- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,бихте ли правили секс на първа среща,ако момчето...
Момичета, бихте ли правили секс на първа среща, ако момчето оправдава и най-смелите ви очаквания(покрива всичките ви критерии)?
Ако не, защо не? Какви са причините за това решение?
пример:
-ще ме сметне за крува
-всяка себеуважаваща се жена не прави секс на първа среща
-ако искам да го спечеля като жена не трябв да спя с него веднага, няма да ме уважава и тн.
Още от първата среща не може да се прецени даден човек толкова добре ..![]()
+ това за къде трябва да се бърза?
Надали едно момче ще приеме на сериозно момиче, което бърза да си легне с него на първата среща ..блах ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз не бих го направила още на първата среща.
Нито той ще ме познава добре, нито пък аз него.
А и няма за къде да се бърза ако се харесаме 100% ще има и други срещи ..![]()
Бургас
![]()
щоО??
как така бе
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Аз пък бих ако наистина го харесвам и оправдава очакванията ми.Ще противореча на Хилари и ще питам защо пък трябва да се чака?
ЗАЩО НЕ?
-ще ме сметне за курва - и кфо?кой не ги харесва?ако пък бягаш ще вземе да се откаже
-всяка себеуважаваща се жена не прави секс на първа среща - кой ви излъга това?ще повторя:не се правете на много недостъпни,че ще избягат.то секса с някой привлекателен си е инстинкт...
-ако искам да го спечеля като жена не трябв да спя с него веднага, няма да ме уважава и тн. - ЗА ТРЕТИ ПЪТ:иначе ще каже "тая пък кво се прави на недостъпна" и ще се откаже.Ако те обича ще те уважава.
Първоначално написано от Alex4o0o
КАК ЩЕ ТЕ ОБИЧА НА ПЪРВА СРЕЩА????![]()
![]()
или на 2-ра, на 3-та .. обичта не идва ей така ..
Бургас
![]()
Хубаво е да противоречиш не мен ама не и когато не ти се отдава!![]()
Първо много хора не харесват курвите .. а тези, които им се радват определено за мен не са стойностни! ..
Второ ако момичето има акъл в главата, ще изчака! По този начин се създава респект у момчето и той ще се отнася с уважение към нея! Ии съвсем няма да избяга .. напротив!! Тези жени са най - желани..
А за тези, които се отказват от стойностното и бягат към по - лесното мога да напиша много, но не мисля, че е нужно .. то се подразбира!![]()
Priceless .. <3
Има голяма разлика между това, което момичетата казват като критерии и истинските им критерии.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
браво, имаш собствено изградено адекватно мислене.Първоначално написано от Alex4o0o
Поздрави.
Виж сега. Аз съм от противоположната ти страна, така че ще ти кажа, че дрънкаш глупости. Цялостна оценка не мога да дам, но за мен и ГОЛЯМА част от другите момчета/мъже мога да кажа, че момчето преценя бая по-рано дали иска да има връзка с теб или просто секс за една нощ. Може да излезете 10-20-50-100 пъти и пак след като те изчука да изчезне. Може да се познавате от 1 час, да си легнете и този мъж да е твой до края на живота ти или поне да прерастне в дълга връзка.Първоначално написано от Hilary_
Уважението на мъжа към жената не се създава, като караш мъжа да чака. Създава се освен с задължителната привлекателност, която дори не трябва да я споменавам и с интелект и съблазняване на мъжа. Чакането е доза несигурност по-скоро.
По-добре да правим нещата, които искаме, отколкото нещата, които си мислим, че би било правилно да направим, ако искаме определен изход в наша полза от съответната ситуация. Губи се забавлението, ако не правиш нещата, които искаш на момента.
И като за край. Какво е по-добре да излезеш с привлекателен мъж на първа среща, да си прекарате добре и да си легнеш с него, след това да те зареже. ИЛИ да излизаш с него месец/2/3/4 след което да му пуснеш и пак да те зареже... В първият случай няма да си толкова влюбена, дори изобщо, но дори и да изчезне ще знаеш, че си си прекарала една чудесна нощ.
