PDA

View Full Version : Как да почистваме черните дрехи?

scanadal
04-01-2010, 16:25
Здравейте (:
Черното е един от любимите ми цветове и имам много дрешки в този цвят-сака,якета,панталони и някоя и друга блуза.Гадното е,че винаги се лепят разни миниатюрни влакънца,боклучета и подобни,които изпъкват върху черната дреха и дразнят.И когато реша да облека някой черен панталон ми отнема един час,докато премахна тези досадни влакънца :x
Искам да ви попитам как вие си поддържате черните дрехи и как най-лесно и бързо се премахват разните полепнали по тях прашинки.Използвала съм четка-мокра и суха,ама все остават :(

Fx1
04-01-2010, 18:19
Радвай се, че нямаш домашен любимец, тогава да видиш какво е. ;)
Купи си ролка, от тези лепкащите, като тиксо, и при всяко излизане си чисти черните дрехи, няма какво друго да направиш. В Била има такива, Метро, сигурно на доста места.

Става бързо, не се занимавай с четки. :)

zoreto
04-01-2010, 18:25
Радвай се, че нямаш домашен любимец, тогава да видиш какво е. ;)
Купи си ролка, от тези лепкащите, като тиксо, и при всяко излизане си чисти черните дрехи, няма какво друго да направиш. В Била има такива, Метро, сигурно на доста места.

Става бързо, не се занимавай с четки. :)

във ветеринарните магазини също има, аз имам и котка и просто няма да казвам на какво ми приличат черните тениски най вече сменям по 2 листчета от ролката за да я изчестя хубаво :?

Fx1
04-01-2010, 20:24
В началото и аз ги търсех по зоомагазините, но никъде нямаше, и ме гледаха като извънземно като питах за такава ролка.
И аз имам котка, дългокосместа, и съм се зарекла повече черни дрехи да не купувам - особени връхни, някакъв ад е..

in4et0yy
04-01-2010, 20:28
И аз имам котка, дългокосместа, и съм се зарекла повече черни дрехи да не купувам
+ :-D

Sunshin3
04-02-2010, 07:52
А кво точно да кажа в магазина-Извинете, продавате ли ролки за махане на косми и боклуци от дрехите? :lol:

vow
04-02-2010, 08:20
да и аз тва искам да знам и има ли ги във всички вет магазини

YourFavoriteDrug
04-02-2010, 08:23
http://www.zooplus.bg/products/dogs/brushes/ferplast-clean-roll.html
в моя град ги продават и по домашни потреби..