View Full Version : контрол над вас..
danibebi
03-31-2010, 18:18
Интересно ми е..какъв контрол налагат родителите ви върху вас..какво ви забраняват и какво не,как се държат с вас..абе изобщо, взаймоотношенията ви с родителите?!! Сори ако има такава тема.. :-)
Ми супер са взаимоотношенията. Аз се държа добре с тях и те с мен. Естествено има случаи, в които се караме, но са по редки. Пускат ме почти навсякъде, стига навън да е светло, да знаят къде и с кого съм. Нямат нищо против облеклото ми и музиката, която слушам. Нямат нищо против обкръжението ми и такам. Не ми забраняват нищо, не ме наказват. Имат ми доверие, поверяват ми по-големи суми пари. :)
danibebi
03-31-2010, 18:38
:) Ами и аз се разбирам с тях идеално.Наказват ме малко ии за кратко 8-) пък те не ми влияят наказанията 8-) иначе се разбираме много добре,пускат ме навсякъде ии такам :grin:
LittleCuteStar
03-31-2010, 20:46
Супер се държат с мен и аз с тях :grin: Пускат ме почти навсякаде само да знаят каде съм с кой съм и да имат връзка с мен ако нещо стане. абе общо взето като ecstazy
П.с. Много благодаря че са ми се паднали добри и супер печени родители :grin: :grin: :grin:
mArMaLaDkA
03-31-2010, 20:53
Абсолютно никакъв контрол не ми се налага. Няма забранено и разрешено, правя това, което сметна за правилно. С нашите си общувам повече от нормално. Мога само да се радвам, че имам толкова разбрани родители.
бтв, взаИмоотношения.
И аз нямам никакъв проблем с родителите си - караме си се, бързо ни минава после :D, забрани нямам нито пък ме наказват (не че има и много поводи за наказание, но все пак..)
nIkEnCeTy_bE
03-31-2010, 21:35
Еми попринцип забрани нямам, или ако имам те са само за момента, и после си прая пак мойто си. 8-) Караме с майка ми, но за дребни неща, защото и тя цял ден се занимава с такива като мен и е писнало. Иначе не и споделям, така както мога да споделя на някоя приятелка, което е лошо и ще се опитам да го променя.
Ми супер са взаимоотношенията. Аз се държа добре с тях и те с мен. Естествено има случаи, в които се караме, но са по редки. Пускат ме почти навсякъде, стига навън да е светло, да знаят къде и с кого съм. Нямат нищо против облеклото ми и музиката, която слушам. Нямат нищо против обкръжението ми и такам. Не ми забраняват нищо, не ме наказват. Имат ми доверие, поверяват ми по-големи суми пари. :)
ImmortalSportFreak
03-31-2010, 23:08
Абсолютно никакъв контрол не ми се налага. Няма забранено и разрешено, правя това, което сметна за правилно. С нашите си общувам повече от нормално. Мога само да се радвам, че имам толкова разбрани родители.
.. и при мен е така 8)
danibebi
04-01-2010, 07:57
:) :)
SK0RP10N
04-01-2010, 08:16
Почти никакъв, да не кажа нулев - казвам на майка ми: "Е, аз излизам с еди кой си, отивам да пия, не знам, кога ще се върна" и така
cherrygloss
04-01-2010, 08:18
Никога не са ме наказвали, много рядко ми се карат , пускат ме почти навсякъде ако знаят къде,в колко и с кого съм.Много се радвам, че имам такива добри родители и им пука за мен.
Нищо не ми е забранено 8-)
Jus7DreamBoy
04-01-2010, 09:53
Използват правото на всеки родител за ръчен контрол http://www.sherv.net/cm/emo/funny/1/slapping.gif
YouDontKnowMe
04-01-2010, 12:23
Ами, общо взето контрол не ми налагат. Пускат ме навсякъде . Така и така не съм им пред очите. Не ме наказват, караме се понякога , но за неща от рода на - лампите се гасят, вратите се затварят и заключват,не вдигай шум-гледам филм, разкарай ми се от главата - имам работа :D ставай ми от компа, отивай при баща ти :D как може да си толкова сопната значи , стига си издавала нечленоразделни звуци , няма ли да излезеш да си разходиш някъде, цял ден си у нас :D ОБУЙ СИ ЧОРАПИ! :D
Даже не е караница, по-скоро забележки , които после биват изкарани през носа с някоя от моите глупости.
На майка ми споделям почтиии всичко (пропуснала съм 2-3 цигарки да спомена или като ми се обади докато съм с приятеля ми и ме пита : какво правиш ,на мама бебето? , просто пропускам да давам отговори , защото и тя много добре знае, но дразни нарочно :D )
И все пак , с нашите сме в толкова добри отношения , защото не живем заедно.Едно е да кажа на майка ми , че не мога да стана от леглото , защото ме цепи главата от шишето водка предната вечер,тя да не ме е видялаи всичко да е наред, друго да се прибера пияна У НАС , не съм го правила, сигурно няма да е розово :D
В момента не се сещам да са наложили своята воля за нещо.
Всичко що се отнася за мен, те го оставят на МЕН. Обичат да говоря с тях за тези неща, но никога не са ми се бъркали в работата.
Дават ми точно свободата от която се нуждая.
sasheto0o
04-01-2010, 19:48
++ :-) Обичам ги страшно многоооо :smt007
pussucetka
04-01-2010, 21:16
Еми почти навсякаде ме пускат зависи ако искам разрешение и ако знаят с кой съм и къде съм .. Понеже съм малка, не ми дават да ходя по нощни дискотеки, на купони до сутринта. Абе добри родители са, не се оплаквам, много си ги обичам :-) :smt007