PDA

View Full Version : не ми дават да седя на вън с приятели...........

mishetymalky
04-02-2010, 10:27
Родителите ми или по скоро майка ми не ми дава да съм на вън с приятели :shock: Смисъл постоянно ми звъни да се прибирам и ми казва че не можело по цял ден да съм навън,а се пак сме ваканция ...... и като я помолих да ми даде поне една причина тя каза "защото така" ......... Не я разбирам какво иска по цял ден да седа на компютъра ли :-x :-x :-x :-x

Jus7DreamBoy
04-02-2010, 10:50
Родителите ми или по скоро майка ми не ми дава да съм на вън с приятели :shock: Смисъл постоянно ми звъни да се прибирам и ми казва че не можело по цял ден да съм навън,а се пак сме ваканция ...... и като я помолих да ми даде поне една причина тя каза "защото така" ......... Не я разбирам какво иска по цял ден да седа на компютъра ли :-x :-x :-x :-x

На колко години си ?

silvana95
04-02-2010, 11:03
:D .. такива са родителите и все пак майкати е била момиче като теп и знае какви батковци върлуват по улиците :D :D :D

minionka
04-02-2010, 11:36
:D .. такива са родителите и все пак майкати е била момиче като теп и знае какви батковци върлуват по улиците :D :D :D

Да, ама чак с приятели да не и дава да излиза. Тъпо е! Поговори с майка си..кажи и че вече сме ваканция и няма причина да не те пуска! Ако не се разберете..поговори с баща си! Ако и там не проработи с чаршафите и през прозореца :D ...

SmilezZz
04-02-2010, 12:09
Поговори с нея и със баща си..Наистина е доста тъпо да не те пуска

petinkataaa
04-02-2010, 13:10
ами тя и майка ми звъни ама.. 8-)

alwaysnforever
04-02-2010, 13:28
Всякакви родители има, така че не се учудвам. :? :?
Просто поговори с нея, защото ако започнеш да и правиш на пук ще стане по лошо.
Ще и казваш какво правиш и с кой си, за да е спокойна.
Пък и е хубаво да ти има доверие.

nIkEnCeTy_bE
04-02-2010, 14:43
Ако сега започваш да влизаш в пубертета, е нормално от страна на родителите. Просто ти нямат доверие. Дали защото си им дала повод, или просто са научили нещо. Просто седни поговори с тях, споделяй им, и ше те пускат. ПРи мен е нямало такива проблеми, но все пак в днешно време да те е страх да излезеш на улицата. Неможеш цял ден да хайманосваш улиците все пак. Ако трябва да се подготвяш за изпити, нормално.