View Full Version : Момичета,бихте ли правили секс на първа среща,ако момчето...
Момичета, бихте ли правили секс на първа среща, ако момчето оправдава и най-смелите ви очаквания(покрива всичките ви критерии)?
Ако не, защо не? Какви са причините за това решение?
пример:
-ще ме сметне за крува
-всяка себеуважаваща се жена не прави секс на първа среща
-ако искам да го спечеля като жена не трябв да спя с него веднага, няма да ме уважава и тн.
Още от първата среща не може да се прецени даден човек толкова добре .. :? :? + това за къде трябва да се бърза? :?
Надали едно момче ще приеме на сериозно момиче, което бърза да си легне с него на първата среща .. :? блах .. :?
TheSunshine01
04-01-2010, 08:18
И аз не бих го направила още на първата среща.
Нито той ще ме познава добре, нито пък аз него.
А и няма за къде да се бърза ако се харесаме 100% ще има и други срещи .. :)
Alex4o0o
04-01-2010, 09:07
Аз пък бих ако наистина го харесвам и оправдава очакванията ми.Ще противореча на Хилари и ще питам защо пък трябва да се чака?
ЗАЩО НЕ?
-ще ме сметне за курва - и кфо?кой не ги харесва?ако пък бягаш ще вземе да се откаже
-всяка себеуважаваща се жена не прави секс на първа среща - кой ви излъга това?ще повторя:не се правете на много недостъпни,че ще избягат.то секса с някой привлекателен си е инстинкт...
-ако искам да го спечеля като жена не трябв да спя с него веднага, няма да ме уважава и тн. - ЗА ТРЕТИ ПЪТ:иначе ще каже "тая пък кво се прави на недостъпна" и ще се откаже.Ако те обича ще те уважава.
TheSunshine01
04-01-2010, 09:09
Аз пък бих ако наистина го харесвам и оправдава очакванията ми.Ще противореча на Хилари и ще питам защо пък трябва да се чака?
ЗАЩО НЕ?
-ще ме сметне за к***а - и кфо?кой не ги харесва?ако пък бягаш ще вземе да се откаже
-всяка себеуважаваща се жена не прави секс на първа среща - кой ви излъга това?ще повторя:не се правете на много недостъпни,че ще избягат.то секса с някой привлекателен си е инстинкт...
-ако искам да го спечеля като жена не трябв да спя с него веднага, няма да ме уважава и тн. - ЗА ТРЕТИ ПЪТ:иначе ще каже "тая пък кво се прави на недостъпна" и ще се откаже.Ако те обича ще те уважава.
КАК ЩЕ ТЕ ОБИЧА НА ПЪРВА СРЕЩА???? :shock: :shock: :shock:
или на 2-ра, на 3-та .. обичта не идва ей така ..
Хубаво е да противоречиш не мен ама не и когато не ти се отдава! :lol:
Първо много хора не харесват курвите .. а тези, които им се радват определено за мен не са стойностни! ..
Второ ако момичето има акъл в главата, ще изчака! По този начин се създава респект у момчето и той ще се отнася с уважение към нея! Ии съвсем няма да избяга .. напротив!! Тези жени са най - желани.. 8)
А за тези, които се отказват от стойностното и бягат към по - лесното мога да напиша много, но не мисля, че е нужно .. то се подразбира! :lol:
Има голяма разлика между това, което момичетата казват като критерии и истинските им критерии.
ЗАЩО НЕ?
-ще ме сметне за к***а - и кфо?кой не ги харесва?ако пък бягаш ще вземе да се откаже
браво, имаш собствено изградено адекватно мислене.
Поздрави.
Първо много хора не харесват к***те .. а тези, които им се радват определено за мен не са стойностни! ..
