.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Фен
    Град
    Sofia

Момичета,бихте ли правили секс на първа среща,ако момчето...

Момичета, бихте ли правили секс на първа среща, ако момчето оправдава и най-смелите ви очаквания(покрива всичките ви критерии)?

Ако не, защо не? Какви са причините за това решение?

пример:
    -ще ме сметне за крува
    -всяка себеуважаваща се жена не прави секс на първа среща
    -ако искам да го спечеля като жена не трябв да спя с него веднага, няма да ме уважава и тн.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Още от първата среща не може да се прецени даден човек толкова добре .. + това за къде трябва да се бърза?
    Надали едно момче ще приеме на сериозно момиче, което бърза да си легне с него на първата среща .. блах ..

И аз не бих го направила още на първата среща.
    Нито той ще ме познава добре, нито пък аз него.
    А и няма за къде да се бърза ако се харесаме 100% ще има и други срещи ..
    Бургас

щоО??
    как така бе
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Аз пък бих ако наистина го харесвам и оправдава очакванията ми.Ще противореча на Хилари и ще питам защо пък трябва да се чака?
    ЗАЩО НЕ?
    -ще ме сметне за курва - и кфо?кой не ги харесва?ако пък бягаш ще вземе да се откаже
    -всяка себеуважаваща се жена не прави секс на първа среща - кой ви излъга това?ще повторя:не се правете на много недостъпни,че ще избягат.то секса с някой привлекателен си е инстинкт...
    -ако искам да го спечеля като жена не трябв да спя с него веднага, няма да ме уважава и тн. - ЗА ТРЕТИ ПЪТ:иначе ще каже "тая пък кво се прави на недостъпна" и ще се откаже.Ако те обича ще те уважава.

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Аз пък бих ако наистина го харесвам и оправдава очакванията ми.Ще противореча на Хилари и ще питам защо пък трябва да се чака?
    ЗАЩО НЕ?
    -ще ме сметне за к***а - и кфо?кой не ги харесва?ако пък бягаш ще вземе да се откаже
    -всяка себеуважаваща се жена не прави секс на първа среща - кой ви излъга това?ще повторя:не се правете на много недостъпни,че ще избягат.то секса с някой привлекателен си е инстинкт...
    -ако искам да го спечеля като жена не трябв да спя с него веднага, няма да ме уважава и тн. - ЗА ТРЕТИ ПЪТ:иначе ще каже "тая пък кво се прави на недостъпна" и ще се откаже.Ако те обича ще те уважава.

КАК ЩЕ ТЕ ОБИЧА НА ПЪРВА СРЕЩА????

или на 2-ра, на 3-та .. обичта не идва ей така ..
    Бургас

Хубаво е да противоречиш не мен ама не и когато не ти се отдава!

Първо много хора не харесват курвите .. а тези, които им се радват определено за мен не са стойностни! ..
    Второ ако момичето има акъл в главата, ще изчака! По този начин се създава респект у момчето и той ще се отнася с уважение към нея! Ии съвсем няма да избяга .. напротив!! Тези жени са най - желани..
    А за тези, които се отказват от стойностното и бягат към по - лесното мога да напиша много, но не мисля, че е нужно .. то се подразбира!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Има голяма разлика между това, което момичетата казват като критерии и истинските им критерии.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Фен
    Град
    Sofia
    ЗАЩО НЕ?
    -ще ме сметне за к***а - и кфо?кой не ги харесва?ако пък бягаш ще вземе да се откаже
    браво, имаш собствено изградено адекватно мислене.
    Поздрави.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Хубаво е да противоречиш не мен ама не и когато не ти се отдава!

Първо много хора не харесват к***те .. а тези, които им се радват определено за мен не са стойностни! ..
    Второ ако момичето има акъл в главата, ще изчака! По този начин се създава респект у момчето и той ще се отнася с уважение към нея! Ии съвсем няма да избяга .. напротив!! Тези жени са най - желани..
    А за тези, които се отказват от стойностното и бягат към по - лесното мога да напиша много, но не мисля, че е нужно .. то се подразбира!
    Виж сега. Аз съм от противоположната ти страна, така че ще ти кажа, че дрънкаш глупости. Цялостна оценка не мога да дам, но за мен и ГОЛЯМА част от другите момчета/мъже мога да кажа, че момчето преценя бая по-рано дали иска да има връзка с теб или просто секс за една нощ. Може да излезете 10-20-50-100 пъти и пак след като те изчука да изчезне. Може да се познавате от 1 час, да си легнете и този мъж да е твой до края на живота ти или поне да прерастне в дълга връзка.

Уважението на мъжа към жената не се създава, като караш мъжа да чака. Създава се освен с задължителната привлекателност, която дори не трябва да я споменавам и с интелект и съблазняване на мъжа. Чакането е доза несигурност по-скоро.

По-добре да правим нещата, които искаме, отколкото нещата, които си мислим, че би било правилно да направим, ако искаме определен изход в наша полза от съответната ситуация. Губи се забавлението, ако не правиш нещата, които искаш на момента.

И като за край. Какво е по-добре да излезеш с привлекателен мъж на първа среща, да си прекарате добре и да си легнеш с него, след това да те зареже. ИЛИ да излизаш с него месец/2/3/4 след което да му пуснеш и пак да те зареже... В първият случай няма да си толкова влюбена, дори изобщо, но дори и да изчезне ще знаеш, че си си прекарала една чудесна нощ.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на Callisto
    Ами аз познавах гаджето си от 1 игра 5 години преди да се срещнем. Познавахме си и всичките приятели. Един ден се срещнахме, а той винаги е бил точно като мен и е покривал идеала ми за момче и то напълно. От одавна си се харесвахме много и имаше секс още първата вечер. И аз се изумих как изобщо му пуснах, но станалото станало и не съжалявам. Вече сме си 8 месеца заедно и всичко е супер. Много свестно момче се оказа, но понякога е голяма лепка. Един път от любов с прегръдка щеше д ами счупи ребрата.