Temet Nosce
벨야카
Ами аз познавах гаджето си от 1 игра 5 години преди да се срещнем. Познавахме си и всичките приятели. Един ден се срещнахме, а той винаги е бил точно като мен и е покривал идеала ми за момче и то напълно. От одавна си се харесвахме много и имаше секс още първата вечер. И аз се изумих как изобщо му пуснах, но станалото станало и не съжалявам. Вече сме си 8 месеца заедно и всичко е супер.Много свестно момче се оказа, но понякога е голяма лепка. Един път от любов с прегръдка щеше д ами счупи ребрата.
![]()
Какво е по-добре да излезеш с привлекателен мъж на първа среща, да си прекарате добре и да си легнеш с него, след това да те зареже. ИЛИ да излизаш с него месец/2/3/4 след което да му пуснеш и пак да те зареже... В първият случай няма да си толкова влюбена, дори изобщо, но дори и да изчезне ще знаеш, че си си прекарала една чудесна нощ.
Нито един от двата случая не предпочитам .. за това съм си създала трети, който ме устройва както мен, така и него! (:
заключение: спорът е излишен .. всеки с мнението си! (:
Priceless .. <3
И защо?Ако момчето отдавна те е желало и вече те обича но чак сега се е осмелило да те покани?Първоначално написано от TheSunshine01
Къде пише, че ше те зарязва?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Не всички. Има си хора, които са честни и, които могат да обективират критериите си.Първоначално написано от fenastz
Good luck, Bad luck, Luck...
Истина велика!...Може да излезете 10-20-50-100 пъти и пак след като те изчука да изчезне. Може да се познавате от 1 час, да си легнете и този мъж да е твой до края на живота ти или поне да прерастне в дълга връзка.
Секса е хубав когато не е плануван. Обикновено номера на срещата няма значение, а се случва защото и двамата го искат.
това че ти мисли6 така не значи 4е е вярно.. не те критикувам или нещо такова . От една страна и ти си си права , но не значи 4е винаги каквото кажеш е така. В днешно време мом4етата бързат още от първата среща. Така че се съмнявам да помислят момичето за несериозно / има и изключения/ . Пък и като има искрата и причли4ането, защо да не легнат о6те на първа среща... Незнам за кфо трябва да се чака 5-6-7 месеца или 2-3 години ... но това си е мое мнениеПървоначално написано от Hilary_
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Именно. Ако има желание и от двете страни, но не се прави, си е формализъм; фалшива маска.Първоначално написано от dimitar_ak
Ами така си е! При положение, че повечето не са девствени и вече са го правили за какво да се чака? Театър и лицемерие! Е, ако момичето е девствено или ако наистина не иска по някакви си причини (в момента кърви, в момента е болна, не може да се отпусне бързо, иска връзката да премине през романтичен етап и лека-полека да се стигне до секс), ТОГАВА Е РАЗБИРАЕМО И НАЛОЖИТЕЛНО. Ама, ако й се иска и да се стиска ей-така, щото "той какво ще си помисли" си е формализъм.Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
Бих си легнала. Защо не . Защо да не правя секс, като ми се прави и съм си преценила рисковете (ако има такива), пък и ако оправдава и най смелите ми очаквания, то няма да е нещо олигофренясало, което не прави разлика между синусова и косинусова теорема.ПримерноИли не знае да си напише името . Пак примерно .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Agree.И така като не познаваш човека с когото излизаш нищо чудно да лепнеш някоя болест ..Първоначално написано от Hilary_
То и да го познаваш, може пак да не си го опознала докрай и да знаеш с колко болни го е правил. Той самият може да не знае, че е с някаква венерология. Сигурно няма.Първоначално написано от dark_angel3
Затова има тестове и т.н. + че не мога да си легна с някого към когото не изпитвам някакви по-дълбоки чувства,както и да е разбра се,че не съм за секса на първа среща.Първоначално написано от gir
Не ! .. ЗАЩО ?! Веднага ти отговарям.. Защотоо някои момчета са ГАДНЯРИ И неможе да им имаш доверие.. Ами ако е болен от СПИН.. И защото това го правят ЗАГОРЕЛИТЕ, МАЛКИ, ДОЛНОПРОБНИ ЗАКУРВИЛИ СЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ момиченца
![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..