Второ ако момичето има акъл в главата, ще изчака! По този начин се създава респект у момчето и той ще се отнася с уважение към нея! Ии съвсем няма да избяга .. напротив!! Тези жени са най - желани.. 8)
А за тези, които се отказват от стойностното и бягат към по - лесното мога да напиша много, но не мисля, че е нужно .. то се подразбира! :lol:
Виж сега. Аз съм от противоположната ти страна, така че ще ти кажа, че дрънкаш глупости. Цялостна оценка не мога да дам, но за мен и ГОЛЯМА част от другите момчета/мъже мога да кажа, че момчето преценя бая по-рано дали иска да има връзка с теб или просто секс за една нощ. Може да излезете 10-20-50-100 пъти и пак след като те изчука да изчезне. Може да се познавате от 1 час, да си легнете и този мъж да е твой до края на живота ти или поне да прерастне в дълга връзка.
Уважението на мъжа към жената не се създава, като караш мъжа да чака. Създава се освен с задължителната привлекателност, която дори не трябва да я споменавам и с интелект и съблазняване на мъжа. Чакането е доза несигурност по-скоро.
По-добре да правим нещата, които искаме, отколкото нещата, които си мислим, че би било правилно да направим, ако искаме определен изход в наша полза от съответната ситуация. Губи се забавлението, ако не правиш нещата, които искаш на момента.
И като за край. Какво е по-добре да излезеш с привлекателен мъж на първа среща, да си прекарате добре и да си легнеш с него, след това да те зареже. ИЛИ да излизаш с него месец/2/3/4 след което да му пуснеш и пак да те зареже... В първият случай няма да си толкова влюбена, дори изобщо, но дори и да изчезне ще знаеш, че си си прекарала една чудесна нощ.
Callisto
04-01-2010, 10:09
Ами аз познавах гаджето си от 1 игра 5 години преди да се срещнем. Познавахме си и всичките приятели. Един ден се срещнахме, а той винаги е бил точно като мен и е покривал идеала ми за момче и то напълно. От одавна си се харесвахме много и имаше секс още първата вечер. И аз се изумих как изобщо му пуснах, но станалото станало и не съжалявам. Вече сме си 8 месеца заедно и всичко е супер. :) Много свестно момче се оказа, но понякога е голяма лепка. Един път от любов с прегръдка щеше д ами счупи ребрата. :D
Какво е по-добре да излезеш с привлекателен мъж на първа среща, да си прекарате добре и да си легнеш с него, след това да те зареже. ИЛИ да излизаш с него месец/2/3/4 след което да му пуснеш и пак да те зареже... В първият случай няма да си толкова влюбена, дори изобщо, но дори и да изчезне ще знаеш, че си си прекарала една чудесна нощ.
Нито един от двата случая не предпочитам .. за това съм си създала трети, който ме устройва както мен, така и него! (:
заключение: спорът е излишен .. всеки с мнението си! (:
Alex4o0o
04-01-2010, 10:32
ЗАЩО НЕ?
КАК ЩЕ ТЕ ОБИЧА НА ПЪРВА СРЕЩА???? :shock: :shock: :shock:
или на 2-ра, на 3-та .. обичта не идва ей така ..
И защо?Ако момчето отдавна те е желало и вече те обича но чак сега се е осмелило да те покани?
Reaper93
04-01-2010, 11:07
Какво е по-добре да излезеш с привлекателен мъж на първа среща, да си прекарате добре и да си легнеш с него, след това да те зареже. ИЛИ да излизаш с него месец/2/3/4 след което да му пуснеш и пак да те зареже... В първият случай няма да си толкова влюбена, дори изобщо, но дори и да изчезне ще знаеш, че си си прекарала една чудесна нощ.
Нито един от двата случая не предпочитам .. за това съм си създала трети, който ме устройва както мен, така и него! (:
заключение: спорът е излишен .. всеки с мнението си! (:
Къде пише, че ше те зарязва? :)
Има голяма разлика между това, което момичетата казват като критерии и истинските им критерии.
Не всички. Има си хора, които са честни и, които могат да обективират критериите си.
Може да излезете 10-20-50-100 пъти и пак след като те изчука да изчезне. Може да се познавате от 1 час, да си легнете и този мъж да е твой до края на живота ти или поне да прерастне в дълга връзка.