Какво е по-добре да излезеш с привлекателен мъж на първа среща, да си прекарате добре и да си легнеш с него, след това да те зареже. ИЛИ да излизаш с него месец/2/3/4 след което да му пуснеш и пак да те зареже... В първият случай няма да си толкова влюбена, дори изобщо, но дори и да изчезне ще знаеш, че си си прекарала една чудесна нощ.
    Нито един от двата случая не предпочитам .. за това съм си създала трети, който ме устройва както мен, така и него! (:

заключение: спорът е излишен .. всеки с мнението си! (:

Цитирай Първоначално написано от TheSunshine01
    ЗАЩО НЕ?

КАК ЩЕ ТЕ ОБИЧА НА ПЪРВА СРЕЩА????

или на 2-ра, на 3-та .. обичта не идва ей така ..
    И защо?Ако момчето отдавна те е желало и вече те обича но чак сега се е осмелило да те покани?

Какво е по-добре да излезеш с привлекателен мъж на първа среща, да си прекарате добре и да си легнеш с него, след това да те зареже. ИЛИ да излизаш с него месец/2/3/4 след което да му пуснеш и пак да те зареже... В първият случай няма да си толкова влюбена, дори изобщо, но дори и да изчезне ще знаеш, че си си прекарала една чудесна нощ.
    Нито един от двата случая не предпочитам .. за това съм си създала трети, който ме устройва както мен, така и него! (:

заключение: спорът е излишен .. всеки с мнението си! (:
    Къде пише, че ше те зарязва?

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Има голяма разлика между това, което момичетата казват като критерии и истинските им критерии.
    Не всички. Има си хора, които са честни и, които могат да обективират критериите си.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Може да излезете 10-20-50-100 пъти и пак след като те изчука да изчезне. Може да се познавате от 1 час, да си легнете и този мъж да е твой до края на живота ти или поне да прерастне в дълга връзка.
    Истина велика!...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Секса е хубав когато не е плануван. Обикновено номера на срещата няма значение, а се случва защото и двамата го искат.

Още от първата среща не може да се прецени даден човек толкова добре .. + това за къде трябва да се бърза?
    Надали едно момче ще приеме на сериозно момиче, което бърза да си легне с него на първата среща .. блах ..
    това че ти мисли6 така не значи 4е е вярно.. не те критикувам или нещо такова . От една страна и ти си си права , но не значи 4е винаги каквото кажеш е така. В днешно време мом4етата бързат още от първата среща. Така че се съмнявам да помислят момичето за несериозно / има и изключения/ . Пък и като има искрата и причли4ането, защо да не легнат о6те на първа среща... Незнам за кфо трябва да се чака 5-6-7 месеца или 2-3 години ... но това си е мое мнение
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Секса е хубав когато не е плануван. Обикновено номера ан срещата няма значение. Той се случва защото и двамата го искат.
    Именно. Ако има желание и от двете страни, но не се прави, си е формализъм; фалшива маска.

Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    това че ти мисли6 така не значи 4е е вярно.. не те критикувам или нещо такова . От една страна и ти си си права , но не значи 4е винаги каквото кажеш е така. В днешно време мом4етата бързат още от първата среща. Така че се съмнявам да помислят момичето за несериозно / има и изключения/ . Пък и като има искрата и причли4ането, защо да не легнат о6те на първа среща... Незнам за кфо трябва да се чака 5-6-7 месеца или 2-3 години ... но това си е мое мнение
    Ами така си е! При положение, че повечето не са девствени и вече са го правили за какво да се чака? Театър и лицемерие! Е, ако момичето е девствено или ако наистина не иска по някакви си причини (в момента кърви, в момента е болна, не може да се отпусне бързо, иска връзката да премине през романтичен етап и лека-полека да се стигне до секс), ТОГАВА Е РАЗБИРАЕМО И НАЛОЖИТЕЛНО. Ама, ако й се иска и да се стиска ей-така, щото "той какво ще си помисли" си е формализъм.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Бих си легнала. Защо не . Защо да не правя секс, като ми се прави и съм си преценила рисковете (ако има такива), пък и ако оправдава и най смелите ми очаквания, то няма да е нещо олигофренясало, което не прави разлика между синусова и косинусова теорема.Примерно Или не знае да си напише името . Пак примерно .

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Agree.И така като не познаваш човека с когото излизаш нищо чудно да лепнеш някоя болест ..

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Agree.И така като не познаваш човека с когото излизаш нищо чудно да лепнеш някоя болест ..
    То и да го познаваш, може пак да не си го опознала докрай и да знаеш с колко болни го е правил. Той самият може да не знае, че е с някаква венерология. Сигурно няма.

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    То и да го познаваш, може пак да не си го опознала докрай и да знаеш с колко болни го е правил. Той самият може да не знае, че е с някаква венерология. Сигурно няма.
    Затова има тестове и т.н. + че не мога да си легна с някого към когото не изпитвам някакви по-дълбоки чувства,както и да е разбра се,че не съм за секса на първа среща.

Не ! .. ЗАЩО ?! Веднага ти отговарям.. Защотоо някои момчета са ГАДНЯРИ И неможе да им имаш доверие.. Ами ако е болен от СПИН .. И защото това го правят ЗАГОРЕЛИТЕ, МАЛКИ, ДОЛНОПРОБНИ ЗАКУРВИЛИ СЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ момиченца
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си