View Full Version : Крем...
Здравейте. Чух от един мой съученик за някакъв крем, който гори космите по тялото. Искам да ви питам знаете ли за нещо подобно и да ме ориентирате към марка и цени.
Благодаря
Казва се крем депилатор. (надявам се говорим за едно и също, защото не знам други такива кремове)
На Вийт са най-хубави. Около 10 лв.
Значи то той има същия ефект като самобръсначката, всмисъл държи пак толкова време, само че се мацаш там нали.
Намазва се и вътре има в кутията една шпатула и след 5 мин като изчакаш(или колкото пише на опаковката) го остъргваш с шпатулата и космите остават по нея.
Само че не мисля, че има особен смисъл. Става по-бавно и по трудно от бикче (и не винагии става всъщност) пък и е доста по -скъпо.
Може да се получи и обрив от по евтини марки, нали там от съставките дето изгарят космите може да повлиаят зле на кожата.
И все пак не твърдя, че ти е говорено за крем депилатор :)
Точно за това ми е говорено. :D Мерси
Оуу изобщо не го използвай ! Нищо не става.. а и щипе.. По-добре си отиди на една кола маска.. И тфа е.. Ще дадеш повечко пари, но ефекта ще е по-траен..
Оуу изобщо не го използвай ! Нищо не става.. а и щипе.. По-добре си отиди на една кола маска.. И тфа е.. Ще дадеш повечко пари, но ефекта ще е по-траен..
Не щипе.
annamari
04-02-2010, 08:30
мерише ужасно :lol: :lol:
foreverr
04-02-2010, 09:16
Това ри обясниха какво е по горе, но според мен са излишни пари за него.Купуваш си една съмобръсначка и върши същата работа, а даже и е по-лесно, защото няма да се мацаш с шибаният крем.Но все пак най-добре действай с кола амска или епилатор или ленти(които са като кола маска)