Истина велика!...
dimitar_ak
04-01-2010, 11:23
Секса е хубав когато не е плануван. Обикновено номера на срещата няма значение, а се случва защото и двамата го искат.
sladi4ka_qni4ka
04-01-2010, 11:26
Още от първата среща не може да се прецени даден човек толкова добре .. :? :? + това за къде трябва да се бърза? :?
Надали едно момче ще приеме на сериозно момиче, което бърза да си легне с него на първата среща .. :? блах .. :?
това че ти мисли6 така не значи 4е е вярно.. не те критикувам или нещо такова . От една страна и ти си си права , но не значи 4е винаги каквото кажеш е така. В днешно време мом4етата бързат още от първата среща. Така че се съмнявам да помислят момичето за несериозно / има и изключения/ . Пък и като има искрата и причли4ането, защо да не легнат о6те на първа среща... Незнам за кфо трябва да се чака 5-6-7 месеца или 2-3 години ... но това си е мое мнение :)
Секса е хубав когато не е плануван. Обикновено номера ан срещата няма значение. Той се случва защото и двамата го искат.
Именно. Ако има желание и от двете страни, но не се прави, си е формализъм; фалшива маска.
това че ти мисли6 така не значи 4е е вярно.. не те критикувам или нещо такова . От една страна и ти си си права , но не значи 4е винаги каквото кажеш е така. В днешно време мом4етата бързат още от първата среща. Така че се съмнявам да помислят момичето за несериозно / има и изключения/ . Пък и като има искрата и причли4ането, защо да не легнат о6те на първа среща... Незнам за кфо трябва да се чака 5-6-7 месеца или 2-3 години ... но това си е мое мнение :)
Ами така си е! При положение, че повечето не са девствени и вече са го правили за какво да се чака? Театър и лицемерие! Е, ако момичето е девствено или ако наистина не иска по някакви си причини (в момента кърви, в момента е болна, не може да се отпусне бързо, иска връзката да премине през романтичен етап и лека-полека да се стигне до секс), ТОГАВА Е РАЗБИРАЕМО И НАЛОЖИТЕЛНО. Ама, ако й се иска и да се стиска ей-така, щото "той какво ще си помисли" си е формализъм.
YouDontKnowMe
04-01-2010, 11:48
Бих си легнала. Защо не . Защо да не правя секс, като ми се прави и съм си преценила рисковете (ако има такива), пък и ако оправдава и най смелите ми очаквания, то няма да е нещо олигофренясало, което не прави разлика между синусова и косинусова теорема.Примерно :D Или не знае да си напише името . Пак примерно .
dark_angel3
04-01-2010, 12:41
Надали едно момче ще приеме на сериозно момиче, което бърза да си легне с него на първата среща .. :? блах .. :? Agree.И така като не познаваш човека с когото излизаш нищо чудно да лепнеш някоя болест ..
Надали едно момче ще приеме на сериозно момиче, което бърза да си легне с него на първата среща .. :? блах .. :? Agree.И така като не познаваш човека с когото излизаш нищо чудно да лепнеш някоя болест ..
То и да го познаваш, може пак да не си го опознала докрай и да знаеш с колко болни го е правил. Той самият може да не знае, че е с някаква венерология. Сигурно няма.
dark_angel3
04-01-2010, 13:18
То и да го познаваш, може пак да не си го опознала докрай и да знаеш с колко болни го е правил. Той самият може да не знае, че е с някаква венерология. Сигурно няма. Затова има тестове и т.н. + че не мога да си легна с някого към когото не изпитвам някакви по-дълбоки чувства,както и да е разбра се,че не съм за секса на първа среща.
