съученици на братовчед ми и то тризнаци. Много си ме харесаха и всеки път като излизах от нас ги чувах как си подмятат изрази от типа "Абе тая има ли телефон"? За момент се сетих за форума и се зачудих-някой би ли правил секс с тризнаци/тризначки?
Аз не бих, понеже си имам сериозен приятел, но ми е интересно, какво е вашето мнение?
Жалко ако гаджето ти те обича :x
Callisto
03-30-2010, 10:59
Здравейте!
Жалко ако гаджето ти те обича :x
Кое да е жалко?
Аз съм си с него и нищо нередно не съм правила, няма и да правя. Нито съм казала, че искам да правя секс с тях, нито съм казала, че съм го правила с тях. Просто ми стана любопитна дали някой от вас е...това е!
И да гаджето ми ме обича и аз го обичам също и никога не съм правила нещо нередно, което да разклати връзката ни.
Аз си стоях далече от тризнаците, понеже знаех, че са ме харесали още от братовчед ми и ги избягвах, но сега не можех да не чуя някои исказвания като излизам от нас или като стаята ми е точно над тях.
Wrathchild
03-30-2010, 12:31
И какво като я обича гаджето й, тя с фередже ли да ходи?
С тризнаци ще ми е малко трудно да смогна, но чисто хипотетично, да.
А ти, принципно, ако се абстрахираш от факта, че си имаш приятел, би ли?
Callisto
03-30-2010, 12:43
И какво като я обича гаджето й, тя с фередже ли да ходи?
С тризнаци ще ми е малко трудно да смогна, но чисто хипотетично, да.
А ти, принципно, ако се абстрахираш от факта, че си имаш приятел, би ли?
Ако нямах приятел може би бих се замислила за флирт, но само за закачката нищо повече. Обичам да мъча момчетата и да знам, че ме гледат, но не могат да пипат. :D Сега с тризнаци е малко кофти. Даже и да имам връска с един от тях те са еднояйчни и са напълно еднакви. :D Ще взема аз един ден да целуна единия и на другия по погрешка да целуна другия..не си е работа. :D
Аз се занимавах със близнаци, т.е. само с единия, но още ги бъркам, кой кой е ... За секс с тях едновременно, било близнаци или тризнаци - определено НЕ! Даже и закачките са опасни, ако не можеш да ги различиш! Но найстина ми стана интересно , някой дали го е правил... ама то предполагам е да си легнеш с трима ... дали тризнаци, братя , приятели или просто познати ... май няма разлика !
sophia_bush
03-30-2010, 13:41
Толко много еднакви определено ще ме объркат :D
Alex4o0o
03-30-2010, 13:49
Ами може би мъжете си мечтаят да си легнат с тризначки (например Вяра,Надежда и Любов)..за жените се съмнявам :D
Callisto
03-30-2010, 14:25
Ами може би мъжете си мечтаят да си легнат с тризначки (например Вяра,Надежда и Любов)..за жените се съмнявам :D
И аз предположих, че ще са подобни отговорите. Мъжете често си представят секс с 2 жени, но момичетата няма много да се радват да ги направят на нищо в леглото. :D На мен лично с 1 си ми е перфектно и ми е лесно, но с повече няма да мога да се справя, а и не искам.
Наистина е трудно да ги различиш усобенно, ако са напълно еднакви на външен вид и с еднакви дрехи. Аз самос и вървя по коридора и срещам единия и викам "здрасти", вървя 2 крачки напред и срещам още един като него и се замислих как е възможно да се напия от 1 бира, че чак да почна да халюцинирам. :D Малко по-късно видях и още 1 такъв по коридора и съвсем се ушашавих...добрече беше братовчед ми да светне, че са тризнаци. :D
LovelyGirl
03-30-2010, 14:48
Не знам колко трябва да си мразиш оная работа, за да го вкараш на тея селянки ;д
sophia_bush
03-30-2010, 14:50
И аз предположих, че ще са подобни отговорите. Мъжете често си представят секс с 2 жени, но момичетата няма много да се радват да ги направят на нищо в леглото. :D На мен лично с 1 си ми е перфектно и ми е лесно, но с повече няма да мога да се справя, а и не искам.
Наистина е трудно да ги различиш усобенно, ако са напълно еднакви на външен вид и с еднакви дрехи. Аз самос и вървя по коридора и срещам единия и викам "здрасти", вървя 2 крачки напред и срещам още един като него и се замислих как е възможно да се напия от 1 бира, че чак да почна да халюцинирам. :D Малко по-късно видях и още 1 такъв по коридора и съвсем се ушашавих...добрече беше братовчед ми да светне, че са тризнаци. :D
Хаахах забавно е било :D
А иначе, що пък не, 3 за щастие нали така :grin: :D
Не знам колко трябва да си мразиш оная работа, за да го вкараш на тея селянки ;д
Не знам колко плюс 1 да ти дам... тия ме отвращават.. и като начин на говорене, и като външност... отвратителни са..
@темата - не, не бих.
antiWHAT
03-30-2010, 16:05
аз бих опнал тризначки 8-)
Здравейте!
Всички, които нямат против груповия - биха. Но е по-интересно с по-различни генетически. Както казваше един полувиентнамец-полубългарин:
"ИСКАМ ЕДНА ВИЕТНАМКА, ЕДНА КОРЕЙКА И ЕДНА ЯПОНКА!"
:D
Не бих, извратено ми се струва. :shock: :?
по-скоро с близнаци бих пробвала! 3-ма еднакви ще ми дойдат в повечко, а и не познавам тризнаци! 8-)
stupid0boy
04-03-2010, 13:04
С тризначки.... ще е забавно :grin: :grin: :grin:
MissKriss
04-03-2010, 14:08
Аз бих правила абсолютно всичко с тризнаци, ако са хубави! :grin: