View Full Version : Трайно изправяне
LqlQLqQxD
03-30-2010, 18:35
Искам да ви попитам за фризьорски салон във Варна, където правят трайно изправяне. И горе-долу цена да ми кажете. Още по-добре ще е ако сте си го правили в този салон и да можете да изкажете мнение дали се получава добре^^
cherrygloss
03-30-2010, 19:09
Нямам представа, но съм чувала че това е нещо ужасно за косата.После трудно възвръщаш първоначалният й вид.Хора пазете си косите докато ги имате!Не ги мажете с преапарати, не ги пръскайте, не ги дърпайте..изправяйте, камоли трайно.После ще съжаляваш.
Лично мнение.
danibebi
03-30-2010, 19:41
Нямам представа, но съм чувала че това е нещо ужасно за косата.После трудно възвръщаш първоначалният й вид.Хора пазете си косите докато ги имате!Не ги мажете с преапарати, не ги пръскайте, не ги дърпайте..изправяйте, камоли трайно.После ще съжаляваш.
Лично мнение.
е как? трябва да сме фешън :lol:
Лично мнение.
е как? трябва да сме фешън :lol:
:D 8-) :D
Не съм от Варна, но предполагам, че е повечето фризьорски салони ще има. Изключвам малките квартални баби, които подстригват. Цена - при всеки е различно. В един сайт на фризьорски салон в София на ценоразписа пише, че струва Трайно изправяне-30лв-45лв-60лв (сигурно зависи от дължината на косата.) Препоръчвам ти да си помислиш доста добре преди да го направиш, защото както каза cherrygloss тройното изправяне е доста вредно за косата.
SmilezZz
04-08-2010, 15:08
НЕ причинявай това на косата си..Доста вредно е..След време ще се чудиш как да възстановиш косата си.. ((което наистина е доста трудно))..
За фризьорски салон не мога да ти кажа,не съм от Варна + цените навсякъде са различни..Но предполагам,че ще ти струва около 50-60лв
rachel_billson
04-08-2010, 16:45
Не си го прави,за да няма след това теми ,,ПОМОЩ!Косата ми капе"