Не ! .. ЗАЩО ?! Веднага ти отговарям.. Защотоо някои момчета са ГАДНЯРИ И неможе да им имаш доверие.. Ами ако е болен от СПИН :lol: .. И защото това го правят ЗАГОРЕЛИТЕ, МАЛКИ, ДОЛНОПРОБНИ ЗАКУРВИЛИ СЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ момиченца :razz:
Не ! .. ЗАЩО ?! Веднага ти отговарям.. Защотоо някои момчета са ГАДНЯРИ И неможе да им имаш доверие.. Ами ако е болен от СПИН :lol: .. И защото това го правят ЗАГОРЕЛИТЕ, МАЛКИ, ДОЛНОПРОБНИ ЗАКУРВИЛИ СЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ момиченца :razz:
се едно ако ходиш с някой от 5 години,той не може да е болен от нещо :lol:
някой по-горе каза-правете това,което искате,а не това,което сте си наложили като идеал само,защото така трябва.
dark_angel3
04-01-2010, 13:59
се едно ако ходиш с някой от 5 години,той не може да е болен от нещо :lol:
някой по-горе каза-правете това,което искате,а не това,което сте си наложили като идеал само,защото така трябва. А аз 'казах',че си има тестове за тая работа.Несериозна работа е да не се преглеждаш редовно .. И идеалите,които съм си наложила ме удовлетворяват напълно.
Alex4o0o
04-01-2010, 14:09
Ама откъде знаеш че той не се преглежда?И като го правите с презерватив няма да има проблем :D А да е болен от СПИН особено на възраст от 15 нагоре ми е малко странно...освен ако не е гей разбира се :lol: абее живейте си живота,че скоро ще свършва :grin:
Момичета, бихте ли правили секс на първа среща, ако момчето оправдава и най-смелите ви очаквания(покрива всичките ви критерии)?
пример:
-ще ме сметне за крува
-ако искам да го спечеля като жена не трябв да спя с него веднага, няма да ме уважава и тн.
Може и да прозвучи задръстено и консервативно, но НАЙ-ВЕРОЯТНО не бих поради трите причини които изброи. Въпреки това може би досега не съм го правила, защото подсъзнателно съм си мислила, че момчето не покрива абсолютно всички условия и не ми дава сигурност. Ако наистина е идеалния не вярвам тези три причини да ме спрат.
никогааааааааааааааа :shock:
Ако ми предложи секс още на първата среща,дори и да е най-прекрасният няма да го огрее.Това говори много за един човек.Пък и щом ми предлага толкова рано,значи че не е типът момче,което ми харесва.
Това са предразсъдъци. С моето момче преспахме още на първата среща/нощ когато се запознахме и сме вече 2 години заедно. Не съжалявам и за миг, а първата ни нощ е един невероятен и неповторим спомен.
И защо казвате "ако ми предложи". Ами ако просто се забиете и в еидн момент усетите, че и двамата го искате? Защо не?
Assshley
04-02-2010, 11:23
Може да излезете 10-20-50-100 пъти и пак след като те изчука да изчезне. Може да се познавате от 1 час, да си легнете и този мъж да е твой до края на живота ти или поне да прерастне в дълга връзка.
Истина велика!...
Това са предразсъдъци. С моето момче преспахме още на първата среща/нощ когато се запознахме и сме вече 2 години заедно. Не съжалявам и за миг, а първата ни нощ е един невероятен и неповторим спомен.
И защо казвате "ако ми предложи". Ами ако просто се забиете и в еидн момент усетите, че и двамата го искате? Защо не?
Не са предразсъдъци.Как може да си легнеш с някой,който познаваш от няколко часа?Това да откажеш се нарича предпазливост,а не предразсъдък.Ето такива,които мислят като теб после си патят от глупост.Каква е тая страст,какво е това нещо...Много филми сте гледали.Цялото това обсъждане на темата се превърна в "секс за една нощ" ,на което пак не съм съгнласна.Всеки казва "ами то един път се живее" -да,но това не означава да се ебеш с всеки срещнат и накрая да не става нищо от теб.В живота освен купони има и отговорности,които повечето от вас(тези,които са "за") сигурно не могат да поемат,ами се правят на много разкрепостени.Никoй не може да ме убеди,че един пубертет на 16-18 години има достатъчно опит в живота за да твърди,че си заслужва.Точно заради такива индивиди домовете са пълни с изоставени деца от непълнолетни майки,щото все си викате "ами то живота е кратък,ще си правя каквото искам" и после ревете като направите гаф.Пък рано или късно пропадате...
