Влез

View Full Version : храна + упражнения,бягане ?

tamarichka
03-30-2010, 19:42
дали като се храня пълноценно .. смисъл без газирано и боклуци от магазина .. а само домашно направени храни и сладкиши .. плюс тичане или колело,заедно със стягащи упражнения ще ми се запази теглото или поне да не се напълнее толкова ..
защото аз обикновенно искам да напълнея ,но да не се отпусна .. това ще подеиства ли ? ..

и ако може някое примерно меню моля :oops:

ще бъда благодарна на всички :)

koookzy
03-30-2010, 22:05
По принцип ме няма никаква в препоръките точно в тази област, но се съмнявам с доммашно направени тестени курабийки, кексове и т.н, както ги нарече "следкиши" да си стегнеш тялото. Да, разбрах, че искаш малко да понапълнееш, но да си стегната, но начинът не е да се тъпчиш. Но доколкото знам трябва да ядеш месо. НО недей да се влияеш от моето мнение, защото има хора в този форум, които знаят по-добре.

Успех! :)

play23
03-30-2010, 22:59
За да напълнееш и съответно да не се отпуснеш ти трябват упражнения + високо протеинова храна и същевременно с минимално количество мазнини.

Sissy90
03-31-2010, 03:33
И аз подкрепян - недей да се тъпчеш, спортувай си. Тялото има уникалната функция на дагажда апетита към това, което изразходваш - ако ядеш колкото ти се яде, бе да преяждаш, няма да мърдаш много на тегло :)

YouMakeMeSmile
03-31-2010, 06:31
double facepalm :/

Infinity
03-31-2010, 08:08
Не се храни с боклуци !
Ти , като спортуваш той апетита ще си дойде сам и ще си ядеш досаттъчно , не е нужно да се тъпчеш , за да напълнееш.
Ще качиш мускулна маса ,ако правиш нещата , както трябва ,
мисля , че това е целта - да се качи мускулна маса , а не мазнини!
Яж ядки , млечни продукти , нетълсто месо , риба , плодове и зеленчуци разбира се. Не ограничавай напълно сладкото ,ако не може , но не се тъпчи с цел напълняване , като може да качиш мускулна маса. :)