ЗАЩО НЕ?
+ :)
Тези жени са най - желани.. 8)
:lol:
За първото, напрао ме уби :lol:
А за второто: Забранения плод е най-вкусен ;)
Fifooooo
04-02-2010, 19:42
Първо много хора не харесват к***те .. а тези, които им се радват определено за мен не са стойностни! ..
А за тези, които се отказват от стойностното и бягат към по - лесното мога да напиша много, но не мисля, че е нужно .. то се подразбира! :lol:ти сигорно sex не си правила а коментираш кое е стоиностно и кое не :?
nefchi_bs
04-02-2010, 20:38
Бих...Сексът отдавна не е нещо сантиментално..Все пак един живот живеем,поне да го изживеем както ние искаме,а не както казват другите...Това с изчакването е тъпо,щом ти се прави секс,защо да не ?
MissKriss
04-02-2010, 20:51
не! още на първата среща не мисля... :P
dark_angel3
04-02-2010, 21:05
А за тези, които се отказват от стойностното и бягат към по - лесното мога да напиша много, но не мисля, че е нужно .. то се подразбира! :lol:ти сигорно sex не си правила а коментираш кое е стоиностно и кое не :? Ти май не си влизал в часовете по български език ? Не нужно да е правила секс,за да знае кои са стойностните неща,капиш?
NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-02-2010, 21:23
Така в случай,че изключим всички факти,като по-ранно запознанство,дълго общуване да речем по телефон и интернет връзка,едно момче не може да оправдае всичките ти очаквания на първа среща. А според мен темата е направена именно за ситуацията,запознанство на купон или като цяло някакво запозназтво за ПЪРВИ ПЪТ...така че въпроса за оправдаване на очаквания е абсолютно безмислен,в случая аз не бих си легнала с това момче ако ще да е най-прекрасния визуално.
ми ко ми се ебе,щото да се изчукаме :-D (нищо че не съм женско и аз да дам мнение,хаха)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
04-02-2010, 21:29
ми ко ми се е**,щото да се изчукаме :-D (нищо че не съм женско и аз да дам мнение,хаха)
Това ваше мъжко мнение.... макар че аз съм сигурна,че има мъже и дори,че тук ще намеря поне един,на който това не би му допаднало.
ми ко ми се е**,щото да се изчукаме :-D (нищо че не съм женско и аз да дам мнение,хаха)
Това ваше мъжко мнение.... макар че аз съм сигурна,че има мъже и дори,че тук ще намеря поне един,на който това не би му допаднало.
не ме интр. какво ще намериш...аз си казвам,че ако ми се прави,ще го правя...
пример:
-ще ме сметне за крува
Няма такъв дето да покрие всичките ми критерии,но съм правила секс на първа среща и бих правила пак.А съм сигурна,че голяма част от "девическия" форум също са правили ама сега се правят на "ощипани".
Има и такива, да. Щото "да не ни помислят за курви". Т.е. може да правим нещата курвенски, ама важното е да не знаят хората :razz:
Не са предразсъдъци.Как може да си легнеш с някой,който познаваш от няколко часа?Това да откажеш се нарича предпазливост,а не предразсъдък.Ето такива,които мислят като теб после си патят от глупост.Каква е тая страст,какво е това нещо...Много филми сте гледали.Цялото това обсъждане на темата се превърна в "секс за една нощ" ,на което пак не съм съгнласна.Всеки казва "ами то един път се живее" -да,но това не означава да се ебеш с всеки срещнат и накрая да не става нищо от теб.В живота освен купони има и отговорности,които повечето от вас(тези,които са "за") сигурно не могат да поемат,ами се правят на много разкрепостени.Никoй не може да ме убеди,че един пубертет на 16-18 години има достатъчно опит в живота за да твърди,че си заслужва.Точно заради такива индивиди домовете са пълни с изоставени деца от непълнолетни майки,щото все си викате "ами то живота е кратък,ще си правя каквото искам" и после ревете като направите гаф.Пък рано или късно пропадате...
Тази страст е може би така наречената любов от пръв поглед. Не ти ли се е случвал да си харесаш някой супер много и да искаш да го имаш дори за малко? Плюс това тези неща се усещат. Щом съм го направила значи има нещо..и се оказах права. Веднага се получи нещо интересно между нас. И имаше страхотна страст. За нищо на света не исках да се откажа от този миг. Защо трябва да си поставяме граници ако искаме нещо и двамата? Не е ли най-убавото нещо в секса спонтанността? Аз не казвам, че одобрявам да си лягаш с всеки срещнат още на първа среща, но ако нещата вървят наистина добре защо не?
beretta92sd
04-03-2010, 10:59
Аз мисля че една среща ако започне от първия път със секс е най добре, защото примерно вземе да се чакате 1-2 седмици и накрая го направите и не ви хареса или на него или на момичето ко правим тогава.В една връзка е важен и секса.
Виждате се примерно на първа среща харесвате се визуално но само това нее достатачно ако неможете да си доставите удовоствие взаимно тоест в секса, правите секс харесва ви и на двамата и продължавате да се виждате.Не ви харесва и спирате до там и ставате само приятели.Има момичета след първата среща чакат чакат и в един момент след няколко седмици или месец му пускат, но момчето не получава нужното удоволствие което е чакал тия седмици и къса с момичето.И после това момиче тръгва да разправя как този я е използвал само за да я бодне.
Аз лично съм се срещал с много момичета с някои е ставало нещо с някои не.Също и съм говорил с по големи момичета (жени вече) който са на същото мнение че при първа среща ако се прави секс връзките след това са по дълготрайни от тези при които се е чакало.
Друго което немога да разбера при момичетата какво ви пука за хорското мнение какви са ви те че да се съобразявате с тях и да ви пука какво си мислят за вас.Живота си е ВАШ вие си го жевеете както си искате.
Като станете на дърти години ще седите по терасите и по пейките пред блока и ще слухтите кой какво прави с койго прави и т.н.
Има хора всякакви неможе да угодите на всички за това си живеите както искате ако щете и за един ден правете 10 пъти секс на първа среща :)
защо не! просто секс, нищо повече!
galenata
04-05-2010, 11:13
ЗАЩО НЕ?
Че ако мъжете бягат заради това,че си им отказала секс на първа среща,какви мъже ще са те?...мъжете не обичат много лесните плячки :) трябва да те преследва,да те иска... тогава чувството когато те получи е по-яко :)
Ако търся секс ще правим секс на първата среща(стига срещатата да не е 30мин.)
-Симпатичен,Сексуален и Дискретен(да не сипоказва простотията).
Сексът си е секс и като не търся любов-кога ще пуснеш не е от голямо значение
и курва не се става от един път камо ли като си допаднете сексуално.
И това
-Ама той ще те бодне и зареже-какво зарязване като не сте ходили
и както те могат да ни боднат и зарежат и момичетата(АЗ) мога да накарам някой да ме бодне и да го зарежа най-долно.[/list]
Ако търся секс ще правим секс на първата среща(стига срещатата да не е 30мин.)
-Симпатичен,Сексуален и Дискретен(да не сипоказва простотията).
Сексът си е секс и като не търся любов-кога ще пуснеш не е от голямо значение
и к***а не се става от един път камо ли като си допаднете сексуално.
И това
-Ама той ще те бодне и зареже-какво зарязване като не сте ходили
и както те могат да ни боднат и зарежат и момичетата(АЗ) мога да накарам някой да ме бодне и да го зарежа най-долно.[/list]
А така, зарежи ме най-долно, нека ми е зле, разбираш ли, всъщност цялата врътка идва от това че мъжете са ОК с бодване а жените търсят или уж търсят дълготрайно обвързване и ако погледнем от тази гледна точка, все едно жената остава излъгана. Търси едно пък получава друго, разбираш ли? Но когато жената търси и тя това и го знае то тогава не може да става дума за зарязвяане след 1 път секс и тн.
NeverTheSame
04-05-2010, 18:45
Ми при дадените обстоятелства-да.
Neopitom3na
04-05-2010, 19:12
НЕ :?
Може да стане дума за зарязване ,ако на момичето не и хареса сексът.
Имах подобен случай
не ми хареса сексът и пича след като не му се вързах да повторим ми заобяснява как искал да бодне само нещо,защото не бил го правил от един месец и имаше и силата да ми каже,че след този секс ще продължа да го търся за повече.
Приближих се до него и му казах
-Ако си мислиш,че си толкова специален,лъжеш се,че ще тръгна след теб.
И обърнах нещата ,така че той да се чувства употребения,аз не бях ,защото търсих само насладата от секца,ама нц не я получих...
Заслужава си да го зарежеш долно,но е строго индивидуално.
След време си призна ,че е искал да ме "употребява" още за месец и да ме изхвърли....
Аз в не бих правила секс на първа среща поради една причина.Щом толкова покрива всички мои критерии,бих искала да се покажа като сериозна и да задържа интереса му,а не да си разчекна краката при първата удобна минута...
krem4et0
04-06-2010, 11:43
Не, не бих при никакви обстоятелства. Няма как за 2-3-5 часа да разбера дали покрива всичките ми критерии. Това се разбира с времето. Не защото ще ме помисли за еди каква си или не, а защото за да правя секс ми е нужно много повече от провличане и 2-3 добри качества.
didi0804
04-06-2010, 11:47
Не бих си легнала с него каквото и да стане. :)
krem4et0
04-06-2010, 11:53
Да не говорим, че изобщо не разбирам, не приемам и не асимилирам сексът на първа среща, сексът след 1 седмица връзка, сексът без взаимни, дълбоки чувства. Може би е защото не съм правила такъв и критериите ми от първия мъж са много завишени. Но след като съм разбрала какво е секс с любим човек, секс правен с много любов, нежност, сливане не само на телата на двама влюбени, нищо под това не може да ме задоволи. Най-хубавото в секса за мен не е оргазмът, търкането на гениалиите ни или нещо физическо. Най-хубавото е интимността, която се създава, мига, в който си слеете заедно, сърцата ви туптят едно до друго и просто притихвате за миг, в който чувствате съвършенството на света и силата на обичта си. На първа среща това случва ли се?
bqsna_teenagerka
04-06-2010, 15:00
Не мога да отговоря на този въпрос абсолютно категорично с "Да" или "Не". Всичко заивиси от безброй неща. Няма значение дали се води 1ва или 5та среща,вие може да сте се опознали добре и преди да сте излезли официално на среща. Може това,което търсите да е точно секс и тогава прескачате бая фази. От друга страна може пък да искате да се желаете по-силно,не сте готови още за секс и какви ли не още глупости. Важното е да го усетиш. Когато се намираш в орпеделена ситуация трябва да усетиш какво желаеш точно в момента и просто да го направиш,независимо от каквито и да било обстоятелства. Ако усетя,че ми се рпави секс въпреки че това е първа среща и имам възможността да го направя,ще го направя,защотот ака ще съм го почувствала,ако ли пък не,здраве да е!
хахахахахаха забравяте нещо много важно ... хормоните ;) пише че той ще отговаря на всички критерий нали така :? тоес момичето веднага щом го види ще се възбуди и ще си каже ''непременно искам да съм с него'' и ще действа дирекно тоес ще се влюби в своя ''рицар'' щом се влюби от пръв поглед тя ще е готова да даде сичко за него дори и за една вечер ''звезната и вечер'' . момчето това и чака щом види че тя може да даде сичко и ако и допада може да стане нещо много повече от ''една вечер'' и хора който не са изпитвали възбуда и не са намерили човек който да ги възбуди ако може да не пишат под мен (цитират) защото ми писна с тва ''курва ше съм ако спа с него за една вечер на втората или третата ше му пусна'' ама ти като ти се подмокри путката ше забраиш кво е курва бе я се съвземете и ше му се яхнете на чорлягана :-x :-D